Звездни компромати - 400

• 67 682
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Че е самозванец, най-общо казано. Не е той виновен обаче, че медиите изкараха едва ли не Оскара лично негово постижение.

# 301
  • София
е, щом като Гага е посредствена, с голям нос и голям задник, 'що Димитър Маринов да не е самозванец...Angry

чудни хорица има "Браво, браво, браво господине! Хубаво ли ти е? А дано ти мине..."

# 302
Всичко е злоба и завист просто.

# 303
Вместо да се радваме на успехите.. е оплюем всеки ,който има постижения. И за Кубрат , и за Григор такива коментари имаше , неудобно да ти стане ,че си българин.

# 304
айде да не сравняваме изкуство със спорт

# 305
  • На морето!
Вместо да се радваме на успехите.. е оплюем всеки ,който има постижения. И за Кубрат , и за Григор такива коментари имаше , неудобно да ти стане ,че си българин.
Боже, те Левски нарекоха терорист и убиец, вие Григор Димитров и Димитър Маринов очаквате да пощадят.
Не е никак в стила на темата, но нека не забравяме какво се е случвало на нашите герои от Освобождението и на техните близки след това.

# 306
  • софия
Изобщо не сме длъжни да се радваме за чуждите успехи, но е малоумно да изтъкваш негативи, които нямат общо с постигнатото. Замълчаваш и толкова.

# 307
  • София
Аз се просълзих, когато видях нашето знаме от лявата страна на ревера на Димитър, толкова мило ми стана. Не знам колко трябва да си малоумен да плюеш по труда и борбата, които този човек е вложил по пътя си до филма и до сцената на Оскарите.
За Григор обаче си имам едно на ум, без да омаловажавам успехите му.

# 308
Нападат го за това, че благодари на България, а той всъщност бил избягал от същата тази България. Абе злобата няма почивен ден. Вместо да се зарадваме на човека...

# 309
Как самозванец? Димитър е учил при Тодор Колев и Азарян! Даже четох, че благодари на тях, лека им пръст! Че благодарение на тях е каквото е!
Наистина сме ужасни! Ужасни примитиви!
П.С.
Ето го интервюто
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7319255

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 13:26 от Г-жа Рамацоти

# 310
Е нали още в казармата на 18-19 е избягал от България, как ще е учил при тях?

# 311
  • софия
Имаше един период от време, през който мъжете, приети във ВУЗ, отбиваха военна служба след като се дипломират.

# 312
Тогава е направил опит да избяга и го заловили в Сърбия. След като полежал в затвора, поработил като чистач и чак след това завършва.

# 313
Според мен хората отдавна биват инфлуенснати да се срамуват от всякаква проява на "българщина", така е модерно, така се очаква.  Вижда им се селско да се веят байраци по Оскарите, привиждат им се терористи в Левски, привиждат им се и някакви патрЕоти навсякъде. Срамуват се да се зарадват пред приятелите си във фейса, да не би да излязат селски патреоти и недостатъчно прогресивни за претенциите си. Голямо объркване се получава в нечии тикви, особено в случаят Димитър, той бива оплют от патреоти и НЕпатреоти едновременно, сигурно вече съжалява, че е взел Оскар вобще. Да вземе да го върне най-добре.
Инфлуенцията е голяма работа.

# 314
zvanche, ARIA, благодаря, ясно.

Хейтван или не, Димитър ще е тук за премиерата на филма си на София филм фест.

Общи условия

Активация на акаунт