ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 551
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Ами права е Диана Simple Smile
Хайде скрита заплаха от шотландския боец  Wink

# 121
Сериалът се превърнал във филмова енциклопедия на човешката душа.

Освен любов, ще има интриги, предателства, изневери, престъпление дори. Новата болница щяла да постави героите в шок, в трудни условия.
Щяло да има страхотна скрита заплаха за лекарите.
Ще има неврохирургия, както знаем.

Новите герои ще се оплетат с останалите и ще объркат много животи.

# 122
Казах ви аз, че Инчето ще им ореже сметките 🤣

# 123
Емил Марков: Еми ще си пострадаме (с Огнянова) пък ще вземем да се съберем накрая JoyJoyJoy
Това на въпрос кой от двамата герои ще е по-голям страдалец през сезона Simple Smile

# 124
Казах ви аз, че Инчето ще им ореже сметките 🤣

Мдааааа! Ще се борят да работят

А Фотев ще си ги тормози. Май ще се окажем прави, че ще има негов човек в болницата.

# 125
Предпочитам и желая да гледам "страдалка" Зорница. Не да я замесват отново в любовна история.
Пешко и той самотен с рога ще бъде? Така ли?

# 126
Е Пешко може да е със съпругата на любовника на неговата съпруга JoyJoy
Последният да затвори вратата хахахах

# 127
Че тя Зорница в последните три сезона все многострадална беше, колко още да страда? Smiley
Мисля, че и да пострада малко, ще е само в началото и после ще има радикална промяна. Simple Smile

Пешко наистина, че само в такава ситуация не беше изпадал Joy

# 128
Е, не Дона. Не съм съгласна с това, макар, че тук така ги нагласиха.  Между Пешко и Грънчарова според мен отношенията ще са професионални.

# 129
Аз мисля, че между Пешко и Поли отношенията ще са приятелски - той ще я утешава, докато жена му кръшка с мъжа ѝ Grinning

Иначе от интервюто стана ясно, че явно първата част от сезона ще задълбаят дъното и после ще почнат да се оправят, очевидно финала на шести сезон не е бил достатъчно трагико-драматичен Joy

# 130
Този Емил ме разби като каза това да се събрали накрая заедно Захариев и Зорница Joy Еми така е, какво ще се карат кой от героите им е правил по-големи глупости, а и така ще го свържат с първи сезон, тъкмо Диана е с къса коса Grinning

# 131
Аз не го разбрах Марков по този начин - а че ще си пострадат героите им и накрая ще се съберат, но не двамата заедно, а всеки за когото там е страдал.

# 132
Майче, Зорница ще трябва много да го е закъсала. Smiley

Моски, ти за кое беше казвала, че шансовете да се случи са толкова големи, колкото Захариев и Зорница да се оженят? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 133

Въх, жива да не бях...Rolling Eyes

# 134
Според мен Емил точно двамата се шегуваше, чеще се съберат, щото завърши с "Нали, Дианче?" Grinning

Ванилия, не помня вече, да му се не види Joy

Въх, жива да не бях...Rolling Eyes
Надценяват се сценаристите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт