Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 7

• 67 711
  • 767
  •   1
Отговори
# 480

Ето така изглежда, мисля, че навсякъде го има.
Много благодаря на всички,лека вечер:blush:

# 481
Здравей, Денис, моля те да ми препоръчаш какво мога да пия срещу задържан фоликул.  Напоследък ако не пия противозачатъчни имам задържан фоликул,  стремим се към ин витро на ЕЦ. При последния цикъл след прием на ОК извадиха яйцеклетка,  която    беше дегенеративна. Сега на 1 ден от МЦ според хормоните имам задържан фоликул.

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 10:57 от sohappy

# 482
  • София
Здравей, Денис, моля те да ми препоръчаш какво мога да пия срещу задържан фоликул.  Напоследък ако не пия противозачатъчни имам задържан фоликул,  стремим се към ин витро на ЕЦ. При последния цикъл след прием на ОК извадиха яйцеклетка,  която    беше дегенеративна. Сега на 1 ден от МЦ според хормоните имам задържан фоликул.
Здравей!
На ЗФ, няма добавки, които да могат да му повлияят, но като превенция - най-важни са NAC, Аргинин и Инозитол ... и провери хормоните - Пролактин, андрогени, ... може да са причина фоликула да не се пука/да потискат О.

# 483
Благодаря, Денис!

# 484
Денис, какво е мнението ти за wheatgrass  (не съм сигурна кой е най-точния превод) - дали би помогнал за понижаване на FSH? Чета мнения, че е  доста неприятен на прах, бих опитала - ако намеря таблетки.

# 485
Здравей Денис, искам да попитам относно витамин Е, в момента пия ето този:
https://apteka.framar.bg/30039417/%D1%85%D0%B0%D1%8F-%D0%BB%D0%B … %D1%81-400-iu-100
Питането ми е виждам че е 400 IU, но пък пише в една капсула 100 мг. Не трябва ли да е повече? И дали само по 1 да пия на ден? Благодаря предварително Hug

# 486
  • София
Здравей Денис, искам да попитам относно витамин Е, в момента пия ето този:
https://apteka.framar.bg/30039417/%D1%85%D0%B0%D1%8F-%D0%BB%D0%B … %D1%81-400-iu-100
Питането ми е виждам че е 400 IU, но пък пише в една капсула 100 мг. Не трябва ли да е повече? И дали само по 1 да пия на ден? Благодаря предварително Hug
Здравей!
Има грешка в описанието в сайта.
На опаковката си пише, че 1 капс. е 400МЕ.
Ако искаш им пиши и ги попитай  Peace

# 487
Здравейте момичета,

Вече година правим опити за 2ро бебе с ММ, но без да се вглеждам много в О или подобни, само любов и това е Simple Smile
След преглед от АГ имам диагноза ПКЯ, за пръв път някой ми я поставя, имам прекрасна бременност преди 8 години,която мина по учебник, получила се без да е планирана от един път.
От този месец за пръв път взимам някакви витамини. Аз пия Агенс, Вечерна иглика и Прегнакеър витамини + Витамин Ц, а ММ взима Прегнакеър за мъже.
С тестове за О на 2ри и 3ти хванах пика на ЛХ  имах много ярки черти, днес пак е наситена, но мисля, че не е чак като вчера.
Четох, че вечерната иглика се пие до О. Да я спирам ли? Днес от стара тема разбрах, че се пият по 4 на ден, а на мен аптекарката ми каза да пия по едно и аз така си я пих. Не знам дали изобщо ми е повлияла по някакъв начин.

Ще се радвам да ме посъветвате дали да ги спирам или да ги продължавам и дали тези витамини в комбинация са Ок, защото док е пълно перде и според него няма за какво да се притеснявам....

Успех на всички :*

# 488
Здравей,Денис-какво ще кажеш за този ресвератрол? https://www.maxlife.bg/resvert-plus-250-mg-60-kapsuli-moshen-ant … t-protiv-stareene
 или пак да си купя на др-Бест- https://www.silabg.com/bg/21618-DOCTORS-BEST-TransResveratrol-100.html
И двата уж са транс,но не разбирам от др.неща Simple Smile ще съм ти благодарна да препоръчаш Simple Smile

# 489
  • София
Здравей,Денис-какво ще кажеш за този ресвератрол? https://www.maxlife.bg/resvert-plus-250-mg-60-kapsuli-moshen-ant … t-protiv-stareene
 или пак да си купя на др-Бест- https://www.silabg.com/bg/21618-DOCTORS-BEST-TransResveratrol-100.html
И двата уж са транс,но не разбирам от др.неща Simple Smile ще съм ти благодарна да препоръчаш Simple Smile
Здравей!
Да, този е много хубав ( Resvert Plus)  Peace  - вземи него.

# 490
Не съм сигурна, че тук е мястото да питам, но не намерих скоро да е коментирано другаде - гинеколожката ми изписа Фемикур (Vitex) за облекчаване на ПМС и подготовка за бременност, пия го вече близо месец и не знам дали е съвпадение, но не ми е било толкова зле досега преди цикъл, чувствам се получовек. Постоянно ми е зле, отпаднало, силно главоболие, силни болки в яйчниците и гърдите вече 3-4 дни, остават още толкова до МЦ. Очаквах облекчение от билката, макар че сигурно е рано, а имам чувството, че симптомите са 2 пъти по-силни от преди. Моля споделете как е било при вас, чудя се дали да не преустановя приема.

# 491
Пила съм Винекс месеци и не съм имала никога такъв проблем.

# 492
Имам въпрос за инозитола. Пия го във вариант капсули инофолик, тук в темата бях прочела, че се препоръчва да се приема час преди и след храна.

Имам проблем с приема на таблетки без храна (гади ми се и често ги повръщам при преглъщане, от дете съм така, разтворимия инофолик също не ми понася). По тази причина се разтърсих в интернет за конкретни проучвания, които изследват фармакокинетичните свойства на миоинозитола или промени в bioavailability-то му при прием с храна и открих такива, които единствено касаят паралелния прием на инозитол с кофеин. Не виждам данни друг вид храна или течности да му влияят, а в брошурите на някои хранителни добавки с инозитол дори препоръчват да се взима с храна.

Аз ли пропускам нещо?

От 1 месец пия инофолик, разказа ми се играта, какви ли не еквилибристики правя, за да го задържа. Започвам да се чудя дали да не пия просто по-често, но с храна.

# 493
Здравей Денис! Какво ще кажеш за този ресвератрол, хубав ли е?

# 494
  • София
Здравей Денис! Какво ще кажеш за този ресвератрол, хубав ли е
Скрит текст:
?
Здравей!
Хубав е.
В 1 капс. има 250мг  ресвератрол, може да приемаш по 4 капс. на ден, ако имаш възможност, ако ли не - поне по 1.
Приема се на гладно, с вода ( час преди хранене или поне 30 мин. преди другите добавки)

Общи условия

Активация на акаунт