Февруарчето порастна,още малко и на ясла

• 54 111
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Това което имаме е такова
https://www.hippoland.net/lorelli-classic-stol-za-kola-9-36-kg-j … ends-1007083-1704
Съвсем обикновено, сложих го в колата ще видим как ще й е 😊

# 256
Това е нашето второ. С доста висока оценка на краш тестовете.
https://britax-roemer.bg/produkt/детско-столче-за-кола-britax-romer-evolva-1-2-3-plus/

# 257
Ние му взехме Britax-Römer DUO plus.Пише че е подходящо до 4 годишна възраст

# 258
  • Велико Търново
На мен ми казаха че е важно на дъното на столчето да има оранжев стикер. Моето още не съм го гледала дали има, но ако някоя от вас не е купила още да гледа и за стикер Simple Smile сигурно звуча като от рекламата на краварката ххахах

# 259
Моят момък също не е проходил все още,предпочита да лази.Имам голяма база за сравнение и повечето деца на неговата възраст не са,та за това и аз не се притеснявам.

Ние също сме със столче Joie Every Stage въпреки,че моят избор беше друг,но мм ме убеди да вземем това.Не ми харесва.

# 260
Моето момче също още не е проходило. На едно място мирен не стои, изправя се по меели и т.н.от седеммесечен, прави отделни крачки, има и желание да върви, но явно още не е готов. Не се престрашава. И все се дразня като ме питат "не ходи ле още?", а после ме и успокояват с "има време, ще проходи". Баба му го води за ръка, а аз го оставям сам.
Нашуто столче за кола го избра мъжът ми   и даже забравих името му, беше някакъв среден клас столче, но го поръча от Полша с доставка и излезе с около 200лв. по-евтино от цената му в тукашните магазини.

# 261
Моето момиче не ходи самостоятелно. Не съм се интересувала, защо не трябва да се ползва проходилка или да се държат за ръце. Ползваме проходилка от два месеца, а за ръка я държа от две седмици по нейно желание. Пуска се от мебелите и с широка усмивка крачи към мен, знаейки че ще я пресрещна. Прави 3-4 крачки от инерцията. Вече и навън по площадките има желание да ходим, не само да се люлее.
За думичките, като произнесе някоя нова и започва да я повтаря всеки ден като изрежда по няколко. Така беше с ако😊 кака, ате ( от хайде). На всеки мъж казва тате. Но тук и аз внасям объркване, защото освен нейния си бате и другите момчета са бате.
Столчето за кола отдавна го използваме. Избрахме модел на Лорели с изофикс. Все пак и цената беше фактор. Не знам дали е Ок, детето спи в него.

# 262
Малчо нищо не казва Sad Освен някакви нечленоразделни звуци, но срички не.
Но пък ходи горе-долу стабилно.
За столчетата, ако бюджета позволява, естествено по-скъпо столче, защото поне имат някаква сигурност. Сайтът на ADAC е много полезен.

# 263
А как сте с ръст/килограми/глава/гърди?
Днес я мериха 73 см/8кг/41 см/42 см.Килцата са налко , като беше болна свали много и чак сега навакса.Има ли и други по-дребни дечица?

# 264
Ето и нашия стол за кола. Аз съм доволна. Малкия не е , както писах по -рано 😂.

# 265
Днес я мериха 73 см/8кг/41 см/42 см.Килцата са налко , като беше болна свали много и чак сега навакса.Има ли и други по-дребни дечица?
9 .800кг за см не знам не са го мерили скоро

# 266
  • София

8.600 кг, ръст 75 см.

# 267
Това е нашият стол, слагаме го още от както стана на 6м и то в посока на движението (в началото беше на обратно,но постоянно ревеше щом го обърнахме,не е имало истерии). Важно ни беше да има SPS система,да има позиция за сън и да е до 36кг.

За мерките 10кг 79см .
Момичета давате ли ядки(какви) под някаква форма(тахан,смляни или мляко)

# 268
Аз знам,че до 15 месеца трябва да седят по посока обратно на движението.Мрънка не мрънка компромис няма да направя с това!

# 269
Абе то и аз го знам това... но ...... сега мойте теории не ми се ще да ги излагам, никой не ангажирам с решението си.🤗

Общи условия

Активация на акаунт