ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 611
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • София
То и аз се изказах та да не види човек. Проклех Мазови направо. Айде развод.  ooooh! Не че е изненада де, ама ето вече официално нямаме оригинална двойка. Тези, които вече не са в шоуто не ги броя (ама и те минаха през деветте кръга на ада).
Значи няма да гледаме и Лора? Или поне не често, защото се подразбира, че тя остава в Св. Кирил, докато Стефан ще е в новата болница.

Имам усещането, че са емоционално изчерпани (визирам екипа и актьорите вкупом) и няма животец, всичко е заспало, да не казвам умряло...

# 271
Като си спомня 5ти сезон как започна миналата година...

Като се сетя онази глупава серия в култ на Вергов, тази скучната добре ми идва:satisfied: 
Честно казано, на мен дори тя ми се струва динамична на фона на.. това.
А пилотният на пети сезон, ех, там колко беше динамично и емоционално!

# 272
  • Кърджали
Ванилия, грешка, миналия сезон исках д напиша. А що съм написала месец, не знам.

# 273
Зорничка я няма още. Абе много мудно върви..

# 274
Не тъгувайте, Лора и Мазов е повече от ясно, че ще се съберат и тя ще се премести в Света Анастасия.

# 275
  • Разпиляна във въображението
Гледах началото, стана ми тъпо от сцените с Марио. Може и нещо да съм пропуснала, защото следях какво готви Джейми Оливър. Там поне за 15 мин. цели две яденета стават Simple Smile

Умряха ми надеждите Галя да не го познава този лигльо. Ужас е.

Мярнах Стаменова. Ина не е с акъла си, за да я вземе. Тя е съучастник за смъртта на бебето й!

Опа, Кая пак реве. Отново ли? "Смазваща, унищожителна любов..." Даваха ли Зорница?

# 276
Честно казано, на мен дори тя ми се струва динамична на фона на.. това.
А пилотният на пети сезон, ех, там колко беше динамично и емоционално!

Да взема да си го пусна, че да се събудя малко. Grinning

# 277
Виктория щяла да се върне СКОРО, но това "скоро" Ина го слушала от два месеца  Laughing (стана вече нарицателно покрай Дяволското гърло  Laughing)
Хайде, започнаха и ретроспекциите  Crazy

# 278
На мен ми стана много странно това с Ина и Стаменова, хем я е взела на работа, хем държи сметка на Боби, че е разговарял с нея? 😏

# 279
  • Кърджали
Ама ми стана жал за Кая.Един път да се влюби...То не че сама не си го отстъпи на оная скумрия от несигурността си.

# 280
Нескафе май са си платили за реклама Joy

# 281
Зорка още с коса. И пак май ще му тича след дупето. Охххх много я мразят сценаристите, много !

# 282
  • София
Кой какво праща на Зорница? Ако е Марио, защо с този тон, все едно й досажда?

# 283
Марио е, праща и нещата от апартамента. Определено звучи все едно ѝ досажда. Ех, защо трябваше по този начин да го правят, не стига, че го изкараха по този начин, а и го изкарват жалък....

# 284
Кой какво праща на Зорница? Ако е Марио, защо с този тон, все едно й досажда?
И аз това се зачудих, ама щом й е пратил роклята не виждам кой друг може да е.

Диана се подстрига тези дни, поне едни 15-епизода ще си е с тази коса

Общи условия

Активация на акаунт