Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 326
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, дами !
Някоя от вас била ли е на преглед при доктор Вълева и знае ли каква е цената на прегледа ?

Здравей! Аз съм ходила при нея 2 пъти, но Д-р Матеева ми пусна направление за ендокринолог и не съм плащала, понеже направлението важи за 2 прегледа.
Ню Лайф не работят ли вече с Димитър Георгиев- ендокринолог или сега им е друг?

# 691
Здравейте, дами !
Някоя от вас била ли е на преглед при доктор Вълева и знае ли каква е цената на прегледа ?

Здравей! Аз съм ходила при нея 2 пъти, но Д-р Матеева ми пусна направление за ендокринолог и не съм плащала, понеже направлението важи за 2 прегледа.
Ню Лайф не работят ли вече с Димитър Георгиев- ендокринолог или сега им е друг?

Вчера ми записаха час до д-р Вълева , сигурно вече работят с нея .

# 692
Чета, че клиниката има отлични ембриолози.... А, какви техники прилагат при подбор на сперматозоиди - морфологично, без фрагментации - днк здрави?

ИМСИ за морфология? МАКС-фрагментации? нещо друго? имате ли представа, не намирам на страницата им....

Прилагат ли леки стимулации, естествен цикъл, с цел събиране на по-качествени яйцеклетки? имате ли такъв опит при тях? трансфер на естествен цикъл, също нещо различно?

Благодаря ви...

# 693
# 694
Някой който е правил ЗЕТ в клиниката пускал ли е прогестерон за да следи стойностите след трансфера?

# 695
Предлагаме ИМСИ . По преценка на лекаря има и на естествен цикъл. ДНК фрагментация тест. За обработка МАКС още не, но се обсъжда.

# 696
Здравейте!
Момичета някой дали е правил инсе при д-р Матеевва?

# 697
Здравейте!
Момичета някой дали е правил инсе при д-р Матеевва?

Здравей! Аз правих при нея, но за жалост неуспешна. Сега ми предстои втора.

# 698
Здравейте! Интересува ме някоя от вас пращана ли е на имунолог от доктор Петрова и ако да при кой?

# 699
Доктор Петрова се доверява на д-р Русев в София. Но и при д-р Конова да си запишеш час, ще се съобрази с терапията.

# 700
Доктор Петрова се доверява на д-р Русев в София. Но и при д-р Конова да си запишеш час, ще се съобрази с терапията.
Много благодаря! Въпроса е, че тя ми намекна да ме праща при някой колега, но така и не ми каза кой и за какво. Каза ми да отида при нея след два месеца, но предпочитам докато минат да направя консултация и каквото е необходимо за да не губим време.

# 701
Момичета, някоя от вас да е имала Овитрел/таймираща инжекция в 20 часа вечерта? Досега все в 22 съм поставяла и после към 8:30 минавам на пункция. Може би и пункцията ще е по-рано, но са нови сестрите и ме притеснява да не са объркали часа.

# 702
Моята беше във вторник19.30 и пункцията беше в четвъртък в 7.30, така че всичко е наред. Мисля, че бяха така в сряда нямах никакви инжекции и ми казаха по лека храна да приемам.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 18:15 от pilarita

# 703
Овитрела се бие на 34-36 часа от пункция.  В 7:30 - 08:00 ще ти е пункцията най-вероятно. Но те трябваше да ти кажат и в колко часа да ходиш на пункция. Но ще те викат рано. Последно бих в 21:00 Овитрел и бях на пункция в 07:45, като бяхме в клиниката още по тъмно.
Успех, дано имате добри резултати!

# 704
Благодаря, момичета, успокоихте ме. Викат ни рано в клиниката, но то всеки път е така и не можех да си спомня в колко часа минаваха първите момичета.

Мерси, Тери, дано 🍀

Общи условия

Активация на акаунт