Изнервен съм, защото ми дават противоречиви мнения. Така от много години сигурно десет имам болки в коленете които се търпяха, но вече ми писна! Смисъл, че при всяка буря започнаха да ме болят зверски и да се възпаляват. Помислих си, че ставите са сдали багажа. Ходих на няколко ортопеда които бяха тотални некадърници. Не само ми поставиха грешни диагнози, но ми отказаха и ЯМР!
В крайна сметка си направих ЯМР на двете колене, но на частно.
Резултата е две разкъсани Предни Кръстни Връзки втора степен и на двете колене (ACL Tear Grade 2) и разскъсани два менискуса (по един на коляно) първа степен и всичко това и на двете колене абсолютно еднакво! Разбира се този резултат не отговори на нито една от диагнозите им! Сега съм се насочил към София Мед и Антъни Георгиев за преглед и мнение дали имам нужда от операция.
Не знам обаче дали здравната каса поема нещо и въобще какви пари е подобна интервенция. Притеснявам се да не ме гледат само като касичка, защото никой не го инт проблема ти, а само парите! Та въпросът ми е някой тук оперирал ли се е къде при кого доволни ли сте? Една част от приятелите ми и роднините ми казват не се оперирай може да стане по зле, но пък мен ми писна при всяка буря и студ да ме боли и окей да бях на 66г., но аз съм на половината и не ми се търпят вече излишно болки. Вашето мнение какво е? Изобщо всяка информация която можете да ми споделите би ми била полезна! Благодаря!