Filorga - тема 7

• 77 239
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Имат си

# 271
  • София
Момичета, гледайте и в tkmaxx, от там вече 2 пъти купувах Филорга на много добра цена.

# 272
Момичета, гледайте и в tkmaxx, от там вече 2 пъти купувах Филорга на много добра цена.

Колко е доставката до Бг?

# 273
  • София

Колко е доставката до Бг?
Поръчвам с посредник, над 75 лири, доставката е безплатна в UK, до БГ излиза 2лв на килограм.
Аз използвам ggbg

# 274
Sleep and peel не се спира от производството, както кръжи мнение. Ще е наличен през ноември.

# 275
  • Бургас
Само Sleep and peel не харесах от Филорга, както и околоочните им.

# 276
Само Sleep and peel не харесах от Филорга, както и околоочните им.
На мен ми е любим. За нощна грижа на кой залагаш, да не е комедоногенен.

# 277
  • Бургас
За нощна грижа сега ползвам този на Биотерм-https://douglas.bg/biotherm-skin-oxygen-restoring-overnight-care-046558

# 278
Заинтригува ме. Благодаря, че сподели ❤️❤️

# 279
Да похваля окси-глоу тоника.
Много приятен, усещам кожата си свежа и напомпена. Опаквах пилинг ефект, но още не се е проявил от няколко ползвания.
-----
‼️
Моля за съвет, за зимните месеци. Кожата ми през зимата става много суха, но проблема със закритите комедони, излизащи понякога, остава. Хидра-филър или тайм-филър ще е подходящ за зимата?

# 280
  • София
РуСа-Мамма, препоръчвам ти нутри-филър за зимните месеци, ще подпомогне липидния баланс. Тайм-филър също е подходящ, но според мен хидра-филър не е за зимата.

# 281
РуСа-Мамма, препоръчвам ти нутри-филър за зимните месеци, ще подпомогне липидния баланс. Тайм-филър също е подходящ, но според мен хидра-филър не е за зимата.
Дано не е комедоногенен. Благодаря, че се включи ❤️

# 282
Петя, много благодаря за предложението ти към мен 😍 Кремът ми дойде и кожата ми се чувства страхотни с него, чудесно попадение ❤
Околоочният също е хубав, а и миришат божествено.

# 283
  • Бургас
Нутри филъра е божествен и на мен ми е любов.

# 284
Здравейте! Купих  от Notino Filorga SCRUB & MASK. Използвах я според указанията, но при мен не се образуваха мехурчета. Каква е причината?

Общи условия

Активация на акаунт