Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 341
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,искам да попитам някоя от вас дали е имала Кокобактерии без “clue cells” и ако да,трябва ли да се лекуват?

# 661
Здравейте,

Може ли да има прекалено дебела лигавица за трансфер.
Бях на преглед на 9 ден ( с естрофем съм от 2 ден 3x1) и беше вече 10мм.  Викат ме чак на 15 ден пак за преглед. Дали ако е много дебела е лошо за имплантацията?

# 662
Здравейте , дами !
Искам да попитам някой правил ли си е цветна снимка при д-р Петрова? Тя ли я прави? В new life ли я прави (четох в по-стара тема , че я правят в друга клиника от друг специалист) ? Каква е цената ? И дали има възможност, да се издаде болничен в деня на изследването ?

# 663
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте , дами !
Искам да попитам някой правил ли си е цветна снимка при д-р Петрова? Тя ли я прави? В new life ли я прави (четох в по-стара тема , че я правят в друга клиника от друг специалист) ? Каква е цената ? И дали има възможност, да се издаде болничен в деня на изследването ?
Правят я в Пълмед. На мен ми я направи Патишанов. Не съм доволна изобщо. Първо, не пожелаха да ми я направят с упойка и ме боля адски много. Второ, така са я разчели, че загубих сума пари и време да правя процедури с почти никакъв шанс за успех.

# 664
Да, правят я в Пълмед. Аз съчувствам на blue.angel за това, което й се е случило, но при мен опитът беше по-различен и доколкото може да се каже положителен: изрично ме питаха дали искам упойка, аз избрах по препоръка на моя АГ. След това разчетоха двоен хидросаплингс, който се потвърди при последвала лапароскопия.
И на мен Патишанов ми я направи - беше много любезен и внимателен, както и целият екип, стараеха се да ме разсейват с общи и ведри разговори и спокойно ми отговаряха и упътваха след всички мои въпроси. А аз питам много Simple Smile
За болничен лист не питах, защото я правих в рамките на 2 часа, които после си отработих на работа - процедурата беше съвсем лека и дори упойката е съвсем кратка и без странични ефекти след това. Но аз съм си в Пловдив. Ако трябва да се пътува, вероятно болничен наистина е по-добрият избор.
Късмет и успех Вики!
П.С. Д-р Петрова ми е казвала, че няма време да се занимава с такива неща, тя се е фокусирала и работи само в самата клиника НюЛайф.
Здравейте , дами !

# 665
  • до най-прекрасния мъж
Ами явно е на настроения. Аз изрично казах на момичетата в Ню Лайф, които записват часа за снимката, че искам с упойка. Като отидох на място, на сестрата, която ме прие, също казах, че искам упойка и даже си я платих. Приеха ме, мен и още едно момиче. Настаниха ни и дойде Патишанов. И като разбра, че искаме упойка и двете и се почна. Ама сега защо, ама то не боли, ама ще ви влеем обезболяващо, то няма нужда от упойка. Анестезиологът ще иска кръвни, пък много ще се забавим. И така, докато се съгласим да е без. Накрая отиде на регистратура и каза да ни върнат парите. Нямам идея защо така постъпи. Аз упойката я исках от страх заради болката, а впоследствие разбрах, че без не е добре.
После, бяха написали в заключението, че и двете пропускат. Да, но на снимката ясно се вижда, че едната не е пропуснала. Лапарото в друга клиника потвърди, че пропускат много трудно при високо налягане. И при тези условия аз правих 2 обречени на неуспех инсета.
Това е моят опит, и друг път съм го писала. Просто имайте едно наум, за да не ви загубят времето и парите. Иначе, има и много доволни момичета. Явно аз не съм имала късмет.

# 666
Според мен не са имали анестезиолог, който да ви сложи упойката, по някаква причина в този момент.
Аз правих цветна снимка с пълна упойка при др Даскалов в Медикус Алфа. Не е задължително по принцип от клиниката да назначат цветната снимка, ако не ти харесва Пълмед. Има и други места, където можеш да си я направиш.

# 667
  • Пловдив
Аз съм една от доволните от Пълмед и цветната ми  снимка, която е направена там. Не съм предполагала, че отношението ще е такова, на регистратурата ме изпратиха в АГ отделението, от там, ме разпита лекар, попита ме дали искам упойка или не. Аз не обичам упойките и попитах дали много ще боли без упойка, казаха ми, че ще е 5 минути и няма да е много болката и аз се съгласих. Всички бяха изключително мили, една млада лекарка д-р Тачева ми прави снимката, после полежах 1 час и си тръгнах. През цялото време ме питаха как съм, добре ли съм и идваха да ме проверяват. Не вярвам да има проблем с болничния и с това да ви издадат.
Цената на снимката беше 250 лева без упойка, правих я на 30.12.2020

Здравейте , дами !

# 668
Здравейте момичета, знаете ли след раждане след инвитро по фонда, трябва ли да се предоставят някакви фокументи в клиниката?  Успех на всички.

# 669
Здравейте момичета, знаете ли след раждане след инвитро по фонда, трябва ли да се предоставят някакви фокументи в клиниката?  Успех на всички.

Здравей! Трябва да се занесе епикризата от раждането. Можеш да занесеш и оригинала ако нямаш копие, те там ще си го преснимат и ще ти го върнат.

# 670
Здравейте имам няколко въпроса към тези от вас които са запознати та те са следните
1 . След неуспешен замразен  трансфер кога може да се направи следващия трансфер
2 Др Петрова изписва ли някакви изследвания след неуспешна процедура Генетични или някакви други и на каква цена са
3. За втория замрезен ембрион колко се плаща за да се размрази .
😊

# 671
Здравей, доколкото знам ЗЕТ може да се прави всеки месец стига лигавицата да е подходяща.
Последно май размразяването беше към 700+ лв.,не помня точно.
По втория въпрос може би трябва да коментираш с д-р Петрова,но обикновено след един неуспех не може да се правят изводи за причината,може да си направиш някои от стандартните изследвания ако още ги нямаш - тромбофилия например.

# 672
Аз отидох с доста готови изследвания. Докторката ме прати на изследвания за ембриотиксини при др Русев след втори неуспешен ЗЕТ, въпреки, че каза, че пак рано ме праща.
При мен след ЗЕТ мисля изчакваха един цикъл, за да се успокои тялото, но може и да не сме чакали изобщо.
Иначе ЗЕТ струва към 720 лв мисля, то не се плаща самото размразяване, а по-скоро самия трансфер. Добре е да не се отлага много, защото изтичат изследванията на жената и пак трябва всичко наново да се пуска, което е отгоре още над 100 лв. Ако не се лъжа и самите прегледи си плащах преди самия ЗЕТ, като се добавят лекарствата и отиват пак към 1000лв.

# 673
Благодаря много

# 674
Здравейте,
На вас след трансфер какъв прогестерон ви изписват. Имало ли е някой на инжекции прогестерон?

Общи условия

Активация на акаунт