Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 438
  • 770
  •   1
Отговори
# 375
Здравей, преди процедурата се приемат противозачатъчни, ти сега пиеш ли ги?  Иначе се изискват и изследвания, но обикновено се правят по време на приема на противозачатъчните.
Здравейте,получих заповедта от фонда и чакам цикъл до 2 дни.
Дали ще може да се стартира следващият месец.Трябва ли  да пускам изследвания този цикъл.

Не нищо не пия само дабавки.
А защо се пият противозачатъчните?

# 376
Здравейте момичета, някоя може ли да ми каже от клиниката кога и къде изпращат на фетална морфология, при кой док и как протича прегледа? Благодаря ви.

# 377
На втори ден от цикъла като се ходи на преглед прави ли се някаква вагинална промивка за да не стане всичко в кръв?

# 378
Не, не се прави, единствено ходиш до вц по възможност в последния момент и това е. Дисконфортно е, но нямаме друг избор. Аз се успокоява с факта, че това е при тях всеки ден и са нагледали на какво ли не.

На втори ден от цикъла като се ходи на преглед прави ли се някаква вагинална промивка за да не стане всичко в кръв?

# 379
Здравейте,
Имам още един въпрос - днес ми взеха кръв и ми изписаха противозачатачни да почвам.
Ще ми се обадят ли да ми кажат ако някой хормон не е в границите,тъй като си тръгнахме преди да излязат резултатите и гледат ли се от доктора?

# 380
Да, ако има нещо сестрата се консултира с доктора и ви звъни за коментар.

# 381
Здравейте момичета, някоя може ли да ми каже от клиниката кога и къде изпращат на фетална морфология, при кой док и как протича прегледа? Благодаря ви.

Изпращат при Борис Стоилов, мисля, че към 12г.с. беше първата фетална.
Аз лично не го препоръчвам, не останах доволна...прегледа протече като ме пусна на специализантката си да се учи върху мен и той да я изпитва кое къде е , което беше свързано с излишно болезнено натискане по корема ми.
Оказа се , че от клиниката твърде рано са ми записали часа за фетална и не се виждаше това, което се очаква да се види, а тъй като вече ми бяха взели кръв за БХС , а прегледа се отложи (след като стажантката се поупражнява) се получи разлика между ехографа и кръвното изследване повече от 10дни, което е недопустимо (както по-късно разбрах), но той настояваше, че е прав и нямало значение, а не е така.
С две думи аз лично не съм доволна. За фетална, а и за раждане препоръчвам Борислав Иванов с две ръце, има отлична апаратура, знания и нужната специализация и човешко отношение.

# 382
Здравей, от клиниката ти записват час за фетална, така ли?  А защо да е било рано, нали прегледа се прави между 11 и 13 г с или аз не съм разбрала.

Изпращат при Борис Стоилов, мисля, че към 12г.с. беше първата фетална.
Аз лично не го препоръчвам, не останах доволна...прегледа протече като ме пусна на специализантката си да се учи върху мен и той да я изпитва кое къде е , което беше свързано с излишно болезнено натискане по корема ми.
Оказа се , че от клиниката твърде рано са ми записали часа за фетална и не се виждаше това, което се очаква да се види, а тъй като вече ми бяха взели кръв за БХС , а прегледа се отложи (след като стажантката се поупражнява) се получи разлика между ехографа и кръвното изследване повече от 10дни, което е недопустимо (както по-късно разбрах), но той настояваше, че е прав и нямало значение, а не е така.
С две думи аз лично не съм доволна. За фетална, а и за раждане препоръчвам Борислав Иванов с две ръце, има отлична апаратура, знания и нужната специализация и човешко отношение.

# 383
Здравейте,
Интересува ме като си правя микробиология дали мъжът ми и той може да си пусне в същия ден на обяд?

# 384
Да, защо да не може?

Здравейте,
Интересува ме като си правя микробиология дали мъжът ми и той може да си пусне в същия ден на обяд?

# 385
Някой от вас правила ли е стимулация в New Life Бургас?
Нов е центъра е не знам дали имат достатъчно опит в проследяването на стимулацията? 

# 386
Здравейте, момичета. В 6 г.с. и 2 дни съм, на 25.07.2020г. ми беше трансфера на 1 ембвион в клиниката. Днес бях на преглед, видя се плоден сак 17 мм, отговарящ на 5 г.с. и 2 дни и не се вижда ембрион, само жълто мехурче. На някой случвало ли му се е? Мисля, че това изоставане не добре. А и си представях, че на този етап трябва да видя поне ембрион.

# 387
Здравейте, момичета. В 6 г.с. и 2 дни съм, на 25.07.2020г. ми беше трансфера на 1 ембвион в клиниката. Днес бях на преглед, видя се плоден сак 17 мм, отговарящ на 5 г.с. и 2 дни и не се вижда ембрион, само жълто мехурче. На някой случвало ли му се е? Мисля, че това изоставане не добре. А и си представях, че на този етап трябва да видя поне ембрион.
Здравей. Много се радвам за теб.
Мисля, че е нормално за тази седмица. Какво казва лекаря?
До две седмици би трябвало да чуете ❤️.
Късмет!

# 388
На този етап лекаря каза, че е нормално, но аз не съм много обнадеждена, по-скоро си мисля, че го казват, за да си спокойна. Видя само жълто мехурче, но не и ембрион, а камо ли и пулсации. Но каквото стане, Божа работа е.

# 389
Здравей, при мен в 5г.с +6дни се видя ембрион 2.9мм. (При Петрова на нейния ехограф), това при успешната ми бременност.
С първата ми неуспешна бременност имах изоставане в 6г.с.+3дни  видя плоден сак 1.13см. , но никой не обърна внимание оказа се, че съм имала тромбофилия и не са достигали хр.вещества до плода... бих те посъветвала да се изследваш, ако не си.. не искам да те плаша, но имах три прегледа, в които ембриона отговаряше по размер на по-ранна седмица, докато накрая спря да се развива и просто казаха, че се случвало, а то си е имало причина.
Успех ти пожелавам !!!

Общи условия

Активация на акаунт