Скъсан минискус-операция при др Пашов нов метод мнения

• 246
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,

На 38год съм и след травма по време на ски, късам минискус.
Предстои ми операция и търся мнения за добри специалисти.

Някой правил ли е подобна операция по този метод при др Пашив в София

https://acibademcityclinic.bg/tokuda/novini/detaili/nov-operativ … inik-umbal-tokuda

Ако може да изкажете личен опит, мнение, колко време се възстановявахте.

Също мнения за др Хубенов в София ако може и др Халваджиян гр Плевен.

Благодаря предварително за отделеното време.

# 1
На ЯМР ходихте ли?

# 2
Прочетох за този метод, звучи много обнадеждаващо. Аз бих го предпочела пред обикновена операция, при която махат менискуса. Изглежда кръвните съсиреци могат да се трансформират - пишат във фиброхрущял. Организмът ни има невероятни възстановителни способности. Затова мисля, че този метод се основава на такива способности и резултатът би бил по-добър.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 12:56 от Diorela

# 3
Здравейте,

На 38год съм и след травма по време на ски, късам минискус.
Предстои ми операция и търся мнения за добри специалисти.

Някой правил ли е подобна операция по този метод при др Пашив в София

https://acibademcityclinic.bg/tokuda/novini/detaili/nov-operativ … inik-umbal-tokuda

Ако може да изкажете личен опит, мнение, колко време се възстановявахте.

Също мнения за др Хубенов в София ако може и др Халваджиян гр Плевен.

Благодаря предварително за отделеното време.

Оперирахте ли се, извинете и ако да, по този метод ли?
Благодаря.

# 4
  • София
Да, има такъв метод, който показва обнадеждаващи резултати. На мен ми зашиха и двата менискуса и казаха, че шансът да е успешно зашиване е по-голям при комбинирана операция с предна кръстна връзка заради  кръвта от пробиването на дупките за реконструкцията на връзката.

# 5
Да, има такъв метод, който показва обнадеждаващи резултати. На мен ми зашиха и двата менискуса и казаха, че шансът да е успешно зашиване е по-голям при комбинирана операция с предна кръстна връзка заради  кръвта от пробиването на дупките за реконструкцията на връзката.

При кого се оперирахте?

# 6
  • София

При кого се оперирахте?

Д-р Петров в Софиямед, но при мен не е ползван този метод, защото аз оперирах заедно с това и кръстна връзка. Не знам в Софиямед дали правят такива.

Общи условия

Активация на акаунт