Звездни компромати - 400

• 67 306
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Пели, горния не ме кефи! Да си запишеш. Ама с Едката какви проекти бих завъртяла, Стоян Алексиев ще ми завиди дори. 😆

# 601
От години се чудя кой известен актьор или певец ми е секси, и все не...капризна съм. И вчера осъзнах, гледайки за пореден път новия клип, че Ицо Хазарта за мен е секси. Защото е интелигентен, арогантен и има стил. Точно от такъв тип бих бягала в живота, защото са много опасни, но в това им е чарът.
Скрит текст:

# 602
Ицо Хазарта е секси, защото прилича на мъж. А един мъж като има и мозък, е тогава става много секси. Не като тези препечени в солариума джумерки, дето ги показва PELLI.
Мале, много гадни създания, ужас!

# 603
Ицака не ми е секси.
Вергов обаче е жив секс.

# 604
Добре, че не каза Блатечки Joy

# 605
Що к'во му е на потника и на фаса? Whistling

Карамазов също е секси. И Джерката Бътлър.
Брад Пит и Лео надявам се въобще не ги коментираме. Mr. Green Heart Eyes

# 606
вергов дрът бе

# 607
Последните два.... Категорично ДА! Добре, че си омъжена за Император, та да не се омешаме капите.

# 608
  • Sofia
Емилия пак ръси бисери при Слави...и е с ужасен тоалет,без едно буфан ръкавче и реверче ...да не го е шила Блатка   

# 609
Тъкма се  притесних, че няма да можем да си разделим Ицката, но добре, че разни хора, разни вкусове...Simple Smile Аз тия бг актьори не ги разбирам, даже са ми неприятни...

# 610
    И аз съм фенка на Ицо. Винаги съм се чудила какво му харесват на Вергов, изобщо не е мой тип. Харесвам от актьорите Иван Юруков.

# 611
    • на пистата
    Христо Шопов е моят човек.

# 612
    • София
    Вергов е жесток, а Карамазов ми е много секси.

# 613
    Карамазов го взимам веднага и за винаги Sparkling Heart
    Няма да забравя преди доста години когато го гледах за пръв път в театъра,  каквивъздишки и брожение настъпваше в залата само от появата му на сцената, преди даже да е проговорил.

# 614
    Емилия е с много слабо и изпито лице.

Общи условия

Активация на акаунт