ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 589
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • Разпиляна във въображението
Да вървят на .... си сценаристите. Да направят такава гавра с Марио, с целия му образ. И тая се хили. Гадно същество. Зорница ми падна под нулата.

# 286
Зорница се държи, все едно никога не е обичала Марио.
Защо бе, защо?????? Rage
Страшни тъпаци, нямам думи!

# 287
  • Пловдив
Ох...пак на Кая огньовете и наркото Стаменова!

# 288
Много тъжно ми стана за Кая. Беше на косъм да я изживее тази смазваща и унищожителна любов от мечтите й, но тъкмо се докосна до нея и отново тя се оказа само мираж.

# 289
Първоначално като разговаряха с Банков помислих, че са двойка...

# 290
  • Пловдив
Тоя пък къде го намериха за Галя? Simple Smile

# 291
  • София
В стремежа си да покажат какво се случва с почти всички омазаха първия епизод от сезона.
И Кая ме дразни, ама много...

# 292
Първоначално като разговаряха с Банков помислих, че са двойка...
Аз си го помислих за секунда, ама той преди това това нали говореше за Дамянова. Едва ли щеше да настоява тя да е шеф на неврохирургията ако беше със Зорница.

# 293
  • Кърджали
Бях тръгнала да пиша, че тоя си беше като подигравка към героя Марио. Не ми е бил любимец, но това беше кофти.

# 294
  • София
Леле тотално разсипаха образа на Марио.  ooooh!
Сякаш от някаква злоба, ей така. Пълни нещастници.

Иначе епизодът свърши преди малко и смело и категорично мога да заявя, че това е най-лошия откриващ епизод за всичките седем сезона до тук!
Нищо чудно и да им е последен. Стига са мъчили повече и себе си и зрителите...

# 295
Нямам думи. Скука.

Дано да е последен сезон.

# 296
# 297
Изкарват Зорница безсърдечна кучка, която няма грам чувство за вина, а Марио досадник, на когото капчица достойнство не му е останало. Надявах се да не ги правят тия глупости, ама те даже от първи епизод започнаха. Толкова ли не можаха да го спестят това?

# 298
Ами да. Харесваха ми Зорница и Марио. Сега вече не. Смазаха я тази жена. Не ми харесва.

# 299
Зорница хич не страда. Не стига, че заряза Марио като куче, ами сега му се подхилква заедно с Банков зад гърба му и показва явно раздразнение като говореше за него.
Имам чувството, че нещо Велислав им е крив и си го изкарват сега като отношение към героя му.

Общи условия

Активация на акаунт