Звездни компромати - 400

• 67 308
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Прави се на ударена, защото не е модерно да се казва "незаконен".

# 631
Аз наистина не схващам кое е незаконното? Не я е признал за дете ли? Иначе колко деца са родени без брак, ама тук за първи път чета за "незаконно" и се зачудих.

На много български актьори децата не са родени в брак, но не съм чула да се употребява тази дума.

# 632
Прави се на ударена, защото не е модерно да се казва "незаконен".
По-скоро непризната би трябвало да се каже. Момичето явно не носи имената на бащата.

# 633
О, че щом не съществуват незаконно родени деца, значи в този век би трябвало да не съществуват:
Незаконно оръжие
Незаконно имущество
Незаконни сделки

# 634
Носи или не имена, приликата е очеизвадна. Всъщност баща й е Антъни Делон и не я е искал изначално, после я е признал след тест за бащинство. Ще не ще, законно си му е дете.

# 635
Мисля, извънбрачна е точната дума
Явно бащата е бил в законен брак с друга жена.

# 636
Баш си е незаконна, защото на 21 години го е съдила за името му, но още си е Льо Брож или нещо такова.
Няма нужда от ужилени подскачания. Лицемерно е да се твърди, че незаконни деца няма. Да не нарушавам някаква конвенция с немодерния израз Незаконно дете? Все ми е тая, всъщност.

# 637
Щом теста е положителен и му е дъщеря, извън какви закони попада? Това, че баща й е втори Йосиф Сърчаджиев не прави детето виновно за каквото и да е.

Той и Еди Мърфи се опъваше как не било негово детето на Мел Б, и бащата на сина на Лиз Хърли и той не щеше дете, ама след тестове се кротнаха и си признаха децата.

# 638
Айде пак Сърчаджиев Simple Smile
Делон й казал, че ако иска на 10 години ще си направят тестове. е, станала на 10 години и направили тестовете. На 21 тя си поискала фамилията, той казал не.
И?
Тя си остава незаконно родена. Сигурно в акта й за раждане бащата е неизвестен. А това, че след много години младият Делон написал книга и я споменал... това просто ме разплаква.
Впрочем, той казва, че когато чул, че майка й е бременна, това му подействало като изнасилване.
Може би тя трябва да се радва, че не е Делон.

# 639
Голямо постижение - да накараш някой, който не иска, да бъде баща.

# 640
Не мога да го съжаля някак този изнасилен мъж. Simple Smile Момичето е искало фамилията, защото е известна, това е ясно. Но как и защо не я носи, е знаем. Някаква тяхна уговорка.

Баща насила не можеш да накараш да бъде, но да искаш да си знаеш произхода е съвсем нормално.

# 641
  • София
Милият той, когато си развява оная работа не рева, после взел, че се засегнал...
Та вярно, кое му е незаконното на непризнато дете? Някой подлежи на наказание ли? Майката, детето,"изнасиленият" льохман?

# 642
Тя си знае произхода, въпросът е светът да го знае.

# 643
Защо чак на 10 правят тестовете за бащинство?
Няма да питам, защо на 21 иска името Делон, то е ясно.

# 644
  • София
Нещо не разбирам връзката меркантилност/"незаконност".

Общи условия

Активация на акаунт