A-Derma EXOMEGA CONTROL – натурални емолиентни грижи за суха, атопична кожa

• 15 424
  • 173
  •   1
Отговори
# 90
И аз, и дъщеря ми имаме прояви на атопия по кожата, затова измиването е с много щадящ и неизсушаващ сапун. Когато се обостри състоянието, минаваме на емолиентен душ гел дори за обикновеното миене на ръце.
След това задължително хидратиращ лосион или крем.
Избягваме да пипаме препарати, включително за съдове, омекотители и т.н. и засега държим нещата под контрол. Ползвали сме А Дерма и бяхме доволни.

# 91
  • На брега на морето
Както аз така и малкият ми син сме с много чувствителна кожа, ползваме мек, неизсушаващ сапун, задължително хидратираме кожата след баня, ползаваме хипоалергенни препарати за пране, както и следваме диетата от алерголога.

# 92
  • Elhovo
Като се роди моето момиченце беше със ужасен обрив по тялото и лицето.  Изписаха ни и лекарката тогава ни каза задължително да започна да къпя и мажа бебето само с А-Derma , защото е вероятно да е с атопична кожа. Много се изплаших и понеже сме от малък град и такива продукти не се поддържат , става купуването само с предварителна поръчка. И така до ден днешен ползвам само  A-Derma Exomega Пенещ се гел за атопична кожа за лице и тяло и мажа тялото след баня с A-Derma Exomega Емолиентен крем за суха и атопична кожа за лице и тяло  .
Кожата на бебка наистина се изчисти и няма и помен от пъпки или сухота. Доволна съм много от продуктите , малко ми идват по-скъпи, но определено си заслужават парите. В момента е на 2 и  половина години и продължавам да ги ползвам, определено има полза.

# 93
Голямата ми дъщеря е на 3 години,преди близо 2 години и се появи АД,много упорит.Трудно го овладяхме,сега използваме дъш гел и за двете ми деца на A-derma exomega и хидратиращи кремове за каката с АД,все още се появява на моменти,но доста по-слабо изразен.

# 94
Добра хидратация чрез качествена козметика. Не съм пробвала този и продукт и ще се радвам да имам тази възможност.

# 95
Използвала съм именно продуктите на A-Derma, когато малкия ми син имаше атопичен дерматит. Купувала съм и друга медицинска козметика. Слава Богу, го израстна и сега няма проблеми.

# 96
Използвам козметика за чуствителна кожа

# 97
И двете ми деца са с атопична кожа. Използвам измиващия лосион и този за след баня. Доволна съм на този етап. Кожата на децата се успокоява.

# 98
  • На морето!
От две-три години насам имам проблеми с кожата едното ми дете плува и също има проблеми от препаратите в басейна.

# 99
Точно тази серия exomega control, използвахме по препоръка на педиатъра ни. Много, много сме доволни и я препоръчвам на приятелките ми.
Също така не ползвам омекотител и гледам праха за пране да не е автоматизиран за детските дрехи, също така гладя всички дрехи.

# 100
От самото раждане използваме ежедневно качествена козметика, включително и такава на A-derma (почистващия гел 2 в 1).

# 101
Бебче нямам, но самата аз съм с наследствен атопичен дерматит. Намирането на подходяща козметика за много суха, атопична кожа не е лесна задача. Чета състава на продукта и търся информация за действието и безопасността на съставките. Избирам предимно памучни дрехи. Изплаквам прането допълнително. Замених сапуна с измиващо блокче. Старая се да ограничавам захарта в диетата.
Харесвам A-Derma, козметиката ми бе препоръчана от дерматолог. Измиващото блокче и душ-гелът без сапун са чудесни продукти! За съжаление, слънцезащитният крем с фактор 50 не бе подходящ за моята кожа.
С удоволствие бих пробвала още хидратиращия лосион и подхранващия крем от серията.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 14:09 от Дидичка

# 102
Залагам на дълбока хидратация и подхранване на нежната  кожа.  Избирам продукти с максимално изчистен състав.

# 103
Ползвам специална серия козметика за атопична кожа. Залагам и на почивка в планината и след това на море.

# 104
  • Mediterraneo
Нямам бебе, но малката ми дъщеря с атопична кожа от раждането си. Изписвани ни бяха поредица медицински кремове, които даваха само временен ефект. С порастването на детето експериментирам повече и ползваме богата гама от козметика за атопична кожа, успоредно с изписани от лекар мазила понякога, когато нещата се влошат( има определени участъци, които се влошават дори на фона на качествена козметика).

Общи условия

Активация на акаунт