Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 347
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, а колко време след пункцията идва МЦ и дали е възможно на него всичко да е наред и да се направи трансфер ?

# 646
  • до най-прекрасния мъж
На мен си ми дойде като при нормален МЦ. Да, възможно е да се започне веднага подготовка за ЗЕТ, ако всичко хормонално е добре. При мен беше точно така, но се наложи в деня на трансфера да отложим, заради проблеми с кръвната картина.
Лекарят, който те следи, най-добре може да ти отговори на всичките ти въпроси. Всичко е много относително и според случая. Ако е ОК, започвате. Може по време на подготовката да прекратите, ако нещо не върви както трябва. Може и в деня на трансфера да няма трансфер, ако има нещо, което не е ОК.

# 647
Здр момичета искам да попитам някой от вас правила ли е инсеминация . Бургас клиника Ню лайф. Цената каква е като процедура.Благодаря ви предварително.

Здравей! Малко по-горе на същата страница Pilarita е написала колко струва. Аз също съм от Бургас и съм правила инсеминация, но процедурата се извършва в Пловдив, а само фоликулометриите се извършват в Бургас. Ако нещо допълнително те интересува - пиши ми! 😊
Благодаря за отговора, аз в Бургас щте направя инсеминацията. При др Ганчев с донорска сперма.

# 648
Добър вечер на всички! Благодаря за отговорите. Направихме инсеминацията и от днес съм на Утрогестан 3х2, вагинално. При последното поставяне, около 2 часа по-късно забелязах по бельото си таблетките (разбира се не цели). Grinning При избърсване също имаше. Чудя се дали е изпаднало всичко и дали изобщо нещо е останало вътре. Според вас дали е нормално да имам следи по бельото? Или просто се губи ефекта от последните 2, пък и не смея да си сложа отново. На някоя от вас случвало ли се е? Извинявам се ако задавам глупави въпроси, но ми се иска да спазвам всичко с точност.

# 649
Привет! С Утрогестана винаги ми е било така - въпреки че спазвам указанията да го поставям в легнало положение и малко да лежа след това, винаги има пихтия, която изтича. Затова винаги ползвам ежедневни превръзки, че е мазен и сума бельо съсипах с него.
При последното поставяне, около 2 часа по-късно забелязах по бельото си таблетките...

# 650
Здравейте, момичета! Искам да попитам някой от тук знае ли в клиниката правят ли инвитро на естествен цикъл?

# 651
За трансфер или за пункция на естетствен цикъл говорите? Иначе и на двете отговорът е: Да, стига да има показания за това или да настоявате достатъчно.

# 652
За трансфер или за пункция на естетствен цикъл говорите? Иначе и на двете отговорът е: Да, стига да има показания за това или да настоявате достатъчно.
Благодаря за отговора. Става въпрос за пункция, тъй като бях на стимулация с гонал и то сравнително висока доза и не реагирах добре. Вървяха един по-голям фоликул и 2-3 по-малки, на последния преглед преди пункцията бяха 18 мм, 2*11 мм,8-9мм. Накрая извадиха една яйцеклетка, която се оплоди и направихме свеж трансфер, но за съжаление неуспешен. АМХ е нисък 0.6, а съм на 32 години.

# 653
Говори с лекарите и кажи, че искаш на естествен цикъл, на мен така ми правиха трансфер на естествен цикъл без това да им е редовна практика. Те пак ще ти предпишат вероятно лека стимулация. Ако не се лъжа, фонда също финансираше с една заповед няколко такива пункции.

# 654
Говори с лекарите и кажи, че искаш на естествен цикъл, на мен така ми правиха трансфер на естествен цикъл без това да им е редовна практика. Те пак ще ти предпишат вероятно лека стимулация. Ако не се лъжа, фонда също финансираше с една заповед няколко такива пункции.
Много благодаря! Ще говоря с тях да видим какво ще стане.

# 655
Момичета, имам въпрос към тези, които са правили инвитро в клиниката. Принципно на 16-ти ден след трансфера казват да се направи теста, независимо от резултата да се повтори на 18-ти ден. След като първия е чисто отрицателен 0.4 някой правил ли е втори тест? За мен е безсмислено, още повече, че ми казаха да продължавам с лекарствата.

# 656
Здравейте, прекрасни! Нова съм тук, но досега съм намирала изключително много и полезна информация споделена от други бъдещи и настоящи мами. Имам конкретно питане. Утре ще звъня в клиниката да запазя час за преглед, като си имам пуснати пуснати хормони и предстои да си пусна само ОГТТ.
Въпросът ми е:
Нужно ли е на първи преглед да отида с ММ или мога да си отида и сама? За момента аз съм тази с проблемите, които нито са конкретно диагностицирани, нито адекватно лекувани. СГ на моя все още не сме правили.
Благодаря предварително ☺️

# 657
pilarita както си прецениш. И според мен на 16-ти ден е показателно.

Melpi най-добре да отидеш с мъжа ти, там ще му пуснат спермограма да се види и при него как е положението.

# 658
Той е от супер притеснителните, където иска да си свърши работата вкъщи и следствие да я занесем в болницата. Видях в сайта, че имат и такава опция, стига да се занесе бързо и да не се излага на големи температури амплитуди. Иначе се чудех дали може да пропусне сега прегледа, защото много трудно взима почивни дни, ако не са заявени от доста по-рано, а аз искам да взема първия свободен час, който ми предложат без да се съобразявам с неговите възможности за отпуска. На мен основния проблем ми е липса на овулация, като за последните 5 месеца я няма изобщо, преди това не съм я следила редовно. Цикъла ми се предизвиква с Дуфастон, иначе го няма, а прогестерона ми е 0.1 изследван на 22 ден от цикъла. Това са стойности, които поддържам от 2 години насам и освен Дуфастон и уверение, че всичко ми е наред, друго лечение не съм видяла.

# 659
Тогава отиди сама, просто казвам че е по-добре двамата.
Пробата трябва да се занесе максимум до половин час в клиниката. Те ще ви обяснят.

Общи условия

Активация на акаунт