A-Derma EXOMEGA CONTROL – натурални емолиентни грижи за суха, атопична кожa

• 15 416
  • 173
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм с атопична кожа и ми е трудно да намеря подходящ хидратиращ крем и лосион за тяло, защото е много чувствителна и често се възпалява, много ще се радвам да мога да пробвам Вашите продукти!

# 121
  • Стара Загора
При избора на продукт за козметика и особено щом става въпрос за малко дете се съобразявам  с редица условия. Качеството на бебешките продукти са от изключителна важност в периода на израстване. Най-важни за мен критерии са : хидратацията на продукта, абсорбацията в кожата,  съдържание и състав, хипоалергенен ли е или не.
Направихме апотичен дерматит още като 3 месечно бебе и дълго се борихме за да го отстраним.
Използваме бебешко олио, лосион, балсам, а  като крем на А-дерма съм открила по препоръка на приятелка Екзомега Контрол - неизменно по няколко пъти на ден. Събуждаме се и заспиваме без никакви раздразнения, кожата е мека и успокоена. Хидратацията не мога да сравня с никой друг крем.
Animal Hatching Chick

# 122
Използваме специализирана козметика за атопична кожа, хипоалергенни препарати за пране и памучни дрешки.

# 123
Използвам специална медицинска козметика в помощ на атопичната и суха кожа при децата ми, с което успешно намалявам сухотата и сърбежа. Ползвам и вашите продукти и съм страшно доволна. Надявам се да спечеля.

# 124
 Атопичната кожа от своя страна е свръх суха кожа и ние ползвамемедицинска козметика.Редовното използвам емолиенти ,помага да се намали сърбежът.

# 125
  • София
Използвам само медицинска козметика за децата ми и постоянна хидратация.

# 126
Подходяща козметика и перилни препарати. Отлична хигиена.

# 127
Нашето момиченце има нещо като лишей по ръцете и зад ушенцата.Мажем я с олио,но не помага,имаме и мехлем за тях,но пак нищо.

# 128
Дълбока хидратация и подхранване на нежната бебешка кожа и използване на продукти с максимално изчистен състав.

# 129

При атопична и суха кожа още от раждането на детето ползваме специална серия за атопична кожа. Специалната козметика е най-добрата грижа.

# 130
Кожата и на моето бебе е много чувствителна и лесно се зачервява. Къпя ежедневно с душ гел за чувствителна кожа и след това мажа с лосион.

# 131

Добра хидратация с качествена козметика за атопична кожа.

# 132
Използваме специализирана козметика за атопична кожа

# 133
  • Пазарджик
Кожата на дъщеря ми изисква доста грижа.Много е суха с постоянно излизащи обриви.

# 134
Първото ми дете имаше проблемна кожа, наследена от баща си. И все още се появяват понякога упорити червени сухи петна, които се опитваме постоянно да овлажняваме, но когато тя е на градина това не е възможно.
Лекар дерматолог преди години ни препоръча А Дерма Екзомега. Доволни сме от емулсията и отново бих си взела от тази козметика с овес.
Искала съм да пробвам и други продукти на марката, но така и не стигнах до тях.
Именно за това бих се радвала изключително много ако спечеля продукти в тази игра.

Общи условия

Активация на акаунт