Звездни компромати - 400

• 67 309
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
 И Бахаров и Вергов и Карамазов. И тримата са ми невероятно секси 😍

# 616
Бахаров на мен не ми е секси. Виж Карамзов 😍 Да проектираш и днеска и нощеска. Абе за много сексита се сещам, ако тръгна да ги изреждам. Мъжа на София Вергара е много як също. И този на Денси нали, не го пропускаме и него 😜

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 07:53 от ARIA*

# 617
  • Rock & Roll feeling ...
Карамазов би ми бил секси,ако в излъчването му не намирах нещо гейско. Има жени на които не им пречи да желаят един мъж, дори и да е гей. Е, аз не съм от тях. Виж Вергов е друга бира. И стар и с бръчки, не го връщам.
Блатечки едно време беше симпатичен, за съжаление се разписва като безхарактерен и прост.
Хазарта ми е точно толкова секси,колкото интелигентността може да бъде. Иначе не е моето нито на визия,нито като излъчване на първо четене.

Новата светска двойка - Чанинг и Джеси Джей ...
Скрит текст:
Той винаги ми е бил секси, тя  - никога.

Oprah Explains Why the Sexual Abuse Conversation Transcends Michael Jackson | After Neverland | OWN
Скрит текст:

Michael Jackson's accusers describe graphic details of alleged abuse
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 04:10 от Летящ Кактус

# 618
Това бил българският Ален Делон - Галин Найденов /сериала ''Връзки'' и ''Откраднат живот''/:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 619
МинАл е покрай Делон. Stuck Out Tongue На последната снимка може евентуално нещо...

Адам Левин/Ливайн ми е адски секси, не знам защо.

# 620
  • Sofia
Хубаво момче.
Близко до излъчването на  Делон ми е Джъд Лоу. Жалко че оплешивя.

А тази красота е копие на Ален Делон.

Скрит текст:

На кастинг за роля са и казали,  че е женския вариант на  Ален Делон,  без да знаят, че му е внучка. Името и е Алисън Ле Борг.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 08:32 от Karen

# 621
Не знам коя е Джеси Джей, но ужасно прилича на първата жена на Чанинг. Явно по един тип си пада човека. Все пак Джена ми е една идея по-хубава.

Внучката на Ален Делон наистина му е копие, дори формата на лицето им е идентична.

# 622
Ракошна е!

# 623
  • Sofia
Красива е Heart Eyes
На Антъни ли е дъщеря?

# 624
Внучката е мисля незаконна дъщеря на Антъни Делон. Май не я обича много Ален Делон, но той кого обича много?

# 625
Какво значи незаконна???

# 626
  • Вестерос
Вергов е жесток, а Карамазов ми е много секси.
Toва е и моето мнение Simple Smile Вергов е и много мил , учтив и земен по мои впечатления, на абсолютно всички отговаря във фейс и инста, които му пишат Grinning

Внучката е разкошна.

Много харесвам Джеси Джей, но с Чайника не ми ходят заедно. А Джена ми е 100 пъти по-красива от Джеси.

# 627
Какво значи незаконна???
Не знаеш какво е незаконна???

# 628
Ами мисля, че такива названия по отношение на дете са тотално остарели. Извън брак е родена или какво? Наистина не схващам.

# 629
  • Вестерос
В 21 век незаконно дете е смешно да се употребява

Общи условия

Активация на акаунт