Нашите кухни - 78

• 74 744
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Norge
Ето, втората снимка е илюстрация на онова, което имах предвид по-горе.
Дори решението с шкафовете при зоната за готвене е същото както „някога“.

# 181
  • варна
Искам да попитам за мнението ви за кухни Прего.Харесах си модела Верона.Мислех си дали някой е правил такава при дърводелец и дали се е получила.
До скоро Айко работеха с Прего.Дали и още работят?

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 10:52 от janiz

# 182
Аз съм почти готова с моята кухня,чудя се само за килим.Харесала съм си черно -белия от Икеа да бъде в цялата кухня или кръгъл само в средата на стаята.Този в момента е временно ,че иначе е студен пода.

# 183
  • Sofia
Здравейте!Започвам ремонт на помещение 30кв.м,където трябва да бъдат сместени  кухня и трапезария. Дайте идеи за качествени фирми за кухня по поръчка.

# 184
Чъки, хубава кухня, мъничка но подредена. Щорите са хубави и дават разнообразие с тези ленти по тях. Аз бих избрала едноцветен килим.

# 185
Чъки, със здраве да си ползвате кухнята!
Скрит текст:
Щорите и завесите направо се "бият". По- добре ще е само с едно от двете. Иначе сами по себе си и щорите, и завесите са хубави

# 186
Чъки, щорите много ми харесват и на мен, от къде са?
Да питам някой има ли стъклена мивка? Наресала съм този модел на тека Кухненска мивка Lux 86 в черно. Обаче имам лош опит с черни плочки и се чудя дали ще има проблем. 

# 187
Виждала съм я в магазина, много е красива. Обаче на стъкло всичко личи. Освен това мивка се цапа с всякакви гадости и се налага да се чисти с какво ли не, в това число и абразиви. А стъклото се драска... Аз не бих рискувала. Или поне разпитай много добре от какво стъкло е (може да е някаква устойчива на надраскване керамика, а не стъкло) и с какво се чисти.

# 188
Чъки, щорите много ми харесват и на мен, от къде са?
Да питам някой има ли стъклена мивка? Наресала съм този модел на тека Кухненска мивка Lux 86 в черно. Обаче имам лош опит с черни плочки и се чудя дали ще има проблем. 
Ако сте от София, отидете до фирмения магазин на Тека на Цариградско шосе. Отзад в склада работи един страхотен Орлин, който знае абсолютно всичко за продуктите им.

# 189
Кухнята е мъничка,защото имам трапезария.Която съм много доволна как стана.Има още дреболийки за декорация,но трябва да стигна до магазина. Пускам снимка.На масата само ще се пие кафе. Щорите са от Икеа(немската,но сигурно и в българската ги има).

# 190
Браво, много е хубаво.

# 191
Чъки, (малко извън темата) направи ми впечатление, че радиаторите в кухнята и трапезарията са различни. Единия има измервателно устройство, а на другия май няма. Позволено ли е това?

# 192
Чъки, чудесно е, поздравления! Много обичам трапезарии с витрини, шкафове, бюфети, това винаги е било за мен едно от най-любимите неща в един дом и всеки дом заслужава своя прекрасен кът за хранене.

Полилеят е страхотен! Heart Eyes

# 193
Не знам дали е позволено,но къщата е наша и няма кой да ни отчита радиаторите. Парното си е наше и сами си го зареждаме.Наемателите трябва да имат ,защото няма как да се отчете и плаща после. Но аз не съм в България.Аз много харесвам такива полилеи и бях решила да сложа точно в трапезарията .Голямо търсене търсих, докато го купя този.Оказа се,че много виси имоят мъж го върза със свински опашки да го скъси малко.😀Но е много красив наистина.

# 194
Благодаря! Полилеят наистина е страхотен.

Общи условия

Активация на акаунт