ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 591
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Ааа  сега разбирам - тя нарочно си е зарязала четката, роклята, гребена, пръстена и чехлите, примерно, за да го тормози психически, а той нарочно й ги връща едно по едно. Крамър срещу Крамър Joy

# 331
Можеха нещо друго да измислят.
Можеха, ама за толкова им стига акълът и въображението вече. Изчерпаха се много. Апостолова да вземе да се оттегли вече, време й е.

Моски, не търси смисъл, там, където го няма. Grinning Аз съм се отказала вече и изобщо не съм очаквала да има такъв. Ама си мислех, че ще реабилитират образа на Зорница тоя сезон, а те продължават да я правят на маймуна. Много си "обичат" персонажите, няма що. Grinning

# 332
Гледах от горе, от горе. Трябва пак да гледам по-задълбочено. От това, което успях да видя ми хареса Стилянова и новия сюжет покрай нея. Актьорът не ме грабна и ми е малко лигав за нея, но ще му дам шанс.
Марио го изкараха злобен и досаден човечец, който всячески иска да припомни на бившата си колко долно е постъпила спрямо него. Видях в Зорница една досада, явно осъзнава, че той по този начин я наказва. Не ме дразни поведението и. И на мен някой, след раздялата ни, ако се държи по този жалък начин, опитвайки се да ми отмъщава за това, че съм го зарязала и на мен ще ми е смешно. Диана го изигра добре. Яд ме е на сценаристите, че се подиграват с образа на Велислав. Явно това, че беше директен по Хоризонт много ги е жегнало.
За Лора също ми стана мъчно, колкото и да не я харесвам, като двойка с Мазов бяха супер. Дано се съберат.
Общо взето скука и то голяма. Едно минорно, разтегливо и досадно стартиране. Очаквах повече след провала на 6-ти сезон.

# 333
Значи, дори циркаджиите Мазови се разделиха като бели хора, а Марио и Зорница ...
По-характерно щеше да е за тях да си погаждат такива истории.

Дори и да приемем, че Марио го прави нарочно, за да я дразни и наказва, Зорница просто не е такъв човек, че да се държи така презрително.
Тя дори с напълно завършен идиот би била по-толерантна!

# 334
Значи, дори циркаджиите Мазови се разделиха като бели хора, а Марио и Зорница ...
Нали? Чак Мазов се учуди сам на себе си колко цивилизовано e било. Joy

# 335
А за Лорчето как мислите, това ли беше наистина края им? Аз не вярвам да се отървем така лесно от Хинова, предполагам ще се премести да работи в новата болница по някое време.

# 336
Аничка, не мисля, че беше. Нито за него, нито за нея. То им личеше, особено на Лора й идеше да се разплаче.

# 337
А за Лорчето как мислите, това ли беше наистина края им? Аз не вярвам да се отървем така лесно от Хинова, предполагам ще се премести да работи в новата болница по някое време.
Ами не знам, там ме изненадаха, но аз Деси Бакърджиева досега из снимките от сета не съм я засичала, та може и да са я извадили и нея.

# 338
Ами не знам, там ме изненадаха, но аз Деси Бакърджиева досега из снимките от сета не съм я засичала, та може и да са я извадили и нея.
Казваш дето са двама, там са и трима заминали си?!? Жалкото е, че не бих се изненадала.

# 339
Да, и аз това се замислих, че нямаме снимки с нея. Макар че днес не пусна ли някой нейна снимка от болницата?

# 340
  • Кърджали
Това се чудя и аз. Не вярвам тепърва да тръгват да събират Мазов с друга жена. То коя друга би го изтърпяла. Предполагам ще дават че се чуват и виждат тук - таме заради детето. И по някое време шще ги съберат.Първо в новата болница, после и живота им.

Мина кратко промо, от тия по секунда-две. Банков нещо пуши и мисли. Явно още се надява Виктория да се прибере, знам ли.

# 341
Ааа  сега разбирам - тя нарочно си е зарязала четката, роклята, гребена, пръстена и чехлите, примерно, за да го тормози психически, а той нарочно й ги връща едно по едно. Крамър срещу Крамър Joy
Еххххх, много хляб има да изяде Милошевица, докато стигне Крамър Joy

Тотално непознаване на собствените им герои, тотално неумение за плавно развитие на историята.

Лора трудно ще я изкарат изцяло, все пак имат дете с Мазов. Те ще се съберат накрая.

# 342
Като казахте сега за снимката на Бакърджиева , я погледнах пак и ми се струва, че не e от ОЖ, ами е реклама на някоя клиника.

Първо, залата е в зелено, а новата болница е в синьо и като се загледах тя не е с работно облекло, а май с нощница като пациент...
после има още една снимка с някакви хора,  медицински персонал :

Скрит текст:

# 343
    Аз дори не съумях да мобилизирам и частица от търпението си да хвърля и кратък поглед на епизода.Може би ще изгледам повторението по-късно ...Все още ми причернява пред очите, когато изплуват в съзнанието ми на забавен каданс последните моменти от финалната гавра Joy Прекалено много се вживях в сюжета на предишния сезон и май няма да се осмеля да инвестирам емоционални ресурси в още едно потенциално разочарование, съдейки по коментарите... Déjà-vu ...
    Милошевица не знам от чии първообразни характеропатии е черпила вдъхновение за персонажите си, но искрено се радвам, че в моето отделение не работят такива биполярни психопати Flushed FlushedFlushed

# 344
Май не е от сета на снимката на Деси, защото видях снимка с нея и една от жените от качените от Ванилия и тя беше писала, че е от някаква клиника.

Общи условия

Активация на акаунт