ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 371
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Абе трите влъхви нали всъщност бяха Романова, Генадиева и Кръстева?
Те говориха с Петър.

Мел, за мен има смисъл от тях, все пак трябва да има и второстепенни герои, а и Генадиева и Кръстева са добри в даването на съвети.

# 31
На мен също не ми пречат.

Без Магда знаем, че болница не може да съществува 😀
Кръстева ми харесва и като образ, и като лекар. Пък и сега е свързана с Цонев.
От Женито няма особен смисъл, ама... мисля, че и тя е нещо като Наум - бетонирана до финал.

# 32
Всъщност, трите влъхви са Кръстева, Захариев и Галя. Защото в пети сезон, когато Мазови имаха проблеми с Ваня и Мазов вдигна кръвното, те тримата влязоха да го видят и да го съветват и той ги нарече така.

# 33
Всъщност, трите влъхви са Кръстева, Захариев и Галя. Защото в пети сезон, когато Мазови имаха проблеми с Ваня и Мазов вдигна кръвното, те тримата влязоха да го видят и да го съветват и той ги нарече така.
JoyJoyJoyJoyJoy

# 34
Много варианти на "трите влъхви". Да има.

Галя? За първи път чувам, че е влъхва.

# 35
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

Ще хвърлям око заради Галя

# 36
От Женито няма особен смисъл, ама... мисля, че и тя е нещо като Наум - бетонирана до финал.
От Женито може да се каже, че имаше смисъл до края на 3ти сезон. Все пак тогава беше актуална още историята с разменените бебета, после лека полека започна да се изчерпва. Иначе поне Каварджикова има на какво отгоре да е бетонирана до финал, все пак си е актриса жената, играе си, пък Наум сигурно го държат още, защото малко или много е харесван от младата аудитория.

# 37
Вижте на какво попаднах https://www.marica.bg/izdadoha-kakvo-shte-stane-v-otkradnat-zhiv … ticle-191502.html
Логично звучи, дали има нещо вярно?

Ей така като кажат значииии, направо не знам къде ми бъркат -  “изоставената от Юлиан Вергов д-р Зорница Огнянова”. Няма да е лошо журналята да се научат да различават герои от актьори.

# 38
  • ENGLAND
Чакам с нетърпение новия сезон, макар че още не съм изгледала 6-ти. Снощи свърших с 5-ти сезон, като чета тук има още нови герои да гледам. Надявам се след десетина дни да ви настигна. Подскажете ми какво стана с Ина и бебето и, толкова ми е жал за нея.

# 39
Изгледай последните епизоди на 6-ти сезон да видиш за Ина и бебето.

# 40
Значи Табаков почва да ме кефи, представям си как му го е казал на Тасев за държанката Joy. Вероятно и за другите има някакви прякори.

Дорет, с бебето на Ина - нищо хубаво, само това ще ти кажа. Ще разбереш на края на 6-ти сезон за развоя на събитията.

# 41
Значи Табаков почва да ме кефи, представям си как му го е казал на Тасев за държанката Joy. Вероятно и за другите има някакви прякори.
Интересно ми е дали ще лепне прякор и на Зорница, предвид миналото й с Марио и Банков, щото няма как да не разбере от клюкарките в болницата, особено за последния, който е бил директор по това време. Grinning Или пък току виж се оказал кавалер, въпреки сложния си характер и уважава жените.

# 42
Милата Зорничка. Особено с новата прическа е такава сладурана. Продължава да ме е яд на нея по обясними причини, но искам да не правят образът й за посмешище. Да я оставят на мира този сезон, да се съвземе, да се намери пък по-нататък да действат. Много ще олекне обрзат й. Не го искам.

# 43
Мен ме е яд не на нея, а на сценаристите.Това са просто образи, а те са отговорни за тях. Представиха ни я така добре в началото - силна, уверена, знае какво иска, честна с всички, а после и нея я почнаха, докато не омазаха положението. Така правят с всички общо взето. А новата прическа като гледам е станала още по-нова - подстригала я е съвсем. Grinning

# 44
Яни, като са му разказвали за хората от болницата е трябвало с лист и химикалка да си записва, за да не се обърка кой с кого, какво и защо, как и кога е направил неща на кого Joy

Мелани, не се надявай да я оставят сама - няма шанс. Галя я нямаше един сезон и в този ще навакса задоволително Grinning

Общи условия

Активация на акаунт