За парите и семейството

• 52 316
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 020
Та така, много мразя притичване за 1-2 неща, ужасно губивреме е.
А да кибичиш часове наред всеки ден в тоя форум не е ли губивреме? Или числото с броя мнения те топли вътрешно и се чувстваш звезда. До магазин няма да отиде (пеш) за да не губи време, но ще отиде на "фитнес" да се прави на натоварена и да се уморява (това не се отнася за теб, но е пример как едни неща се броят за губене на време и се правят същите в безполезен вид за още повече време). Най-важното е да си въобразиш, че правиш всичко разумно и правилно. Ако се намерят и зрители да се интересуват от живота ти е още по-висш стадий.

# 1 021
Възможно е да е губивреме. Но е такъв тип, който ми е приятен. Докато притичването за по 1-2 неща не ми е приятно. Нито пък да пращам мъжа си да притичва, защото както казах - пазаруването е мъжка работа. Пестя му време и му оптимизирам задачите.

Освен това не вися "във форума", вися "на компютър", с който си върша определени задачи. Форумът е част от пейзажа и разсейване, както виждаш - цял работен ден и други "висят във форума" и отговарят на нотификациите. Аз така и в Туитър вися, и във Фейсбук.

Иначе нищо не си въобразявам - то си показва работи/не работи. Ако работи, го правя, ако не - оставям.

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 23:55 от The Siren of Titan

# 1 022
Ужас! Мислех, че тези 302 дни, които си прекарала тук от регистрацията си са бeзумно много време, а ти ми скачаш, че и на други места висиш. Съвсем сериозно, момичета, предлагам да отворим тема "Житие и битие на многострадалната Сирена" и там да се обсъждат нейните екзистенциални терзания. Иначе всяка тема, в която се намести, се скапва.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 00:28 от fmino

# 1 023
  • София
Ужас! Мислех, че тези 302 дни, които си прекарала тук от регистрацията си са бязумно много време, а ти ми скачаш, че и на други места висиш. Съвсем сериозно, момичета, предлагам да отворим тема "Житие и битие на многострадалната Сирена" и там да се обсъждат нейните екзистенциални терзания. Иначе всяка тема, в която се намести, се скапва.
Приема се. Пускайте тема “Житие и страдания грешнаго Сирен” Smile

# 1 024
Не искам да се заяждам, ама Сирен все пак не е мъж, падежната форма трябва да е нещо като "грешную" Stuck Out Tongue

# 1 025
  • София
Бе аз не съм сигурна, че е риъл даже, полът ми е последна грижа Joy

# 1 026
"БЕЗгрешную" или даже може направо "Идеялною"

# 1 027
Хайде доизмислете името на темата и тази, която изкарва най-много пари , да я пусне! Ама без провайдер, нали!

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 01:42 от fmino

# 1 028
Не, тази с най-многото стаи. Може и годишно количество време прекарано с детето в парка на -72 градуса.

# 1 029
  • София
Темата може да се доближава чат- пат до фантастичните разкази, но бъка от низка ирония, която много евтинее.
Хората, които явно са прочели (почти) всичко от приказките на някого, който кеси дълго във форума, очевидно и те висят достатъчно много. За страничния читател, който не е в центъра на "събитията", са много по- досадни подмятанията.

# 1 030
Ти е хубаво да не се обаждаш - прочетох ти селската проява да се явиш на изпит вместо друг човек и по моята нравствена скала си на кота Мъртво море. Или ако има нещо по-ниско...там си!

# 1 031
  • София
Явно имаш доста време, щом се ровиш в мненията на доста потребители, госпожо "ще те купя и продам". Joy
Хвани прочети една книга вместо мненията на потребителите. Може да се научиш да не се излагаш с небивалици като горната.

Сигурно е било вместо някоя с акъл на следолед, жал ми е станало Wink

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 03:57 от The Catcher in the Rye

# 1 032
Темата съвсем е залитнала в крайности.
Едната реве 'що искате да изкарвате наравно с мъжете' през 2 поста, а никой друг не пише нищо за това.
3 други говорят за втора и трета работа. Вие работили ли сте на 3 места? Или поне 2? Или поне да сте виждали такъв човек?
Мъжете обясняват някакви странни неща за пари и глупави нископлатени жени.
Като изключим тук-таме някоя забавна реплика, повечето мнения са супер хиперболизирани и повърхностни. И даже звучат неизпробвани лично, ми ей-така, локуми да се разтягат. 

# 1 033
Точно заради това, дори да се приема иронията сериозно в темата, не е сериозно Simple Smile

# 1 034
  • Насред хаоса
Аз така заточих ютията и на пръсти се броят случаите, в коит о е ползвана.
Срама ма е, ама търпя! Mr. Green
Че що пък да те е срам? Нашата ютия е наборка на голямата щерка и е като нова - сметни колко е използвана. И хич не ме е срам, нито пък ходим като като сдъвкани и изплюти по улиците, защото си има начини за справяне с това и без нея. А като си помисля, че има жени, които само дето и чорапите не гладят, се изприщвам.

Общи условия

Активация на акаунт