ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 636
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Аз се пообърках. Има ли нещо писано за тази операция и присъствието на Стилянова или е "вътрешен" сценарий?

# 196
Аз се пообърках. Има ли нещо писано за тази операция и присъствието на Стилянова или е "вътрешен" сценарий?

Има, грубо преразказвам - в първия епизод Табаков ще дебютира със сложна операция като оперира Грънчаров.
А неговото критично състояние ще стане повод в болницата да разберат за аферата на Галя.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 16:25 от Ванилия*

# 197
Привет , пак ви изпуснах 🙈 Добре,че е Карамазов да ми напомни за днешната премиера 😃

# 198
# 199
  • София
На тези снимки прическата на Диана е потресаваща. И хич не ѝ отива.

# 200
Ванилия, така е, принципно ние все завъртяно го мислим, а то накрая излиза изключително просто Grinning Сега и със случая на Грънчаров и Галя ще е същото вероятно Grinning

# 201
На тези снимки това ми е първата асоциация за Диана 😀
Скрит текст:

Трябва винаги да си изправя тия лимбички, за да й стои добре.

# 202
  • Разпиляна във въображението
А как пострадва този Грънчаров? Съдите по промото ли? Защото до него е Галя и ако той е толкова пострадал как тя ще е недокосната и ще подписва разни документи?

# 203
  • Пловдив
Диана се е орезилила...
Кой е Грънчаров?

# 204
Мириел, на пресконференцията са разказали, че още в първи епизод съпругът на Грънчарова ще пострада в катастрофа и Табаков ще му прави мозъчна операция. Като видиш и промото и нещата някак се навързват. Simple Smile

# 205
  • Разпиляна във въображението
Но там е и Галя, до него е. Бих предположила, че ще ги свържат един с друг, защото са били заедно, а не че Галя подписва незаконно за операция.

# 206
Тези подробности ще ги разберем довечера - кой и дали е подписал Simple Smile Ясно е обаче, че Галя има връзка с по-млад от Петър мъж.

# 207
Мириел, това за подписването е предположение.
Но аз предполагам, че тази снимка е от тези сцени, т.е. Галя няма сериозни травми и е добре.

# 208
Аз Диана не я познах направо 😱

# 209
Oсвен прическата, ми се струва леко напълняла. Краката й бяха по-слаби преди май.

Общи условия

Активация на акаунт