Звездни компромати - 400

• 67 293
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Харесвам ги и двамата! Blue Heart  Еднакво диви са.

# 661
Аз изобщо не харесвам Сърчаджиев, но как си представяте жена му, която със зъби и нокти е драпала за брака си, та тази жена да се съгласи да делят децата й с едно друго дете?
Изобщо, вие бихте ли делили имотите си с детето на случайна люновница на мъжа си?
Аз не бих отстъпила на това дете нито един общо придобит имот. Откъде накъде?
И изобщо не вярвам на приказки просто така хвърлени: да, бих разделила, това е негово дете, дрън-дрън...
Бих повярвала само, ако някой го е направил наистина. Но на приказки, че да, ето аз съм благородна и бих дала половината на чуждото дете, не, не бих повярвала. Така че, Сърчаджиев си е един обикновен човек, с обикновени човешки слабости.

# 662
Абе Сърчаджиев да не би да е някой милионер, че да си пази така великото наследство? Това е смешна причина, ако я е изтъкнал.

# 663
  • София
Сагата Николетина-Божинова-Ники Михайлова би всички латино и индийски сериали по сюжет!
Скрит текст:

Вчера си купонясвали всички заедно, даже детето на НайЛон си седяло при Биляна Дол и Божинката. А заглавието на статията в един жълтур е: “ Николета събра мъжете си”
Абе, какво да ви разказвам?! Докато не гледаме филмираната история, няма да я разберем.

Това са “героите на нашето време” 😳

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 21:36 от Girl of Now (DonaFlor)

# 664
Аз изобщо не харесвам Сърчаджиев, но как си представяте жена му, която със зъби и нокти е драпала за брака си, та тази жена да се съгласи да делят децата й с едно друго дете?
Изобщо, вие бихте ли делили имотите си с детето на случайна люновница на мъжа си?
Аз не бих отстъпила на това дете нито един общо придобит имот. Откъде накъде?
И изобщо не вярвам на приказки просто така хвърлени: да, бих разделила, това е негово дете, дрън-дрън...
Бих повярвала само, ако някой го е направил наистина. Но на приказки, че да, ето аз съм благородна и бих дала половината на чуждото дете, не, не бих повярвала. Така че, Сърчаджиев си е един обикновен човек, с обикновени човешки слабости.
[/quote
Тези имоти, които са придобити по време на брака да, но ако той има такива преди брака, по закон се делят между всичките му деца и тези от брака и тези извън него. Щом Александра е припозната от него, иска или не, тя има право на наследство. Аз пък се чудя на жени дето прощават такива забежки на мъжете си, че и дете направили на друга и после си ги прибират. Нямат ли някакво достойнство? И на Балтечки жена му влиза в това число.

# 665
Никой не пита съпругата дали дава или не дава детето на любовницата да бъде наследник.

За Сърчаджиев тази история вече надхвърля многократно славата му като актьор.

# 666
Абе Сърчаджиев да не би да е някой милионер, че да си пази така великото наследство? Това е смешна причина, ако я е изтъкнал.

За българските разбирания въобще не е смешен милионер ,а доста заможен реститут!

# 667
Тези имоти, които са придобити по време на брака да, но ако той има такива преди брака, по закон се делят между всичките му деца и тези от брака и тези извън него. Щом Александра е припозната от него, иска или не, тя има право на наследство. Аз пък се чудя на жени дето прощават такива забежки на мъжете си, че и дете направили на друга и после си ги прибират. Нямат ли някакво достойнство? И на Балтечки жена му влиза в това число.

При Сърчаджиев има и друг момент - явно няма нищо против детето на жена му, което не му е биологично да е негов наследник, а му се свиди неговата собствена плът и кръв да го наследи. Rolling Eyes

# 668
  • на пистата
Сагата Николетина-Божинова-Ники Михайлова би всички латино и индийски сериали по сюжет!
Скрит текст:

Вчера си купонясвали всички заедно, даже детето на НайЛон си седяло при Биляна Дол и Божинката. Абе, какво да ви разказвам?! Докато не гледаме филмираната история, няма да я разберем.
Аз не виждам какъв е проблема.Нормални хора с нормални отношения.Нужно ли е всеки развод да е с последствия, дай да се не видим повече.

# 669
  • София
убедена съм, че Александра към днешна дата би му казала "Не, благодаря, не искам нищо от теб."

# 670
Внучката е мисля незаконна дъщеря на Антъни Делон. Май не я обича много Ален Делон, но той кого обича много?

е как ? себе си

# 671
убедена съм, че Александра към днешна дата би му казала "Не, благодаря, не искам нищо от теб."

И аз така смятам.

Предполагам, ако единствено общите имоти са му били проблем, има вариант как да определи кои деца да го наследят, без да е нужно да се отказва от собственото си.

На Нило и Божинката евала им правя, така и трябва /дори и да е привидно лицемерно приятелство/
Сто пъти е по-добре, отколкото да си развяват долните гащи по медиите и детето да е потърпевшо.

# 672
Вергов е жесток, а Карамазов ми е много секси.
Toва е и моето мнение Simple Smile Вергов е и много мил , учтив и земен по мои впечатления, на абсолютно всички отговаря във фейс и инста, които му пишат Grinning

друг му поддържа профилите

# 673
  • София

При Сърчаджиев има и друг момент - явно няма нищо против детето на жена му, което не му е биологично да е негов наследник, а му се свиди неговата собствена плът и кръв да го наследи. Rolling Eyes

Не само при него е така. При Стефан Данаилов ситуацията е подобна. На него единственото му биологично дете е синът на Ирен Кривошиева. Обаче жена му със зъби и нокти е драпала всичките имоти да останат за нейното дете, което не е биологично на Стефан Данаилов. Тя най-много го е настройвала против сина му.

# 674
  • Вестерос

Aлекс ще наследи и част от имотите, купени по време на брака щом наследява баща си, с по-малък дял ще е от другите деца.

Общи условия

Активация на акаунт