ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 570
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Спуках се от яд, че не можах да гледам серията. Тогава къпем бебешочката. Ама сега като ви прочетох колко тъп е бил епизода, ще спя спокойно Grinning Утре ще го изгледам на спокойствие.

# 346
  • София
Яд ме е на сценаристите, че се подиграват с образа на Велислав. Явно това, че беше директен по Хоризонт много ги е жегнало.

Какво е казал Велислав, че ми стана любопитно? Simple Smile

# 347
Добре де аз немога да разбера защо пращането на вещи от бившия трябва да е злобно. Според мен просто понякога на изоставения му трябва малко време да приеме фактите и това е начин да усети някаква връзка с другия. Но при всички случаи не ми се връзва с образа на гордия Марио. Пълен абсурд. В негов стил е по скоро да прекрати всякаква връзка с нея и да потъни в работа.

# 348
Дяволо, нищо кой знае какво. Просто каза в прав текст, че няма да участва в седми сезон. Смятам, че сцените са били заснети доста преди това, така че не мисля, че има връзка.

# 349
  • Кърджали
Не мисля че има някаква връзка. Просто тъп начин да покажат че Зорница го е преодоляла

# 350
  • Разпиляна във въображението
Мазов може и да ги праща на Лора по едно нещо на ден. За него ще е нормално, но за Марио - абсурд. Та той захвърли халките за няколко крачки!

Казвах ви аз, че героите са шизофреници, а вие не.

# 351
Като се замислиш, при всеки герой е имало някакво нелепо, нехарактерно за него поведение, когато се налага за нуждите на сценария, обаче тука се оляха.

# 352
Като се замислиш, при всеки герой е имало някакво нелепо, нехарактерно за него поведение, когато се налага за нуждите на сценария, обаче тука се оляха.

И особено за герой, когото вече го няма. Пресолиха манджата много. Каква толкова голяма нужда за сценария беше това? Напълно излишно и грозно дори. Надявам се никога да не се сещат да връщат Велислав, защото не мисля, че героят му го очаква нещо добро. Те сега като го няма какви ги къдрят, в друг случай не ми се мисли.

# 353
Съмнявам се, че ще искат да го връщат, както и че той ще се съгласи.

И от цялата дандания не коментирахме Фотев и новото му амплоа на сварен зеленчук... май никой не очакваше?

# 354
Ще скокне като заек Фотев. Все пак е безсмъртен.
 Ще видим...

# 355
Няма да е дълго в ролята на сварен зеленчук. Бързо ще се оправи той, нали в любовен триъгълник ще го забъркат и него. Ще се окаже и той едно медицинско чудо. Grinning Я гледайте - само като чуе за парите си и за Ина и реагира.

# 356
Ама наистина егати и терапията му прилагат 🤣

# 357
Изкефих се на Васил Бинев - великолепно го изигра.
За Фотев наистина не очаквах, но се надявам и искам скоро да е на крака. Мислех, че ще реагира на София, не на Ина. Е те това е Анатомия на гнева, да се вдигнеш заради гняв

# 358
  • Кърджали
Тази терапия доста са я мислили...

# 359
Ти пък заради София - Софии много 😀
 ама парата прави борбата!

Общи условия

Активация на акаунт