Ситуация с половинката

• 10 043
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Авторе грам, ама грам не ти вярвам . Лудия си ти ..манипулатор такъв .
Можеш другите да заблуждаваш, но аз не ти се ловя .
Хайде сега хвани жена си за ръчичка и я води на психиатър
после ела и разкажи ..ама си подготви историята

Интересно е, че не се гнуси от готовата храна...
Интересно, защото лъже и маже и сам се оплита

# 211
И с каква цел?

# 212
  • Terra incognita
Vasilena, как установи, че авторът е луд манипуларор? И да, наистина, с каква цел да губи време, в писане на дълги постове и обяснения?

# 213
прави си терапия на ваш гръб . Всичко което поиска получи .
Имам лекар в къщи който е бил на стаж 3 м в психиатриа
и ми е разказвал за такива манипулатори като автора ..

# 214
Я разкажи малко подробности.

Щото да, има я и тая лудост да се изкараш мъченик, който прави много. В крайна сметка не е ясно мадамата на какви мебели е искала смяна - може наистина да са били отвратни.

# 215
Елора, как ще се разведе и ще вземе детето, ако не я освидетелства?
Нали ако не може да докаже психични проблеми, детето остава с нея?
Може да се докажат психични проблеми и без да я освидетелстват. Това, че човек е вписан в един регистър не защитава никого. Вече си "освидетелстван" и какво?
Изписват ти хапчета и без да си освидетелстван в диспансера. А и психично болните имат право да са родители.
В случая обаче, за да присъдят детето на бащата - трябва да се докаже, че поведението на майката е опасно за детето и че трябва да се защити най-добрият интерес на детето, а именно при евентуален развод родителските права да бъдат присъдени на бащата. Но съдът е този, който следва да прецени, естествено с помощта на доктори и други специалисти.

# 216
Аз, ако бях адвокат, щях да посъветвам клиента си, (мъж с нисък шанс да спечели дете при бракоразводно дело), да започне да разгласява за психичните проблеми на жена му, а защо не и във форум...
"Горкото дете, нека остане с татко си..."

# 217
Да изхвърлиш нещо като се счупи и си вземеш ново не е обратното на слабохарактерност. Аз ще се опитам да оправя това нещо, а относно записите, имам доста такива и съм се подготвил и за момента когато ножа опре до кокала. Айде със здраве.

# 218
Извинете, само аз ли забелязвам едно несъответствие? Лудите не са луди само пред един човек, а пред всички. Все още медицината не познава луд, който лудее пред мъжа си, а пред останалите хора се сдържа. Авторът не е обмислил добре детайлите.
Изобщо. Глупости на търкалета са изписани. А той по-чист от сълза. Нулева самокритичност.
Сирен, ясно е. Искала сушилня и прахосмукачка робот. Само 18 годишен може да му хрумне това като нещо уау в 21 век.

# 219
Ами тук автора ти казва, че ти не си права, поради факта, че са ни идвали приятели на гости, нашите и така нататък (макар и рядко, защото тя не обича гости защото чисти пода цял ден) и пред тях проявява такива притеснения, единствено викането и псувните са пред мен.

# 220
Аха, подготвил се за развода. Стана ясна работата.

# 221
прави си терапия на ваш гръб . Всичко което поиска получи .
Имам лекар в къщи който е бил на стаж 3 м в психиатриа
и ми е разказвал за такива манипулатори като автора ..

Чакай, чакай, какво? Първо, защо ми е да се правя на жертва и да манипулирам, аз просто исках да видя дали това което съм решил да направя (написано още отначало) е правилното решение, и сега разбрах, че едва ли не е единственото решение иначе... А това какво общо има с манипулации и кой е манипулирания в случая? Изобщо такива заключения при толкова много изписано не знам как си ги правите.

П.П. Мебелите бяха всичките чисти и запазени, просто тя не искаше да живее с представата, че други хора са сядали и дори когато и предложих да ги сменяме 1 по 1 "според чергата" ни, тя отсече и поиска всичките наведнъж да си заминат.

# 222
Извинете, само аз ли забелязвам едно несъответствие? Лудите не са луди само пред един човек, а пред всички. Все още медицината не познава луд, който лудее пред мъжа си, а пред останалите хора се сдържа. Авторът не е обмислил добре детайлите.
Не е така. Напълно губят контрол само тежките фази.
Съгласна съм с теб за тежките фази, но описаното ми звучи като извадено от кукувичарника.

# 223
Да не излезе, че си я забременил бързо бързо, сакън да не разбере за 'чергата ВИ'.

# 224
Да не излезе, че си я забременил бързо бързо, сакън да не разбере за 'чергата ВИ'.

Еми пък злобей си. Чергата ни както казах не е толкова зле. Зле е когато се искат ненужни и скъпи неща а дори и почивки по чужбина, след като тези пари трябва да бъдат запазени "за черни дни" ако стане нещо с детето (чукам на дърво), а тя иска да ги харчим в нови апартаменти, почивки в чужбина с бебето и прочие... И после когато свършат пак ще се вика и ще се крещи, че не мога да си правя сметката.

Общи условия

Активация на акаунт