Filorga - тема 7

• 77 272
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас/Пз
Момичета, къде мога да проверя козметика на Филорга дали е в срок на годност. В няколко сайта пробвах, но я няма като марка.

# 391
# 392
Здравейте момичета, искам да ви попитам за серума Time zero. В описанието му на сайта на Filorga пише, че има ботокс подобен ефект - доколкото разбирам блокира движението на мускулите. Това видимо ли е? Бях останала с впечатление, че козметиката на Filorga не е толкова агресивна. И още нещо - бихте ли ми казали каква е разликата между Time Filler и Time Filler Mat. Извинявам се, ако тези въпроси са обсъждани, преди време изчетох цялата тема, но е възможно да съм пропуснала.

# 393
  • София
Здравейте момичета, искам да ви попитам за серума Time zero. В описанието му на сайта на Filorga пише, че има ботокс подобен ефект - доколкото разбирам блокира движението на мускулите. Това видимо ли е? Бях останала с впечатление, че козметиката на Filorga не е толкова агресивна. И още нещо - бихте ли ми казали каква е разликата между Time Filler и Time Filler Mat. Извинявам се, ако тези въпроси са обсъждани, преди време изчетох цялата тема, но е възможно да съм пропуснала.
Здравей!
Серумът Time zero е много хубав - просто има лифтинг ефект и затова го описват/сравняват с ботокс терапия.
Няма как някакво мазило да блокира мускулите. Simple Smile
Time Filler - за нормална кожа, но става и за по-суха, както и за нормална с омазняване в Т-зоната
Time Filler Mat - за по-мазна, проблемна кожа

# 394
Много благодаря за бързия и изчерпателен отговор.

# 395
Аз така и не разбрах разликата между нутри филър мат и тайм филър мат 😊😁

# 396
  • София
Аз така и не разбрах разликата между нутри филър мат и тайм филър мат 😊😁
Хидра филър мат?!
И двата крема са за по-мазна акнеична, проблемна кожа, с повече себум... матират
Най-общо:
Time-Filler Mat - подхранва, регенерира и хидратира
Hydra-Filler Mat - интензивно хидратира и много по-малко подхранва и регенерира
Nutri-Filler е за суха до нормална кожа, богат, мазен крем, но не омазнява и не оставя мазни следи, попива бързо, регенерира и подхранва в дълбочина, ухае приятно. Подходящ е и за нормална с омазняване в Т-зоната.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 07:29 от denis.

# 397
  • Варна
Коя серия е подходяща за нормална към леко омазняваща се кожа предразположена към комедони и пъпки? Засега съм си заплюла само scrub and mask.

# 398
  • Варна
Взех си Scrub&Mask. Пише да се нанесе и масажира на чиста кожа след което щяло да се превърне в някъв активен мус. Пробвах първо да го нанеса на суха кожа, понеже е пишеше да трябва да е влажна. Никакъв мус не стана. Пробвах втори път да смесвам с вода. Пак никакъв мус не стана. Слагам две изпомпвания за лице + шия .Къде греша?

# 399
  • София
Взех си Scrub&Mask. Пише да се нанесе и масажира на чиста кожа след което щяло да се превърне в някъв активен мус. Пробвах първо да го нанеса на суха кожа, понеже е пишеше да трябва да е влажна. Никакъв мус не стана. Пробвах втори път да смесвам с вода. Пак никакъв мус не стана. Слагам две изпомпвания за лице + шия .Къде греша?
Лицето трябва да е добре овлажнено ( вкл. да има по него капки вода).
Нанеси по-бързо гела, с въртеливи движения ( все едно почистваш/ексфолираш кожата със скраб) остави за няколко минути... започва да се образува пяна, която леко гъделичка Simple Smile ... изчакай докато пяната изчезне напълно ( 10-на мин.) и тогава изплакни с хладка вода.
Маската е много хубава Simple Smile
ПП.
Тази маска съдържа ензими, а те се активират при контакт с водата.

# 400
  • Варна
Благодаря! Втория път пробвах с вода, но може би масажирам прекалено дълго и попива всичко в кожата. Въпреки това съм супер доволна като ефект. Лицето ми направо светна все едно съм ходила на хидрафейшъл. А при мен това е много трудно постижим ефект, защото кожата ми образува много комедони. Съставът е уникален - витамини, аминокиселини една торба. Усещам че няма да оставам без нея вече ♥

# 401
Момичета, Time Filler нали не е чисто бял, леко бежов го получих и се притесних?

# 402
  • София
Благодаря! Втория път пробвах с вода, но може би масажирам прекалено дълго и попива всичко в кожата. Въпреки това съм супер доволна като ефект. Лицето ми направо светна все едно съм ходила на хидрафейшъл. А при мен това е много трудно постижим ефект, защото кожата ми образува много комедони. Съставът е уникален - витамини, аминокиселини една торба. Усещам че няма да оставам без нея вече ♥
Не може да попие цялото кол-во , колкото и дълго да масажираш ... спреш ли, веднага започва да се образува пяна, цялото лице побелява.
Дори и да изчезне пяната ( след 5 до 10 мин.) може отново, с леко влажни ръце да масажираш, ... и отново-  спреш ли,  пак се образува пяна.
След като изчезне напълно пяната, се получава слой, който трябва да се отмие, т.е. не може да попие в кожата.

FILORGA SCRUB & MASK

Момичета, Time Filler нали не е чисто бял, леко бежов го получих и се притесних?
Time Filler е бял ... с много лек бежов нюанс е Time Filler Mat

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 17:52 от denis.

# 403
Ваяна, от къде го поръча? Че и аз съм в чуденка от къде да си го взема?

# 404
От Нотино.

Общи условия

Активация на акаунт