Нашите кухни - 78

• 74 768
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Оставете така хладилника, защото като се отварят вратите, трябва да се отворят докрай, за да се извадят чекмеджетата докрай. Ние имаме такъв и го казвам от опит. Този хладилник се свързва и с вода, за да се пълно ледогенератора. За това нещо пак трябва място - премерете хубаво. Сега след години аз лично не бих си купила пак такъв, ама това е мое мнение.

# 241
  • Sofia
След задълбочено ровене из интернет и посещение на място се спрях на три фирми:Диалог,Морато и Прего.Моля,за лични впечатления, което ще ми помогне в избора на фирма!

# 242
Много са скъпи техните кухни, а не предлагат нищо по-различно. Същите плоскости, същите механизми, цената 30-40% отгоре.
Кухня с вратички МДФ по-скъпо ли излиза същата с вратички Егер пърфект сенс?

# 243
  • Sofia
Приемам и други предложения.Цени от 30-40% надолу са мед за ухото ми Simple Smile

# 244
  • Варна
Кухня с вратички МДФ по-скъпо ли излиза същата с вратички Егер пърфект сенс?

Пърфект сенс е МДФ

# 245
Значи цената е като за МДФ, така ли?

# 246
  • Раковски
Пърфекта е на цена акрила, тоест от по-скъпите материали.
chocha, питай колеги, колежки а тук някой ще ти помогне за избор на читав майстор, въпроса е да се доверите на човека.

# 247
  • Sofia
Пърфекта е на цена акрила, тоест от по-скъпите материали.
chocha, питай колеги, колежки а тук някой ще ти помогне за избор на читав майстор, въпроса е да се доверите на човека.
Незнам какво имате в предвид под колеги и колежки.Явно е,че  чета тази тема от скоро.Може някой да ме насочи за майстор  и на лични

# 248
  • Варна
Значи цената е като за МДФ, така ли?

# 249
Емили, видях го това и аз. Цената на МДФ боя трябва да потърся. От поста на Shadowmen оставам с впечатлението, че Пърфект сенс е по-скъпото.

# 250
  • Варна
Моите оферти за боя и за Пърфек, бяха схофни.

# 251
Здравейте, следя темите за кухните от известно време. Виждам, че давате много ценни съвети, а аз нещо "зациклих" при търсенето на варианти за горния (горните) редове. Искам да има два реда горни шкафове но нещо немога да си го визуализарам  Thinking
Представям си да се получи нещо между това и това
Слагам и разпределението, което съм направила за долните шкафове
Скрит текст:
Ще съм много благодарна, ако някой даде идея колко и с какви размери да са шкафчетата на горните редове

# 252
Здравейте, искам да питам дали знаете мебелист или фирма, която да може да ми направи такава кухня на разумна цена? Не държа на шкафове до тавана, а по-скоро на материала- да е мат на линийки както се виждат на снимката, като цвят бежав. Благодаря на отзовалите се
Скрит текст:

Не знам какви са цените, но Платан, Лорита. Има и други. Извитите врати са по-скъпи, с боя още повече.

Ла принцеса, категорично първия вариант. Ако приложиш и светли пастелни цветове може да стане много красиво.  Небесно синьо, розово, зелено, вместо бяло. Страхотно се връзват с дървесния плот. Шкафовете според мен около 45 см,  за чаши и чинии на 60. Така бих направила. Питай по-опитните.

За хладилника, аз съм със снайге, огромен и побира много. Не ти трябва двоен. Загрозява много картината. Аз ще разположа хладилника в най-ляво от мивката. Като си спестявам грозна ниша и тъмнина ако вратата е до уреда, както при нас.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 14:28 от Blagoslovena

# 253
Принцеса, стаята ти е изключително малка за тази П-образна кухня /ако чертежът ти е мащабиран, разбира се/. Не се подлъгвай по картинките. При теб трапезарната маса ще се падне по средата на стаята и ще стане много сбутано и неудобно. Според мен кухнята ти трябва да е Г-образна, а масата - долепена до стената - между дивана и кухненските шкафове. Ако ти трябват повече шкафове за посуда - увеличи си секцията на стената с телевизора.

# 254
Не си заслужава заради едно шкафче да е П- образна кухнята. И аз съм за Г- образна.

Общи условия

Активация на акаунт