Звездни компромати - 400

• 67 261
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
С дарения и покупко- продажби може и нищо да не наследи.
Мен друго ме впечатлява - жените, че сме кучки е ясно, всяка драпа своите деца да осигури,  но на тия мъже къде  им е акъла да ощетяват родните си деца.
Кажи им го ,та да спрат да дрънкат глупости!
Имам момени и теми по които е по -добре да се изкажат специалистите , с четене на статии не ставаш юрист, като ви чета толкова сте категорични и си мислите , че сте компетентни😂

# 691
Не става въпрос за компетентност и некомпетентност, а за човешки взаимоотношения!
Алекс се държи много добре със дъщерята на Ласкин! И даже, в едно интервю, беше споменала, че иска София да е като Люба - умна!
Водеха я с тях на почивка и т.н.!
Да, едни бъркат, но трябва да има и такива дето да оправят кашата! Аз му казвам човещина! Не знам, може да греша, знам ли!

# 692
  • Вестерос

MG18, Ти ли определяш кое е глупост и кое не?

# 693
За СИО може - не знам дали е така, но за собствени имах предвид.

Дори и СИО май съпруга/та взима половината, а другата половина се дело между всички деца. Не знам.
Другата половина се дели между съпругата пак и децата, но това не родено от брака е с по-малък дял. Нали приказвахме за общите им. Честно казано супер тъп довод ми е на мен да не признае детето си. Какво е виновна Алекс, че той ѝ е точно баща.

всички деца наследяват поравно, вкл. осиновените. сио-то се дели на две и след това поравно между съпруг и всички деца, без значение кога и от кой брак са родени.
с дарение или завещание не може да се пипа запазената част. по принцип и фиктивната продажба може да се атакува, но трудно.

# 694
Време е да проверя дали бащата на детето ми е умрял, може да вземем наследство, юхуууууу.
Това беше шега, никога не бих потърсила бащата на детето си заради наследство, единствено по здравословен проблем (донорство което да става само и единствено той).
И Ванчето Червенкова с любимия.
https://www.instagram.com/p/Buf6SklFWXP/?utm_source=ig_share_she … hid=1b3e37i1x8ozd

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 19:35 от Няма смисъл

# 695
Всичко по-горе са екстраполации, никой от нас не им е светил на Сърчаджиев, Делон или Данаилов, всичко е догадки, а темата е Звездни компромати. Хайде Пели да пусне нещо пост-петъчно, голо и известно, и да поспорим дали е секси?

# 696
  • USA
Време е да проверя дали бащата на детето ми е умрял, може да вземем наследство, юхуууууу.
Това беше шега, никога не бих потърсила бащата на детето си заради наследство, единствено по здравословен проблем (донорство което да става само и единствено той).

И така ощетяваш твоето дете от нещо,което му се полага от юридическа и морална гледна точка.

# 697
Важното е децата да не наследят дългове, тогава вече са големите изненади.

# 698
Харесвам Александра. Въпреки този баща се е справила и се е превърнала в позитивна, приятна и справяща се жена. Дано не се сломи и да има приятели, които да я подкрепят и да постига все по-големи успехи.

# 699
Не харесвам Александра, но и съчувствам. Точно сега им нужда от истински приятели, не от закъснял баща. Ако един човек бранейки наследството си, пропусне целия живот на детето си, то той не е баща. Дал и е фамилия, което пак не е малко
А дали Алекс се е държала и как с дето на Ласкин, дали Данаилов се е грижил за синчето си или жена му го настройвала...хайде да не гадаете, ок?!

# 700

И така ощетяваш твоето дете от нещо,което му се полага от юридическа и морална гледна точка.
За мен лично това е равно на унижение.
Но все пак нека се върнем към темата.

# 701
Ванчето и гаджок що да по домашни чехлИ? Да не е реклама някаква?

# 702
Не харесвам Александра, но и съчувствам. Точно сега им нужда от истински приятели, не от закъснял баща. Ако един човек бранейки наследството си, пропусне целия живот на детето си, то той не е баща. Дал и е фамилия, което пак не е малко
А дали Алекс се е държала и как с дето на Ласкин, дали Данаилов се е грижил за синчето си или жена му го настройвала...хайде да не гадаете, ок?!
Ма, моля ти се Рамацоти, тук няма ясновидки!
Повечето коментари са на база - интервюта, които въпросните обсъждани са давали.
Ок!

# 703

MG18, Ти ли определяш кое е глупост и кое не?
Разбира се , когато не си юрист , а си въобразяваш, че познаваш материята като дипломиран юрист😂 се пишат глупости.Само в този сайт чета подобни простотии и разсъждения.
Нито знаете дали Сърчаджиев притежава имоти или  са на жена му , нито сте запознати със ситуацията от вътре ,че да се изказвате като последни инстанции.

# 704
Незнам колко от вас са гледали последното интервю на Стефан Данаилов, но той твърди на всеослушание, че Мария била "абортирала два пъти за един месец"  по негово настояване. Не му било време да има дете от нея, щото вече си имал от Кривошиева.
Дали е вярно, няма как да кажем поради простата причина, че Мария отдавна не е на този свят, но тоя дъртак по-добре да си беше замълчал, щото сега се разпорежда и храни благодарение на средствата, които Мария му е оставила.

Общи условия

Активация на акаунт