Промяната след раждането

• 31 709
  • 855
  •   1
Отговори
# 525
И мен ми окапа доста косица, след още 1-2 бременности сигурно ще мина в графа рядка вече Sad Но това се случи след бременността, предполагам и кърменето е от значение. С килограмите проблеми нямах, още след първия месец бях влязла във форма по трудния начин - без право на избор. И ми остана една кафява успоредна линия над лявата ми вежда Joy Като го споделих с мъжа ми, ме гледаше някак неразбиращо, ама аз си я виждам Joy

# 526
  • Пловдив/София
На мен ми липсва невинното моминско излъчване. Сякаш младото ми “аз” отлетя след майчинството. Зъби и коса са същите, по-скучна св чувствам, защото не съм вече така емоционална и импулсивна. Килограми има няколко, но не са проблем, защото бях доста слаба. Абе не се харесвам вече толкова, но пък май другите ме харесват повече, сигурно точно заради тази стабилност и зрялост.

# 527
Също така - мисля, че съм станала по-силна физически и по-издръжлива. Simple Smile

# 528
Един зъб даде фира с кариес..Преживях го..
Но качих 45 кила,които не можах да преживея..
Вярно,че ядях като ламя,и сама съм си виновна,но..
После бая зор видях докато отслабна правилно и кожата се прибере..Прибра се де,и сриите се заличиха..
Тайната ми се състои в няколко неща..
Хранителен режим без сол,захар,глутен и мазнини
Поне по 4 л.вода дневно
Масажи с вакум
И най-важното(няма да кажа как точно,всеки да открие своята формула),но когато завишите алкалността на организма и я поддържате в това ниво поне няколко месеца,мастните клетки(а и не само)се втечняват и омекват.Цялата тъкан омеква,лимфата се отпушва,дори стари белези и цикатриси могат да бъдат разнесени и заличени.
Освен тоа се регулират хирмоните.
Оправите ли си алкалността,всичко си идва на мястото..

# 529
Как се оправя алкалността?

# 530
  • София
Според двама лекари, с които съм говорила, това е мит. Също и ''детоксификацията'' на организма чрез всякакви сокове и илачи. Вярвам на лекарите.

# 531
Сега ще споделя и моя опит. Отслабнах много просто като премахнах всичко вредно, тесто, пържено, газирано, сладко. Хапваш разделно до колкото може, много разходки и вода. Малко йога и много воля Wink Към 30 кг заминаха. Сега пак съм топче в 7 месец, та здраве да е ще се мъча. Пропуснах- периодично гладуване, за пречистване. Но съм балансирала някак.
Не бях яла тесто, дюнери и пици от години Simple Smile

# 532
Според двама лекари, с които съм говорила, това е мит. Също и ''детоксификацията'' на организма чрез всякакви сокове и илачи. Вярвам на лекарите.

Мит или не,при мен повишаването на алкалността,сътвори чудеса,пък..нека да е "мит"
От лекари отдавна съм спряла да вземам мнение..

Няма да кажа какво конкретно съм пила,то си е моя "тайна",само ще кажа,че е руски продукт,но предполагам има и други които да вършат такава работа.

п.п.Щото инак вакумните масажи(особено на лицето) могат да сторят голяма беля а и болят много..Но когато мастната клетка е омекнала,тогава е друго..Simple Smile
Говорим именно за алкалност,не киселинност,нищо,че масово ги отъждествяват като две еднакви неща

# 533
Тази тема рязко зави още по на юг.

# 534
  • Пловдив
...
Говорим именно за алкалност,не киселинност,нищо,че масово ги отъждествяват като две еднакви неща
Тука верно стана за "Какво?!". Wink С удивителен знак накрая.

# 535
И аз не разбирам нищо. Иначе съм жива след 4 раждания. Simple Smile

# 536
  • Пловдив
Има едни популярни теории, че средата в организма можела да е алкална или киселинна, първото било добре за здравето, второто - не. Колко почиват на истина, е отделен въпрос. Също и колко размекват мазнините. Но това, че хората масово мислели киселинно и алкално за едно и също, вече ми дойде изненадващо.

# 537
...теориите и аз съм ги чувала, вървят в комплект с лечебни кристали и какво ли не.

А истината е, че тъканите на човек са в много, много тесни граници на киселинен баланс и ако си извън тия граници, значи си мъртъв. Вече меренето на Ph на всякакви телесни течности може да ти даде някакви числа, от които вече да тълкуваш какво се случва в организма. Но реално Ph-то на важните места не варира.

# 538
А иначе, аз от 37 номер обувки, сега нося 39.
И аз така прелетях два номера нагоре и така се запази. Едно младо момиче каза - О, колко яко ... но на мене хич не ми беше забавно да си изхвърля всичките обувки.
Косата ми по време на бременността беше станала много обемна и жилава, обаче сега - 3 години след това, с дни се разрастват белите косми.

# 539
  • В градината...
Аз дълго време след раждането имах коса като на младо момиче - растеше с космическа скорост /явно от хормоните/. Чак след 2 години се нормализира и нямам нужда от чести посещения при фризьора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт