Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 7

• 67 804
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
Много ти благодаря още веднъж!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Значи 6те таблетки FH Pro вечер наведнъж?

А какъв вид Инозитол, че има няколко? Аз имам Jarrow Formulas, който е Myoinositol, по 750 мг. Може би да вземам през ден по 3 т, през ден - по 2 т?

# 151
Денис,
Много благодаря за бързия отговор!

Само да проверя, Инозитол да взема в допълнение на този, който е в FH Pro.

И не разбрах за интервалите между Еутирокс, Вит Д и другите добавки.

Благодаря още веднъж за всичко и за предложението за Аргинин.

Charity_2, повечето тези неща заедно ги пия от септември 2018. Тогава започнах FH Pro. Преди това пиех отделно повечето неща, които са в FH Pro и китайски билки, приготвени за мен.

Успех на всички 🙏🏻🤞🏻🙏🏻🤞🏻

ОПТИМИСТ ,Изчисти си пощата 😁

# 152
  • София

А какъв вид Инозитол, че има няколко? Аз имам Jarrow Formulas, който е Myoinositol, по 750 мг. Може би да вземам през ден по 3 т, през ден - по 2 т?
За FH Pro - става
За Инозитола - на Jarrow е хубав. Може да приемаш и по 3 капс. Не се притеснявай, няма да предозираш, той се приема в много по-високи дози.

# 153
Благодаря много, Denis 🙏🏻❤🙏🏻❤

# 154
  • София
denis., а мелатонина мога ли да го пия заедно с колаген+хиалурон вечер?

# 155
  • София
Може, но с интервал поне 30 мин.
Колаген и след 30-40 мин Мелатонин, преди сън

# 156
  • София
Може, но с интервал поне 30 мин.
Колаген и след 30-40 мин Мелатонин, преди сън
Благодаря ти!

# 157

Здравей Optimist2019, това ли е инозитола на Jarrow, за който пишеш
Скрит текст:

# 158
Здравей abrikotinnn

Да, точно този.
Поздрави 🤗

# 159
  • София
Купих си този http://lbbulgaricum.bg/lb-lact/ пробиотик. Пише, че с пие след хранене. Аз обаче тогава пия, омега 3, CoQ10, витамин Д, витамин Б12 с биотен и фолиева киселина и хром. Мога ли да примемам и пробиотика с тях?

# 160
А знаете ли как стоят нещата ако трябва да се приема и желязо и едновременно б12, инозитол, мви, фолиева,......бях чела за б12 и желязо, че трябвало да има интервал между тях...... но не съм сигурна.

# 161
Между приема на желязо и Б12 трябва да има интервал от време.
Аз го приемам през 6 часа един от друг.

# 162
Здравейте,
Знаете ли дали мога да пия Див Ямс и Агнес(циклодион) заедно? Засега пия само див ямс на 15тия ден от цикъла, но искам да добавя и Агнес. Гинеколожката тогава ми предписа див ямс, а по-късно ходих и на ендокринолог и тя ми предписа Циклодион. И понеже имам много хапчета Ямс и се чудя моха ли да ги съчетая?

П.с. Това е, защото съм с ПКЯ и много нисък прогестерон, но приемам и Инозитол+фол. К-на.

# 163
  • Варна
Денис, здравей. Моля те за коментар дали този продукт е хубав и как се приема: https://remedium.bg/product/142472/nature-s-way-vitex-pri-pms-i- … 20-v-kapsuli.html

И дали можеш да коментираш този продукт за ендометриоза:
https://apteka.framar.bg/30055503/миомин-таблетки-450-мг-120

Може ли мнение по това питане отпреди няколко страници, силно ме интересува продукта за ендометриоза !
Hug

# 164
  • София
Здравейте,
Знаете ли дали мога да пия Див Ямс и Агнес(циклодион) заедно? Засега пия само див ямс на 15тия ден от цикъла, но искам да добавя и Агнес. Гинеколожката тогава ми предписа див ямс, а по-късно ходих и на ендокринолог и тя ми предписа Циклодион. И понеже имам много хапчета Ямс и се чудя моха ли да ги съчетая?
П.с. Това е, защото съм с ПКЯ и много нисък прогестерон, но приемам и Инозитол+фол. К-на.
Здравей!
Да, може да се приемат заедно:
Витекс/Агнес  се приема от М до М, т.е постоянно - от 3 до 6 месеца, без почивка
Див ямс - от О. до М.
Прогестерон се изследва точно на 7 ден след О. - ако не е изследван тогава, не могат да се правят изводи за неговите нива. Преди и след 7-ми ден, ако няма бременност, нивата му са физиологично по-ниски.
Ако е изследван точно на 7 ден след О. и е нисък, се търси причината - изследват се всики базови хормони - голяма част от тях, ако не са в нормални граници, пречат на О., а когато няма О. - няма и прогестрон или може да потискат синтеза на прогестерон.
Тези добавки няма да ти навредят, но може и да не помогнат.

Денис, здравей. Моля те за коментар дали този продукт е хубав и как се приема: https://remedium.bg/product/142472/nature-s-way-vitex-pri-pms-i- … 20-v-kapsuli.html

И дали можеш да коментираш този продукт за ендометриоза:
https://apteka.framar.bg/30055503/миомин-таблетки-450-мг-120

Може ли мнение по това питане отпреди няколко страници, силно ме интересува продукта за ендометриоза !
Hug
Здравей!
Това е Витекс и продуктът е хубав - приема се от М до М, т.е постоянно - от 3 до 6 месеца, без почивка
За Миомин - хубав продукт, съдържа елементи, които да потискат  естрогените, като причина за ЕМ, най-общо казано. Елиминират различни вредни елементи -  лекарства, химикали, канцерогени, токсини и т.н.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 07:59 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт