Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 401
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
Здравей, аз бях като теб след първите 10 дни на ясмин, но ми изписаха още 10 дни пак ясмин и ми казаха на 10ти ден да отида на преглед/и съм сигурна как съм чула/. Само че като отидох на 10ти ден главната сестра ми каза че не е трябвало да ходя, а да си пия ясмина 10 дни и на втори ден от МЦ да отида за да ми изследват пак хормоните и ако са ок да започнем процедурите. Та на въпроса ти, мисля че пак трябва да се спрат лекарствата и на втори ден да ти мерят хормоните. Моя съвет е да се убедиш дали трябва да отидеш на 10ти ден от приема или да ги пиеш 10 дни и да идеш на вроти, да не стане като мен, само чакане и напразно ходене.
Желая ти успех.

Момичета  здравейте искам да ви попитам ако някоя от вас е запозната
Започнахме подготовка за ин витро
Направихме нужните изследвания започнах приема на Ясмин 10 дни и при следващите изаледвания се оказа че естрадиола ми е повишен сега ми казаха да пия Регулон 10 дни и на 10 ден да ида на преглед и изследване на естрадиола
та мисълта ми е регулона трябва да се спре нали не може да се продължи със инжекциите и по на татък към самата процедура  🙂🙂🙂

Благодаря ти много
Ще се обадя да питам
Хубава вечер и късмет

# 481
Здравей те нова съм следя ви от доста време от 5 години съм семейна на 27 съм от 2 години правим опити.
Имам неуспешна инсеминация при Стефанов в Съара Загора.
Сега ми предстоеше 2ра при д-р Петрова в New live Пловдив
Но при взета микрониология имаше гъбична инфекция бях пила 5 дни фемара имах 3 ембриона с които незнам сега какво става понеже нищо не направихме и незнам уж днес трябваше да ми дойде но няма още.
И се притеснявам да не стане на киста нещо.
Някой може ли да ми каже какво може да стане.
Много трудно правя връзка с докторката.
Звъня и но тя не ми вдига.

# 482
  • до най-прекрасния мъж
Ти ли не отиде на преглед или те ти отложиха инсеминацията след този резултат от МБ? Второто ми и последно инсе, което правих при нея, беше с гъбична инфекция. Направиха го, въпреки гъбичките, не било проблем. Ти не си имала 3 ембриона, а 3 фоликула, които са се спукали вероятно и скоро ще ти дойде. Ако имаш склонност да задържаш фоликули, отиди да те видят,  да не би да си ги задържала.
Петрова рядко си вдига телефона, така че отиваш и висиш на място. Най-добре след 13 ч, когато е по-свободна.

# 483
Отлагали са ми инсеминация, но заради Ешерихия коли. С гъбички и ембриотрансфери  съм правила, наистина не са проблем.

# 484
Те ми отмениха инсеминацията но след като изпих лекарствата не ми е минало според мен защото още имам течение и парене
Тук в тази клиника въобще не те търсят при Стефанов постоянно ти звънят и те държат в течение

# 485
Здравейте ,момичета,
Моля преминалите от Вас ин витро процедура в Ню Лайф да споделят мнения/дали сте доволни,успели/неуспели/цената на процедурата/Ще съм благодарна ☺🙌

# 486
Здравей, аз бях пациент на Ню лайф, правих инсеминациите при тях, след това и инвитро. Няма как да не съм доволна, понеже забременях от първия инвитео опит 😃. Ние бяхме по фонда и си плащаме само изследванията и прегледите, около 600 лв бяха.

Здравейте ,момичета,
Моля преминалите от Вас ин витро процедура в Ню Лайф да споделят мнения/дали сте доволни,успели/неуспели/цената на процедурата/Ще съм благодарна ☺🙌

# 487
Здравейте, момичета. Има ли сред вас такива с НЯР? Бихте ли споделили подхода на д-р Петрова в такива случаи - вид стимулация, дози и тн.
Също така се интересувам как подхожда при труден трансфер. От старите теми попаднах на лоши отзиви от няколко момичета, което е притеснително.

