A-Derma EXOMEGA CONTROL – натурални емолиентни грижи за суха, атопична кожa

• 15 419
  • 173
  •   1
Отговори
# 105
И двете имат чувствителна кожа и понякога само медицинска козметика помага. Зимно време най-вече имат проблем.

# 106
само медицинска козметика и то след консултация с педиатър.

# 107
За мен са изключително важни продуктите, които са с високо съдържание на натурални съставки.
Избягвам прекалено агресивните почистващи продукти, които могат да влошат сухотата. Търся нещо, което да почиства нежно и да успокоява сухата кожа и да бъде без сапун и аромат.

# 108
Използвам качествена и изчистена козметика, като гледам да не прекалявам нито с къпането, нито с мазането. Пера дрехите с прах за пране, предназначен за детски дрешки и чувствителна кожа. Simple Smile

# 109
ползваме специална серия за атопична кожа

# 110
Дъщеря ми е с атопичен дерматит. Грижим се за атопичната й кожа като ползваме специализираната козметика за този проблем.

# 111
Използвам само и единствено медицинска козметика .

# 112
  • София
Специална козметика ползваме. Използвам и А-дерма. Доволна съм.

# 113
Ние вече не сме в бебешка възраст, но чувствителната ни кожа си остана. На лицето задължително се използва медицинска козметика и слънцезащита с висок фактор.

# 114
Поради чувствителността на кожата се налага да се съобразяваме дори с какво се хранят мъничетата.Избягваме храни ,които обострят АД , материите на дрешките да са 100% памук , при къпане и след това използвам специална козметика за чувствителна и атопична кожа Simple Smile

# 115
От раждането на бебка ползваме козметика за чувствителна кожа, защото беше суха, а впоследствие продължаваме вече 5 месеца.

# 116
Голямата ми дъщеря има АД, вече е почти ма 17г. И все още я тормози. Винаги сме използвали специална козметика,  с храните внимаваме, материята на дрехите също е много важна. Но това си е упорито доста. Ползвали сме и А дерма

# 117
  • Враца
Добра хидратация и подхранване на нежната бебешка кожа и използване на продукти с максимално изчистен състав.

# 118
Синът ми е с много чувствителна кожа, склонен към алергии. Не сме използвали досега продукти на A-Derma.

# 119
При атипична кожа трябва да се използва медицинска козметика,която е доста скъпа.
Важно е след баня кожата да е добре подсушена и след това добре хидратирана.Важно е и качеството на дрехите-аз обличам само памучни.

Общи условия

Активация на акаунт