Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 383
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
N@ti, в едно се убедих, всичко става, когато Господ е решил, не когато ни върнат перфектния ембрион. Виждала съм как ми връщат перфектни бластоцисти. Перфектни, както и да ги погледнеш. Лекарите, ембриолозите, всички като ги видяха го казаха. Като от каталог бяха. Захванаха се: биохимична. Просто Господ беше решил, че не е време все още. Не губи кураж. Както една приятелка с много процедури в различни клиники ми беше казала: "Няма да разбереш колко бързо ще си се върнала пред кабинета, дори сега да мислиш, че нямаш сили"
Всичко според мен трябва да има граници, инвитро до дупка не е решение, но всеки се чувства по различен начин.
Важното е, ако си с партньор, да се съхраните. Да се подкрепяте, за да намерите сили да продължите.
Ще стане, просто не е било времето. Знам, че звучи много изтъркано, но Господ ми показа, че наистина така стоят нещата.
Деси, на мен са ми изписвали за 10 дена противозачатъчни. Много се учудих, но наистина като ги спрях след няколко дена ми дойде.

Редакция: Може на някой да му е полезно. От понеделник в клиниката започват да работят по нормален график (всички лекари, всеки ден)
Аз имам час в понеделник при др.Минчев за първичен преглед. Спазват ли се часовете? Аз съм за 11ч

# 556
Здравейте! Моля, дайте съвет. При ияр кой репродуктивен специалист предлагате?За  Д-р Добринка Петрова и д- р Чапанова какви са впечатленията?

# 557
Здравейте! Моля, дайте съвет. При ияр кой репродуктивен специалист предлагате?За  Д-р Добринка Петрова и д- р Чапанова какви са впечатленията?
Д-р Петрова работи в клиника Ню Лайф. С нейна помощ имам дете! Екипа на клиниката е страхотен и се надявам да ти допаднат. Сега посещавам по често Д-р Матеева. Тя пак е лекар в Ню лайф. Изключително внимателна, мила и търпелива. Бих препоръчала нея!
За Д-р Чапанова не съм чувала , знам такова име като кожен лекар.

# 558
Здравейте, мина ми прегледа при др.Минчев. Благодаря на всички за препоръките за  его, останах много доволна. Сега обаче  ме насочи за изследване за вродени тромбофилии, основен пакет, обачев Геника. По принцип не харесвам лабораторията, защото на няколко пъти мъжа ми си е правил там доста скъпи изследвания, които  не бяха с точен резултат (оказа се в последствие, че  не са верни резултатите). Та, някой би ли ми предложил лаборатория в Пловдив, която да прави този пакет изследвания.

# 559
Аз съм пускала във ВМИ, те ги изпращат в София.

# 560
Привет, някой има ли телефона на др.Минчев, само 0883 помня, а ми трябва спешно.

# 561
Привет, някой има ли телефона на др.Минчев, само 0883 помня, а ми трябва спешно.
[/quote

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 20:31 от donna_bg

# 562
Моля, след като жената види номера, редактирайте си коментара и изтрийте номера. Лекарите дават телефоните си само на своите пациенти, сега всеки който потърси др Минчев в интернет, може да намери телефона му.

# 563
Дона, изтрий си тел на Минчев от поста и го прати на жената на лични. Наистина не е редно да се дава така номера му на общо ползване Simple Smile
[/quote

# 564
Здравейте,тъй като приготвяме необходими изследвания преди инсеминация,днес излезнаха резултатите от микробиологията на мъжът ми,може ли някой да си каже мнението?

# 565
Била съм с Ентерокок при уролог, който живо се Интересува от бактерии. Каза ми обезателно, ако мъжът ми има Ентерокок, да мине на лечение, защото при мъжете правил поразии, докато при жената минава почти безсимптомно.
Ще изпишат лекарите сигурно антибиотик.

# 566
Може пробата да е била замърсена. Често се случва с тези ентерококи.

# 567
Благодаря, момичета за номера.

# 568
Била съм с Ентерокок при уролог, който живо се Интересува от бактерии. Каза ми обезателно, ако мъжът ми има Ентерокок, да мине на лечение, защото при мъжете правил поразии, докато при жената минава почти безсимптомно.
Ще изпишат лекарите сигурно антибиотик.
Тери, кой е урологът?

# 569
Искам да ви попитам случайно някоя от вас да има телефонния номер на уроложката Десислава Гаджева?

Общи условия

Активация на акаунт