A-Derma EXOMEGA CONTROL – натурални емолиентни грижи за суха, атопична кожa

• 15 416
  • 173
  •   1
Отговори
# 135
  • Across the Multiverse
Грижите, които полагам са: цялостно къпане 2 пъти седмично, миене и мазане съответно с душ гел, мляко за тяло и крем А-дерма с овес и обличане с памучни дрехи, прани с бебешки прах без омекотител и минати през сушилня.

# 136
  • София
Още от бебе ползвам продуктите на A-Derma Exomega,старая се кожата на моето дете винаги да е добре хидратирана.

# 137
Използвам само специализирана медицинска козметика за мен и за семейството ми.

# 138
Тъй като кожата на бебето е деликатна, трябва да се използват само дерматологично тествани продукти, гарантиращи най-високата сигурност и толерантност Simple Smile

# 139
Използвам медицинска козметика за суха и атопична кожа.

# 140
Използвам А-дерма още от откакто беше на около 3 месеца, препоръча ми я сестрата на ММ.
Изключително доволна съм от тази козметика.

# 141
  • Варна
Старая се къпането да не е с гореща вода и да е бързо като времетраене. Измиването да е с ръце не с гъби, изтривалки и да предизвиква търкане. Попиването с хавлиена кърпа да е с потупване. Облеклото да е само с естествени тъкани. Използам подходяща козметика и се разделихме с климатика вкъщи.

# 142
Мажа със специални лосиони или олио за проблемната кожа. Когато кожата е хидратирана, сърбежът е намален и е по-малко вероятно да бъде засегната бариерната функция на кожата на моето дете.

# 143
  • При децата ми
Въпреки, че дъщеря ми вече порасна, кожата и продължава да е суха, чувствителна и да я сърби. Мажем със хидратиращи лосиони за тяло, и щадящи измивни сапуни/гелове.

# 144
Използваме А-дерма Еxomega

# 145
Редовно овлажняване  на нежната  суха кожа

# 146
И двете ми деца са с атопична кожа. Използвам измиващия лосион и този за след баня. Доволна съм на този етап. Кожата на децата се успокоява.

# 147
Педиатърът на сина ми ме съветва да ползвам специална козметика за грижа за сухата му кожа.Къпя с Exomega CONTROL гел за лице,коса и тяло, а след банята намазвам сухите участъци с хидратиращ крем, отново на А-Derma

# 148
Моето 4-месечно бебе е с много суха кожа още от раждането си. Използвам специална козметика за атопична кожа и често нанасям крем на лицето - през няколко часа. Само специалната козметика го спасява. Преди нея части от лицето му бяха покрити с дебели корички и много го сърбеше.

# 149
  • Бургас
Използваме A derma серията с овес. Мисля да преминем към Екзомега, защото сина ми има малки лишейчета по тялото. Използвали сме и друга медицинска козметика, но А дерма ми е фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт