Filorga - тема 7

• 77 077
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте,

Бих искала да си взема крем на Filorga и търся препоръки.
На 40 г., леко дехидратирана кожа, съвсем леко забележими бръчки, искам да има лифтинг ефект.

Предварително благодаря за отговорите!

# 631
  • София
Здравейте,

Бих искала да си взема крем на Filorga и търся препоръки.
На 40 г., леко дехидратирана кожа, съвсем леко забележими бръчки, искам да има лифтинг ефект.

Предварително благодаря за отговорите!
Здравей!
Моето предложение е -  Lift-Structure ... много хубав крем.
Когато се ползва Филорга, а и друга козметика, която съдържа ХК, трябва да се пие повече вода.
Ако очакваш от крем кожата да се хидратира - няма как да стане ... това си е малка заблуда Simple Smile
Козметиката, най-общо съдържа два вида съставки, отнасящи се до хидратацията (грубо казано) - едните създават филм на повърхността и това пречи на кожата да отделя влага ( а и да диша нормално) и от там се получава едно леко напомпване и илюзия, че кожата се хидратира. Другият начин е някои от съставките да успяват да проникнат в дермата... малко под повърхността и да задържат  вода - като ХК напр. - тя се намира ( естествено) между клетките.... и когато е малко, освен че не може да се задържа достатъчно вода, но и клетките се свиват/сбръчкват... и това е една от причините, да се образуват и бръчките. Ако кожата е винаги добре хидратирана, с добра структура ( защото и ако колаген, еластин... са малко, по някаква причина унищожени или в лошо състояние - ефекта и последиците са същите) - това забавя образуването (и удълбочаването) на бръчки ... които, след определена възраст ( в пременопаузата, най-вече последните години и началото на менопаузата) много бързо се образуват.
Има и едни "други: съставки в кремовете, които са опасни и раздуват клетките ( дермалните) и така създават видим ефект на добра хидратация... и в резултат на това раздуване ( атипично)голям процент от клетките могат и да загинат ( т.н. апоптоза) ... но като загинат, кожата се отпуска и създава ефект на заличаване на бръчките Simple Smile
Та, хидратацията на кожата трябва да става чрез общо хидратиране на тялото + използване на правилната козметика, която да успява да задържи повече вода и в кожата на лицето... мое мнение. Simple Smile

# 632
  • София
Много благодаря Denis,

Мога ли да го взема от този сайт? Като цена е най-ниската тук.
https://www.parfimo.bg/filorga-lift-structure-ultra-lifting-dnev … S5yxoCEvUQAvD_BwE

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 09:16 от bubanka

# 633
  • Бургас/Пз
Много благодаря Denis,

https://www.parfimo.bg/filorga-lift-structure-ultra-lifting-dnev … S5yxoCEvUQAvD_BwE
За първи път виждам тестер на крем в нормална опаковка. Много странно ми се струва. Пазарувала съм много пъти от парфимо, но никога тестери на кремове. Споделете, ако го поръчате дали всичко е наред.

# 634
  • София
Много благодаря Denis,
Скрит текст:
Tи си преценяваш... може да го вземеш, откъдето искаш Simple Smile
Има вероятност обаче да е от тези, които са предназначени за азиатските пазари, напр. ... те са на много по-ниска цена и са в опаковки, повече от един продукт ... и могат да се предлагат поединично, без опаковка  - доскоро внимавахме за ментета, сега трябва и това да проверяваме Simple Smile
Тук писах за това , преди време.
Това, 100% оригинал , лично на мен, ми е много съмнително.

# 635
Ако няма разлика в състава, аз нямам проблем с това.

# 636
  • София
Имах предвид за крема на цена 91 лева, дали е оригинален?
Във френския сайт е 49.90 евро, т.е.близо до тази цена.
От къде да го купя според теб, за да е ОК крема?

# 637
  • Варна
Само снимката е такава, ще дойде без опаковка. Взимала съм няколко пъти тестери от там - никакъв проблем.

