ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 545
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Разпиляна във въображението
Да, и аз най-накрая да го видя това промо. Чакам Мастъра и гледам Капките.

Та - заглеждах основно сцените с Галя. Това, което ми се иска на мен е случайно да се е оказала до този тип, /разговаря с жената от другата страна на пътеката и в първия момент си помислих - прибира се от екскурзия/, катастрофират и всичко между тях да е после. Той я докосва облечен в униформеното синьо яке на болницата.

Надявам се да не започнат с катастрофа - имахме два сезона със същото начало. Пети сезон започна с катастрофа, както и с пострадало бебе, което бе оперирано от мъж, който после се свърза със Зорница. Дано не потретват и не повтарят някои истории Simple Smile

# 106
Още малко... не остана...

# 107
И аз нямям търпение вече да започне.

# 108
На мен ми се струва, че Галя и Грънчаров имат взаимоотношения преди катастрофата, но не знам вече дали е информация от екипа и предположение от тук. 😀

# 109
Предположение беше. Теорията ни е, че  ще ги дадат в някой хотел да правят туй-онуй и като се връщат, ще стане катастрофата с автобуса. Разбира се, ще ги откарат в Света Анастасия.

# 110
Ясно.
Ами и според мен е по-логично да е така, първо защото още от промото ни показват, че има туй-онуй, т.е. няма тепърва да разтягат интрига с погледи, трепети, ще се свалят ли, няма ли, пък да ги гризе съвестта, че са обвързани... ясно е, че работата е отекла. 😁

Второ, имаше снимка на Галя разстоена в коридора на болницата - най-вероятно е кадър от приемането/оперирането на Грънчаров. Ако бяха още на етап помирисване на опашките надали ще е така притеснена за състоянието му.

# 111
Някъде не пишеше ли, че постъпването на Грънчаров в болницата ще стане повод за разкриване на отношенията му с Галя от всички?

# 112
Май имаше нещо такова Simple Smile

# 113
В сутрешния блок на Нова ще говорят за  ОЖ, щели да гостуват новите звезди. Предполагам, че ще е след 9.

# 114
Хубаво сте "написали" историята на Галя, но кога е успяла да завъди любовник? В къщи с две малки деца е трудничко, макар и да имаме скок във времето.

Момичета, които имате възможност да гледате сега ТВ дайте след това малка инфо.Neutral FaceNeutral Face

# 115
Някой предположи, че е възможно Грънчаров да е психологът, при когото ходи.

То като искат, винаги се намира начин. 😄

# 116
  • София
Включвам се и аз при вас Simple Smile Нямам търпение за довечера!

# 117
Дават Диана Димитрова по нова телевизия. Ох, защо тази коса... Не мога да го преглътна.

# 118
Диана, Емо Марков и продуцента Иван Спасов са по Нова.

Зорница ще бъде в задънена улица, но се надява най-накрая да бъде излекувана. 😀

Старите ни познайници ще изпадат в нови и непознати ситуации.

Пешето и Зорница се борят кой да е най-безобразния образ 😂

# 119
Креативният продуцент Иван Спасов, Диана Димитрова и Емил Марков.
Новата коса на Диана била свързана с историята.
Питат какво да се очаква в новия сезон - малко по-различно щяло да се разказва (!?!?), по-генерално щяло да се гледа. Аз не схванах Joy
Стари образи са поставени в нови ситуации, даже неподозирани.
Емил твърди, че неговият образ е най-безобразният, Диана не се съгласи с него, можела да го конкурира

Общи условия

Активация на акаунт