ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 585
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Леле тотално разсипаха образа на Марио.  ooooh!
Сякаш от някаква злоба, ей така. Пълни нещастници.

Иначе епизодът свърши преди малко и смело и категорично мога да заявя, че това е най-лошия откриващ епизод за всичките седем сезона до тук!
Нищо чудно и да им е последен. Стига са мъчили повече и себе си и зрителите...
Това е и моето мнение. Аз по-скучен епизод от този дори не мога да си спомня.

Стеле, или Велислав, или Диана мразят, или и двамата, щото с един замах посякоха героите и на двамата Scream Grinning

# 301
Хаха, сега остава да съберат Виктор и Зорница, после Виктория да се върне и пак триъгълник😂

# 302
Москита, аз сериозно не мога да повярвам какво гледах!
Дори бягството от сватбата не може да се сравни с досадата, която беше изписана на лицето й.
Не разбирам, защо? Кому беше нужно?

# 303
  • Разпиляна във въображението
Идва ми да напиша такъв коментар за тази женица, че едвам се сдържам. Не мъчете женицата бе, напишете че Банков е все още влюбен в нея/или отново ще се влюби и да престане да го гледа с такъв поглед нещастен и да му проси жестовете. Дъно, Зорница, направо си дъно.

# 304
Много муден и скучен епизод. Очаквах повече наистина.
За Зорница даже няма и да коментирам, пълна гавра.  Марио беше такъв читав образ, не заслужава такава история. Но толкова си могат драгите сценаристи, това е.
Ако така вървят и другите епизоди, хич да не се напъват да правят нов сезон.

# 305
Наистина са решили да направят образа на Зорница безобразен. Grinning Имам усещането, че тоя сезон ще е слаба работа.

# 306
Леле тотално разсипаха образа на Марио.  ooooh!
Сякаш от някаква злоба, ей така. Пълни нещастници.

Иначе епизодът свърши преди малко и смело и категорично мога да заявя, че това е най-лошия откриващ епизод за всичките седем сезона до тук!
Нищо чудно и да им е последен. Стига са мъчили повече и себе си и зрителите...
Това е и моето мнение. Аз по-скучен епизод от този дори не мога да си спомня.

Стеле, или Велислав, или Диана мразят, или и двамата, щото с един замах посякоха героите и на двамата Scream Grinning
Теза два коментара най-точно покриват моето мнение .

Позаслушвах се в пилотния епизод на най-супер-дупер сериала , загледах сцената , когато Зорница  отегчено премяташе кашона  и с  Банков  коментираха ,че ОНЯ /нещастник/ не престава да я  преследва с тези пратки .
Е това не е  моя сериал .

# 307
  • София
Кои бяха двамата накрая?
И кой звънеше по телефона?

# 308
Кои бяха двамата накрая?
И кой звънеше по телефона?
Галя и любовник. Петър й звънеше.

# 309
Позаслушвах се в пилотния епизод на най-супер-дупер сериала , загледах сцената , когато Зорница  отегчено премяташе кашона  и с  Банков  коментираха ,че ОНЯ /нещастник/ не престава да я  преследва с тези пратки .
Е това не е  моя сериал .

Марио да преследва някого?!? Е това изобщо не му отива. Как въобще измислиха тая глупост?

# 310
  • София
Благодаря!

# 311
Лелел, много муден епизод, на едно ниво са с повторението в 6-ти сезон.

Зорница и Марио ги закопаха и двамата, приписаха ми черти към характера, които хич не са в стила им. Той да се държи явно заядливо като и праща вещите едно по едно, а тя така безразлично да говори за случващото се. Абсолютно out of character, както казват американците.

Кая я върнаха към началото на 6-ти сезон - великата йерархия.

Стаменова си се друса стабилно.

Само Кръстева е лек светъл лъч.

# 312
Майче, чудя се Стаменова ли се друса или сценаристите Joy
Накрая като вече остана сама Зорница доста тъжно си гушна роклята. Може да се окаже, че само за пред Банков се е направила, но като цяло смятам, че това беше наистина неадекватно развитие на нещата.

За Кая ми стана мъчно и дотам. Останалото ме приспа много успешно.

# 313
Много беше тъпо това за Марио и наистина подобно поведение не е типично за нито един от двамата.
Колкото и да е охладняла и претръпнала, става дума за елентарно уважение към човека, с когото искаше да създаде семейство и деца.
Това няма нищо общо със Зорница, която познаваме.

# 314
Моски, на силни гъби са сценаристите.
Ей сега ти се иска да кажеш нещо на г-жа Апостолова, нали? Joy

Общи условия

Активация на акаунт