ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 443
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодарности за новата тема! Simple Smile

Някой знае ли колко ще са епизодите този седми сезон? В уикито пише 15, което е ясно, че не е вярно...
Гледам ще се излъчва само три дена в седмицата, от вторник до четвъртък.
Нова тръгва с три свои шоута в рамките на една седмица, което мисля е прецедент в нашата ТВ история. Безспорен техен успех.

# 16
Благодаря за темата Simple Smile

Моски, няма го качен, а и забелязвам, че вече в Нова плей не ги качват, само в тъпия Вбокс.

Дяволче, предполагам 10-12 епизода по-малко ще са.

# 17
Те май и някой от предните сезони излъчваха по 3еп. седмично, а нямаше драстична разлика в броя епизоди.
Като почнат с една седмица по-рано и завършат с една по-късно, се изравняват горе долу.

# 18
Или четвърти, или пети сезон го излъчваха по три дни в седмицата, като последните две седмици първо го излъчиха четири, а след това пет дни.

# 19
Струва  ми се, че Карамазов се е направил на интересен покрай постоянните въпроси дали снима или ще снима в сериала..

# 20
Вижте на какво попаднах https://www.marica.bg/izdadoha-kakvo-shte-stane-v-otkradnat-zhiv … ticle-191502.html
Логично звучи, дали има нещо вярно?  

Интересно четиво , стига пак да не е някоя партенка .
Снимката на Диана /на колажа/ е много сладурска . Харесвам я с новата прическа Hands Plus1
Дано да са и подготвили този сезон нещо по-ведричко , че ми писна от драми и разплакани очи .

# 21
Не смятам, че Карамазов се прави на интересен. Той си качва така периодично снимки.
Тези дни Марков имаше снимка и с Димо Алексиев.

# 22
И аз няма да мога да гледам във вторник. Дано късно вечерта го качат в нова плей.

# 23
Не смятам, че Карамазов се прави на интересен. Той си качва така периодично снимки.
Тези дни Марков имаше снимка и с Димо Алексиев.

Защото се подготвят за премиерата ва нова театрална постановка с участието на двамата (Eмил M. и Димо. A.)+Йоана Б. Eмил M. е и режисьор. Hищо не се качва току-така.

# 24
Ванилия, отново чудесен колаж си направила! Благодаря за темата Simple Smile
Или четвърти, или пети сезон го излъчваха по три дни в седмицата, като последните две седмици първо го излъчиха четири, а след това пет дни.
Четвърти сезон беше и накрая го форсираха, за да могат да приключат преди Коледа Simple Smile

# 25
И сега може би ще е така. Интересно ми стана до кога ще е сезона. Ако го дават целия сезон три дни в седмицата и е 52 серии ще приключат чак края на юни, а пролетния сезон е макс до началото на юни по принцип. Така че или ще са по-малко серии, или ще започнат по някое време да го въртят 4 дни в седмицата.

# 26
  • София
Благодаря за темата!

# 27
От Марта.

# 28
Трите влъхви многоооооо ми омръзнаха. Честно. Да си бяха останали в "Св.Кирил". Нали са емоционално сварзани с тази болница? Какво ще правят в новата? Спомням си в първи епизод на 5-ти сезон, какво драма, каква тъга беше. Евгения с един аквариум се разнасяше, стотинки хвърля по земята за да се върне пак там, пък сега айде чао.
Хайде за Кръстева пише из публикациите ще има някакво развитие и дано тази прекрасна жена най-сетне намери покой и любов, но другите две лели, какво ще правят?

Ванилия, отново чудесна тема!

# 29
На мен пък влъхвите не ми пречат, безразлични са ми даже, с изключение на Кръстева, която много харесвам. На Жени образът й ми се изчерпа след като и Калин си замина.

Общи условия

Активация на акаунт