Звездни компромати - 400

• 67 252
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
  • Countryside
Не харесвам Александра, но и съчувствам. Точно сега им нужда от истински приятели, не от закъснял баща. Ако един човек бранейки наследството си, пропусне целия живот на детето си, то той не е баща. Дал и е фамилия, което пак не е малко
Дали я харесваш или не няма касателство, тя определено изглежда къде къде по човек от така наречения й баща.  Пък ако ще Сърчаджиев да е с вселенска награда за най-велик актьор на всички времена. Фамилията е голяма чест, за една дъщеря на баща си.

Мирчето я тресе критическата, чуди се вече и тя къде са се начекне. Струва ми се, че някои хора вече живеят в социалните медии, то са снимки, то са пози, то е чудо и време за личен живот не им остава. Истински такъв.

Ванчето явно смята за най-интересната част от екскурзията да се снима пред хотела. Язък.

# 721

Никога не съм имала наблюдения над личността на Стефан Данаилов. Знаех,че е красив и  "велик български актьор" . Страшно ми падна в очите като човек.

И на мен, след като прочетох книгата му, а до тогава много го харесвах... Но разбрах, че няма нищо за харесване, даже напротив - цял живот е залагал на външен вид и връзките на сестра си и родителите си; изневерявал е постоянно на жена си и до последно се е надявал, че тя няма да разбере за детето му (дори когато гръмнаха всички медии и той влезе в Биг Брадър). И тогава вместо той да и каже, пак роднините му свършват цялата работа... В общи линии не мъж, а едно голямо леке...

# 722
Голяма глупост ми се струват двата аборта за месец на Данаилов.
Аз прочетох книгата и май не си спомням да беше написано точно така! Спомням си, че жена му е правила аборт два в началото, когато не му е било времето за деца. Но никъде не е споменавано, че заради сина от Кривошиева те са останали без деца!

# 723
То, че е изневерявал е ясно. Но демонстрираше голяма любов към жена си..

# 724
  • Варна
Цитат на: Г-жа Рамацоти link=topic=1097484.msg38318157#msg38318157 date=1551550480=
Ванчето явно смята за най-интересната част от екскурзията да се снима пред хотела. Язък.
[/quote
Мисля, че сградата в която се помещава хотела е историческа.
За съжаление, те акцентират на себе си на тези снимки, а не на очевидно интересната архитектура.

# 725
Джони Деп ще съди бившата си, Амбър, за 50мил. долара, обвиненията й към него за домашно насилие не били верни. Frowning1 
Интересно как ще го докаже и кой ще му повярва.

# 726
  • Sofia
Той нали фалира и сега се чуди от къде  да си докара нещо. Един скандал може да му донесе  роли в по-бюджетни продукции .

# 727
Защо фалира този човек, имаше 200милиона?! Най-много още да се охарчи сега от дела, луда работа.

# 728
Джена
Скрит текст:

# 729
  • До сърцето...
Домът на Карли Клос и  Джошуа Къшнър

Скрит текст:

И отивам да правя тема, че е напъпило...

# 730
  • До сърцето...
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Р.S. Моля ви да спазвате правилата, за да ни е готино в темата. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт