Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 332
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
Мен ме изпрати д-р Петрова на изследвания при доц. Русев веднага след първия неуспешен трансфер (свеж). Каза, че по правило изпращат след 3ти неуспех, но тъй като всеки ембрион е важен, е хубаво да се направи възможно най-рано. И може би точно там се оказа проблема при нас, следващият ми трансфер (зет) беше успешен. Около 400 лв ми струваха имунологичните изследвания. Добре, че ги направих по-рано, ако бях чакала три неуспешни трансфера, както слагат по два ембриона, щяхме да изхабим ембрионите. Да не говорим как се отразява и психически и финансово всичко това. За тромбофилия също е хубаво да се пуснат, аз ги имах от преди да започна процедурата заради предишен спонтанен аборт.

Аз бях на Утрогестан 3х3 вагинално след трансфера.

# 676
Да и аз бях на утрогестан 2 капсули по 3 пъти на ден на мен това ми беше второ ин витро

# 677
Мен ме изпрати д-р Петрова на изследвания при доц. Русев веднага след първия неуспешен трансфер (свеж). Каза, че по правило изпращат след 3ти неуспех, но тъй като всеки ембрион е важен, е хубаво да се направи възможно най-рано. И може би точно там се оказа проблема при нас, следващият ми трансфер (зет) беше успешен. Около 400 лв ми струваха имунологичните изследвания. Добре, че ги направих по-рано, ако бях чакала три неуспешни трансфера, както слагат по два ембриона, щяхме да изхабим ембрионите. Да не говорим как се отразява и психически и финансово всичко това. За тромбофилия също е хубаво да се пуснат, аз ги имах от преди да започна процедурата заради предишен спонтанен аборт.

Аз бях на Утрогестан 3х3 вагинално след трансфера.

А какво влиза в тези 400лв като изследвания?

# 678
Включват ембриотоксини, имунофенотипизиране -НК клетки няколко параметри и още неща имаше, но ги правих преди повече от година и вече не си спомням всички. Доктора преценява според конкретния случай. Може и цената вече да не е актуална след толкова време.

# 679
Колко струва прегледа при д-р Петрова без направление?

# 680
35 лв е без  направление прегледа при Петрова

# 681
Първичен преглед при д-р Петрова е 60 лв, а следващите вече са 35 лв.

# 682
Момичета, подходяща ли е д-р Петрова, за инвитро при жени 45+ със собствен материал?
 Приема ли такива пациентки?

# 683
Приема. Моя позната успя при нея точно в такава възраст - роди си детенце със собствена Я и донорски семчовци.
А и моите собствени впечатления от д-р Петрова са, че колкото по-труден изглежда казусът, толкова повече се надъхва да го разреши.
Успех!
Момичета, подходяща ли е д-р Петрова, за инвитро при жени 45+ със собствен материал?
 Приема ли такива пациентки?

# 684
Благодаря много!

Ще отида на преглед...

Писнаха ми граници, сега и ПСР и.... неуспехи...
Може пък при нас -  в БГ, да е нашият Късмет  Flowers Four Leaf Clover

# 685
Аз лично бих се поинтересувала какво предлагат клиниките в България и бих преценила дали това е достатъчно за моят конкретен случай. Имайте предвид, че в Турция клиниките разполагат с ембриоскоп, който в България мисля имах само клиника Щерев и Надежда.

# 686
Клиниките Надежда и Щерев вероятно имат ембриоскоп,но нямат ембриолог.Липсва човека който да го управлява

# 687
  • до най-прекрасния мъж
В Селена също имат, но е малък, доколкото четох. В малките клиники едва ли да имат.

# 688
Здравейте, дами !
Някоя от вас била ли е на преглед при доктор Вълева и знае ли каква е цената на прегледа ?

# 689
Здравейте, дами !
Някоя от вас била ли е на преглед при доктор Вълева и знае ли каква е цената на прегледа ?

Здравей! Аз съм ходила при нея 2 пъти, но Д-р Матеева ми пусна направление за ендокринолог и не съм плащала, понеже направлението важи за 2 прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт