Наистина ли не съм наред...

• 4 354
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
Много се съмнявам, чЕ сестра му специално е иzбрала точно "твоя" ден zа да се омъжи и така да ти направи мръсно. Отърси се от егоиzъма, който те е zавладял и се наслаждавай на двойния праzник. Ако толкова много те притеснява това, поговори лично със сестрата и така ще се успокоиш.

# 16
Не си го слагай на сърце. Все пак брат й е избрал да присъства на твойта сватба  Mr. Green

# 17
А родителите как ще си разделят?
Това е между брат и сестра, не е твоя работа, нито се разстройвай, нито се меси.
Гледай си твоята сватба, нали не искат да отложите вашата?

Точно така!  Peace

# 18

Според мен е смахнато..две сватби в един ден и една година..някак не е много редно. И все пак щом те са в чужбина, няма да има разделение на роднините явно..понеже те ще дойдат на вашата сватба. или не е така?  Thinking На тяхната ще ходят ли?

# 19
ти пък я не се ядосвай - нали всички ще са на твоята сватба, пък и ще празнувате после годишнини заедно, аз например въпреки че съм омъжена много ми допада идеята с брат ми да сключим граждански бракове в един и същи ден - голям купон ще е Peace
и аз съм на това мнение Peace

# 20
  • София
... наистина.
Ти да не мислиш, че само вие ще се жените на този ден?!, я се допитай в общианта Simple Smile
Сватбения ден е за теб и мъжа ти, а сватбата/купона за родители и приятели

# 21
... наистина.
Ти да не мислиш, че само вие ще се жените на този ден?!, я се допитай в общианта Simple Smile
Сватбения ден е за теб и мъжа ти, а сватбата/купона за родители и приятели

да де, така е, ама в случая половината рода се падат роднини и на другите младоженци  newsm78 newsm78

# 22
  • София
Виждам, че гледате да успокоите момичето, но и аз бих се издразнила...

И то толкова щях да се издразня, че ще отменя сватбата. Не се шегувам - мразя такива неща. Какво сега - нямало е кога да се оженят и точно на този ден са решили и те така ли?  И разбирам да са ги питали преди това или да обяснят по някакъв повод решението си. Едно е аз и сестра ми да речем, съзнателно да решим да се омъжим в един ден - съвсем друго сестра ми да реши да ми каже 3 седмици преди моята сватба, че тя също ще се омъжва на тази дата.  #Crazy

Ох, може да съм пристрастна, защото за 4 години ми писна каквото направим ние с мъжа ми и майка му да кара брат му да прави същото  #2gunfire Даже апартамента му е със същите пердета като нашите ...и не само.

# 23
Не виждам къде е проблема Rolling Eyes освен разделението /евентуално/ на роднините. Твоят ден ще е такъв, какъвто си го направите и никой не може да ти го отнеме - затова си го направи прекрасен и запомнящ се  bouquet

# 24
Вижте, знам че на тази дата се женят много хора. Това не е проблем. Проблемът е, че тук не става дума за непознат или далечен роднина, а за собствената сестра, която преди 20 дена ни беше на гости у нас и не обели нито дума за това. Сервира ни го по телефона тези дни.

Снощи много сериозно разговарях с моя бъдещ съпруг и му заявих, че настоявам да говори с нея, защото те са брат и сестра и тези неща трябва да уредят по между си. Той обаче, е едно добро братче, което няма навика да противоречи на никой и иска аз да говоря със сестра му.  newsm78 Струва ми се, че накрая аз ще изляза черната овца.  Whistling

Имах я за сравнително интелигентен и възпитан човек, но това нейно некоректно поведение изключително ме разочарова.  Sad

# 25
Вижте, знам че на тази дата се женят много хора. Това не е проблем. Проблемът е, че тук не става дума за непознат или далечен роднина, а за собствената сестра, която преди 20 дена ни беше на гости у нас и не обели нито дума за това. Сервира ни го по телефона тези дни.

Снощи много сериозно разговарях с моя бъдещ съпруг и му заявих, че настоявам да говори с нея, защото те са брат и сестра и тези неща трябва да уредят по между си. Той обаче, е едно добро братче, което няма навика да противоречи на никой и иска аз да говоря със сестра му.  newsm78 Струва ми се, че накрая аз ще изляза черната овца.  Whistling

Имах я за сравнително интелигентен и възпитан човек, но това нейно некоректно поведение изключително ме разочарова.  Sad

След като знаеш, че съпругът ти няма да противоречи, защо ти е да се ядосвате излишно и то заради сестра му, която е истинската "виновница". Едва ли те ще отложат сватбата и едва ли съпругът ти ще се промени за ден. Затова просто не се ядосвай за нещо, което не може да ромениш. Отсвири ги и действай така и занапред - явно сами си го просят  Peace

# 26
  • Карлово

И то толкова щях да се издразня, че ще отменя сватбата. Не се шегувам - мразя такива неща. Какво сега - нямало е кога да се оженят и точно на този ден са решили и те така ли?  И разбирам да са ги питали преди това или да обяснят по някакъв повод решението си. Едно е аз и сестра ми да речем, съзнателно да решим да се омъжим в един ден - съвсем друго сестра ми да реши да ми каже 3 седмици преди моята сватба, че тя също ще се омъжва на тази дата.  #Crazy

Като се позамисля, и аз бих я отложила. Така де, тя като е тъпа овца и не се сеща, ти пък прояви характер.

# 27
Ами поговори с нея, може само от хубави намерения да го е направила. Така ще се успокоиш. Ако пък след раzговора все още имаш съмнения, кажи и го. Кажи го на всички. Не секарай, кажи го с тъга, че те е раzочаровала. Аz съм на мнение, че всичко трябва да се каzва, дори и да наранява някого. Случаите, в които съм премълчавала, после много повече проблеми съм си навличала.

# 28

Ох, може да съм пристрастна, защото за 4 години ми писна каквото направим ние с мъжа ми и майка му да кара брат му да прави същото  #2gunfire Даже апартамента му е със същите пердета като нашите ...и не само.

Уф, извини ме ама доста се разсмях от твоите писания... newsm62
 добре поне, че не ви кара да синхронизирате  luvbed и  preggo  newsm53

# 29
  • Бургас
Нормална реакция от твоя страна, естествено че ще си разочарована, ядосана, но ще ти мине. В това съм сигурна.
Хич, не й прави кефа да си отмеряш сватбата, все пак се жениш за брат й, не за нея (слава богу).
Щом тя не уважава брат си, игнорирай я.

Всъщност каква е идеята, датата на нейната сватба да съвпада с вашата? Какво се променя в случая, освен че тя няма да присъства?

Общи условия

Активация на акаунт