Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 287
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте!
Момичета някой дали е правил инсе при д-р Матеевва?

Здравей! Аз правих при нея, но за жалост неуспешна. Сега ми предстои втора.

На ЕЦ ли направихте или със стимулация?
Бихте ли ми казали г/д на каква цена излиза всичко?
Ние сме с мъжки фактор и със СПКЯ и затова мислим да направим ИНСЕ.

# 706
Здравейте!
Може ли информация само за преглед в Ню Лайф.Какви цени варира и как стоят нещата със запазването на часове(много време ли се чака за свободен час)

# 707
Първата консултация е 60лв, а след това всеки следващ преглед 35лв. Иначе зависи при кой лекар искаш час. Може да има час за след два дена, може и за след месец (при д-р Петрова).

# 708
Здравейте, Момичета! 🙃
Аз и съпругът ми тепърва тръгваме по пътя проблемно забременява е. Насочили сме се към клиника Newlife Д-р Петрова. Този месец ми предстои първи преглед при нея. Бихте ли ме посъветвали,какви изследвания мога да пусна предварително, освен стандартните полови и щетовидни хормони, спермограма. Знам, че докторката ще назначи след срещата, но ми се иска да отида максимално подготвена.
Благодаря!

# 709
Цветна снимка е добре да направите, питат за нея, да се знае дали са проходими тръбите. И хормоните, това са базовите неща.

# 710
Здравейте, Момичета! 🙃
Аз и съпругът ми тепърва тръгваме по пътя проблемно забременява е. Насочили сме се към клиника Newlife Д-р Петрова. Този месец ми предстои първи преглед при нея. Бихте ли ме посъветвали,какви изследвания мога да пусна предварително, освен стандартните полови и щетовидни хормони, спермограма. Знам, че докторката ще назначи след срещата, но ми се иска да отида максимално подготвена.
Благодаря!
На първи преглед ми назначи да пусна на трети ден от цикъла - ЛХ, ФСХ, естрадиол, АМХ, витамини В12 и Д, и цветна снимка.

# 711
Здравейте!

Със стимулация беше, Фемара по 1 таблетка на ден от 2-ри ден на цикъла за 5 дни. В крайна сметка не се повлиях от нея и пак образувах само 1 фоликул. Този месец решихме да е на ЕЦ. Лекарката ми каза, че в последно време повечето успешни инсеминации били при пациентките й на естествен цикъл,  та решихме да пробваме така.
Самата процедура струва 500 лв. Но преди това пускате серология (кръвни изследвания) с партньора, които струват 360 лв. Важат 3 месеца. Тоест ако се наложи да правите второ инсе, веднага на следващия месец, няма да ги правите наново. Единствено в пакета с изследванията микробиологиите на двама ви важат 1 месец, заедно с цитонамазката.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 23:50 от mimche93

# 712
Здравейте!

Със стимулация беше, Фемара по 1 таблетка на ден от 2-ри ден на цикъла за 5 дни. В крайна сметка не се повлиях от нея и пак образувах само 1 фоликул. Този месец решихме да е на ЕЦ. Лекарката ми каза, че в последно време повечето успешни инсеминации били при пациентките й на естествен цикъл,  та решихме да пробваме така.
Самата процедура струва 500 лв. Но преди това пускате серология (кръвни изследвания) с партньора, които струват 360 лв. Важат 3 месеца. Тоест ако се наложи да правите второ инсе, веднага на следващия месец, няма да ги правите наново. Единствено в пакета с изследванията микробиологиите на двама ви важат 1 месец, заедно с цитонамазката.

Много Ви благодаря за информацията.
Стискам палци Simple Smile И Ви пожелавам този път всичко да е наред и да се похвалите. Simple Smile УСПЕХ!

# 713
Ейййй,момичета,тъкмо ми светна съобщение от тази хубава група пълна с надежди и реших все пак да добавя и моя принос към нея (нали всичко започна от тук)  Simple Smile На 10.06 се роди и моето дълго чакано и изстрадано съкровище. Вие знаете,но пак да ви напомня - всичко си заслужава,борете се до последно и с всички сили. Бебо е добре, всичко си му е наред. Преднизолона не му е навредил по никакъв начин,само живях в страх 9 месеца. Консултирайте се с правилните хора,за съжаление те трудно се намират. Но търсенето си заслужава защото спасява живот! Поздрави от нас и успех на всички в процедура,а на бременните - скоро да се срещнат със своите точици Simple Smile

# 714
  • до най-прекрасния мъж
bella-li, това ти ли си? Много се радвам, че чета толкова хубави новини от теб. Да ти е живо и здраво бебчето и много да радва мама и тати. Изгубих те някъде из темите и много, много се радвам да прочета, че сте успели.

# 715
bella-li, това ти ли си? Много се радвам, че чета толкова хубави новини от теб. Да ти е живо и здраво бебчето и много да радва мама и тати. Изгубих те някъде из темите и много, много се радвам да прочета, че сте успели.
Аз съм под прикритие Simple Smile много ти благодаря, пожелавам ти и на теб лека бременност и успешен финал!

# 716
Честито, be-lla! Да сте живи и здрави с бебо, и да има много късмет в живота. Аз от скоро съм в групата. Започнах стимулация преди няколко дни в клона в Бургас, а процедурата ще е в Пловдив. Ще се радвам да споделиш твоята история.

# 717
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм под прикритие Simple Smile много ти благодаря, пожелавам ти и на теб лека бременност и успешен финал!
Благодаря! Аз също се изместих другаде. Благодаря на Бога, успяхме с инвитро, надявам се всичко да е ОК до термин. Но аз имам още доста до края.

# 718
Здравейте,предстои ми цветна снимка в петък съм на контролна микробиология( надявам да е чиста) , какви други изследвания са необходимите за цветна снимка , кога трябва да си запазя час и аз ли трябва да се обадя в Пълмед или от клиниката ще запазят час ?

# 719
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,предстои ми цветна снимка в петък съм на контролна микробиология( надявам да е чиста) , какви други изследвания са необходимите за цветна снимка , кога трябва да си запазя час и аз ли трябва да се обадя в Пълмед или от клиниката ще запазят мас ?
Като ти излезе МБ, ако е чиста, звъниш в клиниката, че си за ЦС и те ще ти върнат обаждане кога да идеш в Пълмед. Не изискват други изследвания, но ако искаш упойка, питай в Пълмед изрично какво искат и кога да го пуснеш. Патишанов в последния момент ми сервира, че се искало и ПКК и не знам още какво, а аз изрично казах, че искам упойка още на момичетата в Ню Лайф. После казах и при приема в Пълмед, че искам. Даже си платих 100 лв упойка, които ми върнаха после, защото упойка така и не ми сложиха.
Беше много кофти тръпка, след снимката пребледнях и едва не припаднах. А аз държа много на болка.
Не знам, аз ли уцелих кофти момент или така си действат, но много тъпо се получи.

Общи условия

Активация на акаунт