ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 614
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Еее, жалко, харесвах Петър и Галя като двойка. Общо взето в това шоу не остана двойка от старите герои. Май само Мазови. Гледам сценаристите са си постлали за драми и между Ина и Боби, така де, това е закон в този сериал. От продуцентите в това шоу разбрахме, че няма безоблачна връзка.  ooooh!
Иначе Галя не искам да я критикувам, защото донякъде я разбирам... А Петър в момента го лекуват с неговите хапчета... Рано или късно всичко се връща. Но ми е кофти някак си.

# 256
Хаха и мен един път да ми хареса Врабчев:Райченце,теб каквото и да ти кажат ти все ще си ходиш скумросана по коридорите Simple Smile)
Сега този, гаджето на Стилянова ли е синът на Ивайло и Милена ?Знам ,че сте писали , но съм пропуснала .

# 257
  • София
Много ми е скучно за сега.

# 258
Амбър, той е, да, Марин Герасков, той по маниери прилича на баща си.

Какъв муден епизод... Като за първи е направо срам.

# 259
  • Кърджали
Казах ли ви аз, че "психологът" ще д е това младо момче

# 260
Той ли е психологът?

# 261
Много ми е скучно за сега.
И на мен. Слабо начало на сезона. Като си спомня 5ти сезон как започна миналата година...

Знаех си, че този пациент е дилър и продава дрогата на Стаменова.

# 262
Аз сега разбирам защо няма прожекция в киното. За да не ги замерват с домати Joy

# 263
  • Кърджали
Не са казали черно на бяло, но Галя нали миналия сезон дойде да вдига скандал на Петър що не се е прибрал, пропуснала си била срещата с психолога. (До тогава не се споменаваше нищо за психолог и посещения). Та щом преди това са имали връзк и са пробвал д се разделят.

Мзови се развели?
Остана ли нормална двойка бре? Тая любов бая работа ще има докато лекува.
Лора остава в св. Кирил? И нея ли няма да има, или ще намерят причина д я привикват тук?
Подозирам че Виктория няма да се върне ( тъй де) и Виктор ще трябва да си ближе раните.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 20:46 от Aлекcандрa

# 264
и на мен ми върви заспало. Очаквах повече екшън като за първи епизод.
Аааа и на моста ще има много разговори Joy

Аз сега разбирам защо няма прожекция в киното. За да не ги замерват с домати Joy

Или да не си излизат хората от киното Joy

# 265
И на мен ми е слабо началото.Особено драмите на Стаменова.
И обстановката ми е странна.Какви са тези коридори с толкова стълби,ако реши някой да се задява как ще стане по тези стълби,обекта си ли да следи ,да внимава да не падне ли Joy

# 266
Е това с Лора вече лекинко ме изненада Grinning

Иначе дотук получават червена точка единствено заради това, че са разнообразили музиката.

# 267
Като си спомня 5ти сезон как започна миналата година...

Като се сетя онази глупава серия в култ на Вергов, тази скучната добре ми идва:satisfied: 

# 268
Толкоз ми е скучно, че чак не можах да се зарадвам подобаващо, че Мазови са се развели и Лора си остава в св. Кирил.

# 269
Не са казали черно на бяло, но Галя нали миналия месец дойде да вдига скандал на Петър що не се е прибрал, пропуснала си била срещата с психолога. (До тогава не се споменаваше нищо за психолог и посещения). Та щом преди това са имали връзк и са пробвал д се разделят.

Мзови се развели?
Остана ли нормална двойка бре? Тая любов бая работа ще има докато лекува.
Лора остава в св. Кирил? И нея ли няма да има, или ще намерят причина д я привикват тук?

Не е било миналия месец. Със сигурност е минало повече време, те от два месеца вече са в Света Анастасия.

А няма как да са споменавали нищо за психолог за Галя, тъй като не се знаеше дали Ралица ще снима.

Общи условия

Активация на акаунт