# 488
Недоволни, както и доволни винаги има. Който е успял ще похвали, който не е успял едва ли е доволен. Аз имам един мисед и едно неуспешно ин витро. Като цяло съм доволна, но клиниката е малка и не предлагат много неща като ПИД, МАКС и т.н. За НЯР не мога да кажа от собствен опит, но  имаше момичета с мен при пункцията и трансфера, които бяха на стимулация с Фемара и пункция.

# 489
Аз съм от недоволните.И не защото не забременях там.Доктор Петрова не видя полипите ми,стимулацията ми беше като на останалите 3 жени,с които се запознах.Но потресаващото беше ужасно трудния и болезнен трансфер,който започна д-р Танев.След 5-6 мин,докторът ме обвини,че мехура ми не е пълен и старшата сестра се принуди да извика докторката.Тя също се помъчи(предупредих ги предварително,че съм имала трудности и при предишни трансфери),след това ми казаха да пия но-шпа и бях с болки цял ден.И така....

# 490
Здравей, аз бях пациент на Ню лайф, правих инсеминациите при тях, след това и инвитро. Няма как да не съм доволна, понеже забременях от първия инвитео опит 😃. Ние бяхме по фонда и си плащаме само изследванията и прегледите, около 600 лв бяха.

Здравейте ,момичета,
[/quote]

# 491
А може ли да помоля за информация как точно става инвитрото по фонд много ли се чака и в самата клиника ли  се подават документите

# 492
Kate, благодаря за споделения опит. Много трудно ще стигна до ембриони от тук нататък и ще е безумие да ми ги затрият при трансфер.
Одобрението за фонда става за месец-два в момента. В зависимост от това дали се хване месечната комисия или се изпусне за някой ден и трябва да се чака следваща. Както и колко бързо ще изпратят самите заповеди понеже последните месеци се бавят. Обикновено клиниките подготвят документите и се изпращат лично от пациентите по куриер. Чувам за някои клиники, които извършват и тази услуга по пращането. Вече дали Ню Лайф е от тях не знам.

# 493
  • до най-прекрасния мъж
На Ню Лайф не бих се доверила повече, предвид това, че недогледаха проблем, който ми коства две неуспешни инсеминации. Ако д-р Петрова беше отделила 3 мин да ми погледне диска с цветната снимка, щях да си спестя 1 година време и много загубени пари, надежди и сълзи. Ако преди година се беше открил проблемът с много трудно пропускащите ми тръби, щях да се насоча директно към инвитро. При възраст над 35 и шансове за забременяване чрез инсе под 5 %, не бих си губила времето в предварително загубени каузи. Още повече, че ползваме донор, което означава задължително АРТ, тоест не можем да пробваме  по естествен път изобщо. За Минчев мога много да напиша, но не е от първо лице. С Танев съм се срещала 1 път, не ми допадна грам.
Това си е лично мое мнение, на база мой опит и опит на близка моя приятелка.
Иначе, имам позната, която скоро ще роди от инвитро при тях. Така че, медалът има две страни. Който е успял, е доволен. Който не, си търси алтернатива и не е доволен.

# 494
Здравейте, аз съм от доволните в клиниката, надявам се и така и да продължавам. Успях /за сега/ ,в 25 г.с. съм. Първи успешен опит в клиниката, но 7мо инвитро подред. Имам 5 трансфера в Селена при др. Минев и др. Ставрев, и един в Адела в София при др. Калчев и болки при и след трансферите. На последния беше др. Петрова и беше най-безболезнения, по-точно нищо не усетих при трансфера, както и след трансфера. При предишните ми 3 пункции имах доста кръв и дискомфорт, докато на 4тата в Ню лайф, нищо не усещах след това, на пункцията беше др. Минчев /него си бях избрала за инвитрото/. Дори след пункция съм се чудила как някои жени правят пресен трансфер като при мен си имаше кървене дори 5-6 дни след пункция, в Ню лайф още на вечерта нямах кървене /може би е и късмет/, хормоните бяха добре и правихме пресен трансфер. Успех на всички, където и да правите опит!

Общи условия

Активация на акаунт