Прозрачни шини – алайнери

• 86 142
  • 384
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, получих план за лечение с Инвизалайн, който възлиза на 13000 лв. Това не е ли твърде завишина цена?

# 316
Безумно много е

# 317
Здравейте, получих план за лечение с Инвизалайн, който възлиза на 13000 лв. Това не е ли твърде завишина цена?
За какъв срок е това? Колко комплекта алайнери са заложени?
И на мен ми се струва твърде много.

# 318
  • София
Толковя беше преди година и половина в София, без оглед броя комплекти.

# 319
  • В.Търново
Не твърде, а мега.

# 320
Толковя беше преди година и половина в София, без оглед броя комплекти.

Няма такова нещо, дори сега при добър ортодонт може да се иде за 8500-8700

# 321
При моята цените са топ топ високи и въпреки това все още лечението е 10 000 за пакет с неограничен брой шини (за София говоря).

# 322
Благодаря на всички за отговорите. Ще ида да се консултирам и на друго място. Още по-абсурдното е, че аз дори нямам някакви грандиозни проблеми. Два леко кривнали зъба заради закъсняло вадеве на мъдреци.

# 323
За София може да проверите при д-р Айше Вехова. Цената, която ни даде за Инвизалайн за детето (на 12г) е сравнима с цените на Мисова. Или по-точно цената е 6500 лв.

# 324
Здравейте, аз отидох на консултация при Impression dent, предложиха ми лечение между 6 и 8 м, тъй като не съм сложен случай и цена от 7000 лв за 14 сета (лайт пакет) Invisilign. Цената включва всички прегледи и ритейнърите(фиксиран и свалящ се) след това. Как ви се струва, дали да търся друго мнение, дали има по-ниска цена, за която да си заслужава да потърся второ мнение?

# 325
При положение, че неограничения пакет се намира за около 8500, това ми се струва доста висока цена,честно казано

# 326
Да, но в неограничения пакет не влизат ритейнъри, които сигурно също са към 1000-1500 лв. Иначе според мен второ мнение никога не е излишно.

# 327
Аз не съм с Инвизалайн, но за 6 месеца зъбите ми са почти на 100% изправени. Моят пакет беше 6500 с неограничен брой. Не знам защо повечето хора толкова държат на това име и плащат луди пари за него.

# 328
Аз не съм с Инвизалайн, но за 6 месеца зъбите ми са почти на 100% изправени. Моят пакет беше 6500 с неограничен брой. Не знам защо повечето хора толкова държат на това име и плащат луди пари за него.
А на коя марка са и при кой ортодонт?

# 329
Да, но в неограничения пакет не влизат ритейнъри, които сигурно също са към 1000-1500 лв. Иначе според мен второ мнение никога не е излишно.

А някаква идея, къде да отида на второ мнение, толкова клиники, толкова ортодонти, че вече не знам накъде да тръгна. А същевременно не искам да ходя от ортодонт на ортодонт и да давам по 100 лв за консултация..

Общи условия

Активация на акаунт