Звездни компромати - 400

• 67 309
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Да "ви го пускам" лиии,да не го лиии...Ама айде ше "го пусна" Grinning
Скрит текст:

# 586
Ей сега вече е петък

# 587
Каква е целта да се пускат снимки на неизвестни разсъблечени мъже в темата?! newsm78

Поне имената им пишете или щом ще слагате такива снимки, поне ги избирайте да са що-годе известни на аудиторията.

# 588
Бих сложила снимка и на съседа ако изглеждаше така Grinning

# 589
  • софия
абе какви са тия барбита/кенове дето пускате...мен тия са ми всичко друго , но не и секси....Лигави, мазни, дълги коси.....гледащи като гладни плейметки...нищо секси не виждам

# 590
Някой да постне моля МитЕ Пищова Grinning
All NaturAl Grinning

# 591
Бих сложила снимка и на съседа ако изглеждаше така Grinning

Но не са по темата, която се разводнява с тези фотоси, които аз по принцип не отварям. Но след като над спойлера няма име, понякога се подлъгвам да го отворя, защото си мисля, че е по темата "Звездни компромати". Поне пиши над спойлера, че е непознат мъж, за да го игнорирам овреме.

# 592
Съжалявам за старата снимка на Йотовска. Качена е преди 4 дни,аз не съм следила и сега ми попадна просто.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 00:43 от Anyyyone

# 593
  • Sofia
Е,не е проблем,споко....да си я припомним Stuck Out Tongue Winking Eye

# 594
Еди Редмейн.
Уау!
Скрит текст:

# 595
Интересно наметало, както и прическа, и вобще, да не се готви някакъв вампир да играе?

# 596
  • София
готви се да го играе секси:)

# 597
Много готвене ще трябва.

# 598
От филма Jupiter Ascending (2015) е, най-смотаната му роля евър. Филмът пропадна в класациите, ужасно е смешен там с изкуствено гласче..

Някой е извадил сцените му:

https://www.youtube.com/watch?v=dqTcjcOuIe0

# 599
Вижда се, че носът на Росен е строшен в средата. Разказвал е в интервю, че е пиянска история. Опитал се да удари с глава опонента си. Нацелил го с нос, някаква костица попада в носоглътката му и става инфекция.

Общи условия

Активация на акаунт