Звездни компромати - 400

• 67 284
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Дяловете на децата са равни, независимо в брак ли са родени или не.

# 676
  • Sofia
С дарения и покупко- продажби може и нищо да не наследи.
Мен друго ме впечатлява - жените, че сме кучки е ясно, всяка драпа своите деца да осигури,  но на тия мъже къде  им е акъла да ощетяват родните си деца.

# 677
Ако има завещание- дали ще наследи? Даренията могат да се оспорват.

# 678
  • София
Ако има завещание- дали ще наследи? Даренията могат да се оспорват.

Завещанията също.

# 679
  • Вестерос
Дяловете на децата са равни, независимо в брак ли са родени или не.
Последен офф, не е вярно. Когато става въпрос за имущество сио с друга жена, първото дете е с различен дял от тези родени от втората жена. 
Детето има запазена част независимо завещания и дарения. НО е възможно Сърчеджиев да ги продаде на децата си приживе и Алекс няма да има претенции към тях.

# 680
  • София
Барбарела, много ти харесвам постовете, но в едно не си права. Ако, недай си боже, се забъркам с мъж, който пет пари не дава за детето си, би ми светнала веднага огромна червена лампа. В случая жена му сигурно се изявява като жертва, защото това дете е плод на забежка на съпруга й, но въпреки това след толково загуби от страна на детето, бих шутирала задника на моя задник, демек мъжа ми, да подаде ръка на дъщеря си. Ама пусто въпрос на човечност е, която някои не притежават.
Алекс е наследник на баща си. В момента надали й пука за имотите му, но след време ще се замисли дали не си заслужава да получи онова, което й се полага, за да го отстави на дъщеря си.

# 681

Обаче жена му със зъби и нокти е драпала всичките имоти да останат за нейното дете, което не е биологично на Стефан Данаилов. Тя най-много го е настройвала против сина му.
И това си го чула от...?

# 682
За СИО може - не знам дали е така, но за собствени имах предвид.

Дори и СИО май съпруга/та взима половината, а другата половина се дело между всички деца. Не знам.

# 683
Добре де, биологичното дете на Йосиф Сърчаджиев, не се ли е опитало да създаде връзка със Алексчето!  Тя е толкова готина, що за човек трябва да си, че да знаеш, че ти е сестра и да не я потърсиш! Брей да му се невиди,  в 21 век сме, що за отношения!
Не, не вина другото дете на Йоско, но не го разбирам!

# 684
Е какво не му разбираш, цяло живот най-вероятно й е обяснявано, че Алекс не й е сестра, а подла натрапница, това като ти го кажат 10000 пъти...

# 685
Стефан Данаилов по Нова...

# 686
  • Вестерос
За СИО може - не знам дали е така, но за собствени имах предвид.

Дори и СИО май съпруга/та взима половината, а другата половина се дело между всички деца. Не знам.
Другата половина се дели между съпругата пак и децата, но това не родено от брака е с по-малък дял. Нали приказвахме за общите им. Честно казано супер тъп довод ми е на мен да не признае детето си. Какво е виновна Алекс, че той ѝ е точно баща.

# 687
Добре де, биологичното дете на Йосиф Сърчаджиев, не се ли е опитало да създаде връзка със Алексчето! 

Сега прочетох, че сестра ѝ се казва Ана Сърчаджиева, също актриса, но не намерих ни една снимка в нета.

# 688
Аз пък знам, че на Данаилов жената е била нормална, а не дзвер като на Сърчаджиев. Данаилов се показваше дори по медиите със сина си, нищо че последния не е много за показване.

# 689
Е какво не му разбираш, цяло живот най-вероятно й е обяснявано, че Алекс не й е сестра, а подла натрапница, това като ти го кажат 10000 пъти...
То хубаво, но въпросните деца са вече 45+ годишни хора. Да ли им е дошъл акъл в главата?
Коментирания актьор ще остане запомнен само с личния си живот и скандалите около него. Не може да си играеш с две жени на семейство, да останеш при по-изгодната и да стигнеш до там, че да обиждаш и съдиш собствената си плът и кръв, която е невинна за ситуацията.
Толкоз! За мен е малък човек...

Харесвам Александра и й пожелавам много щастие да среща в живота си занапред. Пак да обича и да бъде обичана.

п.с. днес един баща преби собственото си дете, в болница е с травми и счупен нос... "Родители"... Понякога е по-добре да не са в живота на децата си...

Общи условия

Активация на акаунт