Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой пробиотик е подходящ за уреаплазма и имунна подкрепа?
Коя добавка е по-добра за подпомагане на плодовитостта - Прегнакеър или Феритлейд?
Кога да започна приема на Феритлеид?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой пробиотик е подходящ за уреаплазма и имунна подкрепа?
За поддържане на уреаплазма и имунната система се препоръчва пробиотик с поне 4-5 щама и потенция от 10 милиарда или повече. За имунитета е полезно да приемате витамини, омега-3 мастни киселини, коластра, спирулина, масло от крил, сироп от черен бъз, ехинацея, японски гъби (рейши и шийтаке), АНСС (антиоксидантна борова киселина), самбукус ноктурнус (сибирски женшен), астрагалус и други подобни.
-
Коя добавка е по-добра за подпомагане на плодовитостта - Прегнакеър или Феритлейд?
-
Кога да започна приема на Феритлеид?
-
Какви са ефектите от DHEA при изследванията?
-
Какви добавки са полезни за регулиране на хормоните и стреса?
( формата е d-alpha tocopherol)
Включвам се и аз.Изчетах много от темите ,но не всичко затова си направих една схема и много ще се радвам ако и Денис се включи.Имам няколко опита инвитро ,като последният беше преди дни.Завърши с спонтанен аборт.Не ми дадоха отговор от какво е.Та докато чакам за друг опит искам да се опитам по естествен начин да пробваме.,макар че съм само с една тръба и лошо качество на яйцеклетките.Искам да почна с витамини и да пробвам да подобря качеството.Човек никога незнам.Четох доста и си набелязах витамини : Фолиева киселина,витамин С разтворим,Е ,Д ,комбинирани-В1,В6,В12 ,Омега 3 ,Кю 10 ,Л-аргинин ,и цинк +калций+магнезий.Денис как мислиш ?Също така незнам и по каква схема трябва да се пият като -кога и по колко.Удачно ли е да ги почна още този цикъл дни след аборта.Мисля ,че може да има и проблем с нисък прогестерон .Благодаря ви
Имам проблем с ЩЗ.Приемам Еутирокс -50.Следя го и по време на процедури .Гледам да е около 2.00.А какво е NAC и МВИ.Искам и нещо за кръвообръщението.Мисля ,че и там имам проблем
Мога ли да вземам аспирин протект от 100мг.?Може ли да навреди.Досега при всички положителни резултати при инвитро имам изтръпване и мравучкане в краката.Доста съм слаба,даже ужасно бих казала.Това също е проблем при забременяването.Но изключително много се изтормозих.Дори не съм сигурна дали тръбата ми е все още проводима и е ок.Страхът от друга извънматочна е голям.Но съм длъжна да пробвам.Може би се е получило в следствие на това че организмът ми не е бил ок.Надявам се да ги засиля с витамините .Изключително ви благодаря за отговорът