# 638
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
FILORGA PIGMENT WHITE 50ML
Моля за отзиви от ползвали го!
Искам да изсветля кафеви петна по лицето, които се появяват през лятото (избледняват през зимата) и не са резултат от хормонални проблеми.
В момента във Фармашоп е на изключително добра цена.

Относно дискусията по-горе - какво е различното в продуктите, предназначени за азиатските пазари?

# 639
Здравейте. Тук е обсъждано преди време, но пак да попитам - нотино ок ли е за поръчки? Странно е, защото винаги са в промоция. И то имат големи разлики от Ремедиум и Filorga сайта.

Вие от къде поръчвате сигурни продукти?
За очи какво препоръчвате - имам подпухнали очи (малко и генетично ми е) и нужда от стягане, финни бръчки ( 40г.)? NCEF или Optim eyes?

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 10:25 от mimikona

# 640
  • София
Скрит текст:
FILORGA PIGMENT WHITE 50ML
Моля за отзиви от ползвали го!
Искам да изсветля кафеви петна по лицето, които се появяват през лятото (избледняват през зимата) и не са резултат от хормонални проблеми.
В момента във Фармашоп е на изключително добра цена.

Относно дискусията по-горе - какво е различното в продуктите, предназначени за азиатските пазари?
Кремът е с изтичащ срок на годност.
Може и да помогне за този вид пигментации, но като всеки един такъв продукт, трябва да се ползва по-дълго време. Има и серум в тази серия - също е хубав.

Когато даден продукт е предназначен за страни извън ЕС, производителя не е длъжен да спазва изискванията наложени от ЕС, за използваните във формулата суровини ( има един списък с около 1100  забранени елементи, които са вредни, опасни, канцерогенни и т.н.... за САЩ напр. тези елементи, от този списък са само 100-на - това като пример). Напр. може да се замени органичен със синтетичен вит. Е, да се използват елементи с различно кач-во и т.н...това като груб пример.
Всеки производител на козметика има право да обяви само около 85% от формулата си - другите около 15% са тайна ... в противен случай, всеки ще може да си ги забърква Simple Smile
И след като продуктите на Филорга, за ФР и Европа, са на по-висока цена, от тази, на която се предлагат продуктите за Корея напр., всеки може да си направи извод, как е постигната тази цена.
Мое мнение Simple Smile... не искам да влизам в спорове Simple Smile

# 641
Здравейте.
Бих искала да помоля за помощ при избор на околоочен крем на марката. На 31 години съм. С ясно видими бръчки под очите, леки сенки, без торбички. Кожата на лицето ми е по-скоро суха и дехидратирана. Смятам след като изхабява остатъка от крема, който използвам към момента да мина изцяло на козметика на тази марка. Но сега на привършване ми е околоочния и за това моля за съвет относно него.

Благодаря ви. Хубав ден

# 642
  • Варна
Здравейте.
Бих искала да помоля за помощ при избор на околоочен крем на марката. На 31 години съм. С ясно видими бръчки под очите, леки сенки, без торбички. Кожата на лицето ми е по-скоро суха и дехидратирана. Смятам след като изхабява остатъка от крема, който използвам към момента да мина изцяло на козметика на тази марка. Но сега на привършване ми е околоочния и за това моля за съвет относно него.

Благодаря ви. Хубав ден
Time filler eyes

# 643
Здравейте, може ли повече отзиви за крема oxygen glow, от маската съм много доволна

# 644
  • Miami
Здравейте!
Пробвали ли сте този серум https://us.feelunique.com/p/FILORGA-NCEF-SHOT-Supreme-Polyrevita … -Concentrate-15ml
Мисля, че е нов.

Аз сега ползвам Hydra-hyal. На първо чете ми допада. Един такъв мазничък е и мирише много хубаво. Не съм го ползвала много време, за да видя ефект все още.

Общи условия

Активация на акаунт