Здравейте, имам травма от 2 години. Става въпрос за скъсани предни кръстни връзки и разкъсан мениск. Досега съм ходил на два прегледа- при д-р Антони Георгиев и д-р Иван Василев. Честно да ви кажа не съм изобщо очарован от прегледа ми при Тони, защото ме пое много бързо, без много много обяснения и единствено ми обясни за начините, по които може да се замести връзката- със сухожилие или такова взето от донор. Не ми е казвал, че операцията е спешна, като се има на в предвид, че не съм се оперирал и съм чакал две години. Друго което ми обясни, но не запомних много добре беше за цената на цялата операция ако е чрез касата и сумата, която се доплаща при избор на екип.
Сега ще ви разкажа за прегледа ми при Иван Василев. Видях хаоса, в който работеше екипа още от влизането. Естествено си казах, че е нормално за такава болница, но се доверих на нея в интернет по отзивите, по това, че доктора им клиника и в Германия и може би има повече опит, работи с нови методи и тн. Изчаках около 10мин след което влязох на преглед при доктора. Разказах му за контузията, прегледа ме и първите му думи бяха, че още вчера е трябвало да се оперирам. На диска от ЯМР видя, че връзката ми е напълно разкъсана, а менискуса трябва да се зашие. Показа ми и техниката по която работи, обясни ми за титаниевите анкъри, които се слагат и че на 99% тези  операции при пациентите досега са успеваеми. При него сякаш бих се съгласил да се оперирам, въпреки високата цена на операцията. Но след прегледа и два дни четене по форуми сякаш се разубедих като четох различни отзиви, как някои получават болки след операциите, налага им се повторно или получават пукания, подувания и тн. Аз съм на 19 и не бих искал да имам проблеми в последствие, затова и искам най-доброто. Имам намерения да спортувам редовно, както правех и преди, затова и още не мога да се реша при кого да отида. В момента си мисля дали има смисъл да отида и при д-р Халваджиян и при д-р Хубенов. Моля споделете ми вашите лични преживявания при тези доктори, ще съм много благодарен!!!