Февруарчето порастна,още малко и на ясла

• 53 700
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Down Under
Nandin, разбирам, че си самотен родител, но аз не съм. Ако ти си взела това решение сама за себе си, браво. Аз не съм свикнала да си гледам сама детето, не се оплаквам, просто споделям. Изведнъж от татко всеки ден, сме изобщо без татко. Не е лесно нито за мен, нито за детето, но това е положението за сега.

# 166
  • Велико Търново
И аз гледам малкия на 80% сама, ММ или е н работа до късно, или не е в града по цяла седмица. Изобщо не ми пречи, дори ми е по-добре, иначе две момченца трябва да обслужвам Simple Smile сина ми е доста спокойно дете, но си иск внимание, разбира се. Има моменти в които не издържам, иска ми се да избягамн, но няма как това си е бебе отглеждането. Всеки път когато ми писне, си представям, че преди 20+ години не е имало памперси, ръчно се е перяло, топлата вода и готова храна са били мега лукс и т.н. и някак си спирам да мрънкам.   Сега като се затопли времето по добре ще стане, поне ще прекарваме повече време навън и ще минава по разнообразно деня.

# 167
Аз също разбирам gordi, не мисля че споделеното от нея целеше да бъде възприето като мрънкане или оплакване.
На мен също би ми било криво. Баща му взима активно участие в гледането, съвсем честно мога да кажа, че сме взаимозаменяеми ( е без кърменето де Joy) и всеки може да се справи с всичко сам без другия, но дано не се налага. Да ни е жив и здрав и хубаво, че работата му не изисква чести командировки Grinning

# 168
Аз също разбирам gordi, не мисля че споделеното от нея целеше да бъде възприето като мрънкане или оплакване.
На мен също би ми било криво. Баща му взима активно участие в гледането, съвсем честно мога да кажа, че сме взаимозаменяеми ( е без кърменето де Joy) и всеки може да се справи с всичко сам без другия, но дано не се налага. Да ни е жив и здрав и хубаво, че работата му не изисква чести командировки Grinning
И при нас е същото...

# 169
И моето момче суче на поискване. Но през деня са около 5-6 пъти, а нощем 3 или повече.
Сестра му на тази възраст беше предимно на кърма - не искаше твърда храна. При малкия беше така до скоро; от две седмици му дойде апетитът и рядко отказва храна.

# 170
Момичета спазвате ли още ден с месо ден без. Аз не,  всеки ден яде в обедната манджа месо,а за вечеря зеленчуково я с жълтък я без  . И се замислих така дали не се натоварва с ежедневното месо.

# 171
Момичета,
някоя от вас беше писала за суха кожа и после поява на ситни пъпчици, при нейното детенце.Казаха ли еи какво е?И нашата имаше сухо петънце, което почнах да мажа с кокос ...сега вече има и ситни точици.
Не е хубаво да се яде месо всеки ден според мен.

# 172
Аз не спазвам. Яде месо, в същия ден може да яде омлет/мъфин с яйце в него.

# 173
От няколко дни забелязвам да си криви леко лявото краче навън като ходи.Май ще го водя на ортопед..

# 174
  • Велико Търново
От няколко дни забелязвам да си криви леко лявото краче навън като ходи.Май ще го водя на ортопед..
Ако ходи с обувки е възможно да не са удобни и така да си улеснява походката.

# 175
  • София, България
Момичета,
някоя от вас беше писала за суха кожа и после поява на ситни пъпчици, при нейното детенце.Казаха ли еи какво е?И нашата имаше сухо петънце, което почнах да мажа с кокос ...сега вече има и ситни точици.
Не е хубаво да се яде месо всеки ден според мен.

Да,аз,онзи ден при сина ми. Мина от буквално три напръсквания с A-Derma Cytelium Подсушаващ спрей х100 мл.

Не го мажи с кокос, според мен. Ако е реакция на кожата,така само ще се позапушат поричките и още по-трудно ще се справите.

# 176
С пантофки ходи,уж са му удобни.Хм..утре ще го видя как е навън с обувките

# 177
  • Велико Търново
Мисълта ми е, да опиташ с други обувки различни от тези с които си забелязала че криви или на босо как стъпва. Едва след тованаправи консултация с ортопед, за да ти е мирно и спокойно. Моят дребен пък ходи много разкрачен, но го оставих няколко минути без памперс да обикаля и установих, че памперса е причината.

# 178
Моят пък изобщо не ще обувки, нервира се и иска да ги сваля, а сега де...с нещо трябва да се ходи уж...

# 179
С пантофки ходи,уж са му удобни.Хм..утре ще го видя как е навън с обувките
Писах съвсем скоро за същите опасения. Ходихме на ортопед, обясни, че има малко по-еластични връзки и на двете крачета, нищо притеснително. Аз му носих обувките, които бях купила за прохождане, че от всичко което бях чела, много се обърках. Каза, че е важно, отзад да са твърди и да обхващат глезена.препоръча и читави пантофки на една полска марка за вкъщи

Общи условия

Активация на акаунт